|
Birden Stop Etme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ecesu
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2023 Saat 16:24 |
94 model 1.8 motor otomatik vites 306'm var. Ekimden beri beraberiz, uzun zaman yatmış ama güzel toparladık. Ancak motor ısınıp hararet yükselince bazı zamanlarda yolun ortasında stop ediyor. Fanı da çalışıyor sorun yok. Baya bir şey değişti hala çözemedik. En son krank sensörü dediler, bugün yarın o da değişecek. Baktım o da olmuyor, bir fikriniz var mı nerede olabilir sorun?
|
|
psipsi
|
|
Circassian
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2022 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Circassian
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Araç kendini korumaya aliyor isindigi icin stop ediyor hararet sabit 90 civari kalmasi lazim sizde kaç gorunuyor devirlimi kullaniyorsunuz. Birde otomatik şanzimanyagi cok isindiysa ondan ötürüde araç stop edip kendini korumaya almis olabilir
|
|
ecesu
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar, krank sensörü arızalıymış cidden onu değiştirince stop etmesi durdu ancak hararet yükselmesi durmadı, bugün de radyatörünü ve borularını değiştirdik. Radyatör yamalıymış pek fazlaca. Bakalım, duruma göre güncelleyeceğim. Çok teşekkürler yanıtınız için
|
|
psipsi
|
|
Circassian
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2022 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Circassian
|
Termostat kontrol edin islevini yitirmis olabilir.
Fan calistigi halde hararet dusmuyor ise sistemde hava Olabilir havasini iyi alsinlar bir kaç yerden aliniyor en uygunu Kalorifer devri daim olan yerden almak benimkinde ordan aliyorum Bunun disinda sistemde antifreeze yoksa suyun kaynama Derecesi dusuk kalir kaynadigi icinde hararet hemen yukselir En basiti buydu 😂
|
|
ecesu
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Radyatör ve boruları değişti, dediğiniz gibi havalar alındı. Şu an yoğun trafikte dahi hararet 85 civarında kalıyor, sorun çözüldü gibi 🤓
|
|
psipsi
|
|
Circassian
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Circassian
|
Phase1 otomatik çok nazlı ve sıkıntılı çok aradinizmi ustam 😂
İllede 306 olsun diyorsan 2000 model üzeri phase3 kasa edin Çünkü önceki kasalardaki karsilasilan problemleri iyileştirme şanslari Oluyor yeni kasalarda.
|
|
ecesu
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
acemiliği atalım diye aldım ama usta yaptı beni baya. bir de bağlandım ki sormayın... :( biraz nazını çekiyorum doğrudur, bakalım nereye kadar gidersek
|
|
psipsi
|
|
Circassian
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Circassian
|
Magdem oyle https://youtube.com/@EREL-ER-. Youtube dan tikandigin yerde yada problem oldumu fikir cikarabilirsin Erel abi yardimci olur parca konusunda vs instagramdan / facebook dan takip edebilirsin
|
|
Berkan123
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkan123
|
Hocam hava alma tapasının yerini biliyorum. Havayı nasıl alacağız ayrıntıyla anlatır mısınız? Arabanın çalışması gerekiyor mu? Radyatör kapağı açık olmalı mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |