|
Android Auto Sorunu - Xiaomi 13T Pro |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
chanyilmz
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı chanyilmz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2024 Saat 09:42 |
Merhaba arkadaşlar;
Peugeot 3008 (2022) model aracıma Xiaomi 13T Pro telefonumu gerek orjinal kablosu, gerekse farklı bir çok kablo ile bağladığımda Android Auto ya çalışmıyor yada çok aşırı derecede ağır çalışıyor. bir arkadaşın aracında (Toyota Corolla) aynı telefonu taktığımda hiç sorunsuz Android Auto çalışıyor ama Peugeot 3008 aracımda açılmıyor. Not : Android Autonun önbelleği sildim, programın güncel APK dosyasını yükledim, bir çok kablo denedim, kablo ile port arasında ara dönüştürücü kullandım, ama olmadı ... Anladığım kadarı ile Peugeot firmasının araçlarında kullandığı yazılım kaynaklı bir sorun var ve forumda okuduğum kadarı ile de çok kişi bu dertten muzdarip .. Peugeot firması bu kadar kişiyi bu basit sorun sebebi ile mağdur etmemesi gerektiği kanısındayım. Fransa merkezlerindeki yazılımcıları hiçbir haltı beceremediği gibi bizim Türkiye de ki genel merkezimizde bu sorun sebebi ile herkesi servislere yönlendiriyor. Servise yönlendirmek yerine Peugeot Fransa merkezine durumu bildirseler bu olayında takipçisi olup yıllardır milletin çektiği bu sıkıntıyı giderseler olmaz mı ????
|
|
Ercan585
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2024 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu sorun bende de var.nasıl çözeriz
|
|
theee
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba soruna çözüm buldunuz mu? Aynı sorun bende de var.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |