|
206 Radyatör Hava Alma İşlemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Berkan123
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkan123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2024 Saat 01:16 |
Hava alma tapasının yerini biliyorum ama nasıl alınır onu ayrıntıyla anlatabilir misiniz?
Araba çalışıyor olmalı mı veya radyatör kapağı açık olmalı mı?
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç çalışır vaziyette iken hava alma tapasını hafif hafif gevşet. Önce hava gelir su gelene kadar bekle su gelince kapat.
Aslında termostat açınca tekrar denesen daha iyi olur ama çok ciddi yanma riskin oluşur. Çünkü sıcak su geliyor bir de sıcak suyun etkisiyle lastik tıpa yumuşuyor. Not: genleşme kabı kapağı kapalıyken yap.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç çalışır vaziyette iken hava alma tapasını hafif gevşet. Önce hava gelir, su gelince hemen kapat.
Aslında termostat açınca tekrar denesen daha iyi olur ama çok ciddi yanma riskin oluşur. Çünkü sıcak su geliyor, bir de plastik tapa sıcaktan yumuşuyor. Not: bu işlemleri genleşme kabının kapağı kapalıyken yap.
|
|
mr_robot
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2024 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar herkese,
konu açamıyorum forumda. "Server Error in Forum Application An error has occurred while writing to the database. Please contact the Forum Administrator. Support Error Code:- err_mySQL_save_new_post_data File Name:- new_post.asp Forum Version:- 12.05" hatası veriyor bende. Son konu olduğu için buraya yazdım kusura bakmayın öncelikle. Benim sorunuma gelecek olursak, 2000 model 206 s16 gti var. Bilgi ekranı tamamen silik durumda. Bir kaç yere sordum ama tamiri olmuyor bunların dedi. Jaeger marka 2 satırlı 4 ampullü olan versiyon. Fotoğrafları da ekleyemedim siteye ama bilen bilir. Çıkma/yeni olarak nereden bulabilirim? ya da tamir edebilirim diyen veya tamir edebilen bir yere yönlendirebilir misiniz? Bilgi ekranını söktüm bende duruyor Mersindeyim bilen varsa neredeyse kargolayabilirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
Peugeot 206 GTI
|
|
Sezgin Ulu
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sezgin Ulu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben de yorum yapacağım zaman hata veriyor. Birkaç defa denedim ama başarısız oldum. Sorun tam olarak nedir acaba?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |