|
Otomatik kitlenme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
med_line
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2023 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2023 Saat 15:37 |
Merhaba arkadaşlar,aranızda yeniyim. Peugeot 508 GT(2023 model) aracımda araçtan indiğimde kapıların belli bir süre sonra otomatik kitlenmesini(pasif kapı kitleme-daha önceki opel insignia aracımda vardı) istiyorum.Fakat ayarlarda bu özelliği bulamadım. Araçtan indiğimde kapıya veya kumandaya dokunmadan kitlenmesini istiyorum.
|
|
ctronle
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
araçtan iner inmez veya biner binmez bunu yapabilir ancak arabada yolcu olması durumunu da düşünerek koymamış olabilirler pasif kilitlemeyi tercih etmiş olabilirler indim (araç kapıları kapalı - motor çalışıyor mu ? hayır - kontak anahtarı takılı mı ? hayır - aracı kilitle) gibi bir algoritması olması gerekiyor bu durum araç içindeyken araç hareket etmeden de çalışacaktır bindim (araç kapıları kapalı - motor çalışıyor mu ? hayır - kontak anahtarı takılı mı ? hayır - aracı kilitle) böylece arabaya biner binmez veya iner inmez kapanır ancak anahtarı o anki durumla diyelim yan koltuğa bıraktınız veya konsola bıraktınız çıktınız düşünmek bile istemiyorum :) iyi forumlar saygılar |
|
med_line
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2023 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot'un diğer modellerinde olan bu özellik neden 508 GT'de yok acaba.
|
|
ctronle
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
marka böyle bir tercihte bulanabiliyor olabilir peugeot böyle öngörmüş :)
sonradan eklenebilen bir özellikse belki işinizi yine görecektir incelemeye devam edip gelişmeleri paylaşabilirsiniz iyi forumlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |