|
Otomatik Şanzıman Geç Vites Atma Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Stcngnr28
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2022 Konum: Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Stcngnr28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2022 Saat 15:29 |
Merhaba Foruma yeni katıldımBir yıldır Peugeot 206 2004 model otomatik kullanıcısıyım
Genel olarak araçtan memnunum.. sadece otomatik şanzımanda ikinci vitesten üçüncü vitese geçerken 3000-3250 devirde geçiyor Araç bağırıyor Herhangi bir arıza kod filan yokLPG benzin Benzinde fiyat geçişleri tabi daha iyi Üçüncü vitese geçerken araç bağırarak geçiyor ben tabi gazi Eze eze basıyorum ki araba rahat rahat vitese atsın Bu sorun neden kaynaklanır aracın üçüncü viteste yüksek devirde geçmesi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim herkese hayırlı günler
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eze eze basıyorum terimimi anlamadım.
Otomatik viteste gaza ne kadar çok basarsanız o kadar geç vites değiştirir. Fren müşürünü kontrol ettirebilirsiniz. Nadiren de olsa bu tarz sorunlara yol açabiliyor.
|
|
Stcngnr28
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2022 Konum: Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Stcngnr28
|
Eze ezeden kastım gaza bir anda yavaş yavaş basıyorum öyle daha iyi
Atıyor vitese dediğiniz gibi çok basınca geç atıyor fren müşürüne baktırayım o zaman etki ediyor ise Teşekkürler
Düzenleyen Stcngnr28 - 02 Temmuz 2022 Saat 11:49 |
|
Ynr89
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2023 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun bende de mevcut. Ne yaptınız nasıl aştiniz acaba bu sorunu?
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
2500 deviri geçince, gazı hafifçe bırakınca vites yükseltmiyor mu?
|
|
Ynr89
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2023 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
genel olarak hayır bırakmıyor. 3200 devir ve üzerinde vites atıyor ve biraz sıkıştırınca çok çabuk vites küçüktüyor
|
|
Musta08
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2024 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar merhaba,
Benim bazı sıkıntılarım var. * Birici sıkıntı araç ilk çalıştırmadan 2. ve 3.Vitese geç geçiyor. Daha sonra spor ve kar modu yanıp sönüyor. * ikinci sıkıntı vites geçişlerinde hafif vuruntu var. * üçüncü sıkıntı sehir içi ışıklarda hararet hızlı yükseliyor. 90 a yaklaşınca arıza lambası frenleyince yanıyor gaz verince sönüyor. * Üçüncü sıkıntıya ek olarak bu durum uzarsa yani yoğun trafikte araçta 900 ila 110 devirde rolantide dalgalanması yaşıyorum. Bu sıkıntıları yaşayanlar var mı? Çözümü hakkında bilgi rica edebilir miyim? Ayrıca şanzımandaki bu problemler 3. Problemime neden olabilir mi?
|
|
Iverson3
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende de aynı durum var etrafa sorup soruşturdum 3-4 devir arası vites geçişi yapması normal dediler. Manueldeki gibi daha düşük devirde geçiş beklemeyin. 206sı olanlara da sordum aynı durumu yaşıyorlarmış genel olarak.
|
|
Eycof
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mart 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GEÇMİŞ OLSUN
AL4 ŞANZIMAN MOTORDA YADA ELEKTRONİK BİR ARIZADA HEMEN KENDİNİ KORUMAYA ALIYOR SORUNU ÇÖZMEK İÇİN ORJİNAL PROGRAM İLE DETAYA İNİP SORUNU TESPİT ETMEK SAYGILAR
|
|
Stcngnr28
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Stcngnr28
|
Yağ değişiminden sonra biraz düzeldi vitese geç atma sorunu
|
|
Stcngnr28
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Stcngnr28
|
Yağ değşimi yaptırdım sorun biraz düzeldi ama pejo 206 lar üretildiğinden beri hep böyle diyenler de var
Buarada aracımı sattım gecen ay herkese arızasız sürüşler dilerim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |