|
|
2006 PEUGEOT 307 SW ADAYI... |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Truculent
1. Vites
Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2025 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Truculent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2006 PEUGEOT 307 SW ADAYI...Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2026 Saat 13:34 |
|
Merhabalar, Palio aracımı satıp otomatik almam zorunlu olan bir dönemdeyim hem de acil. Özellikle sw 307 lere hastayım. koltukları yer değiştiren... Fakat uzun süredir araştırıyorum bu forum hariç bütün internette peugeot kötülüyorlar. Bile bile lades yapmak istemiyorum. 307 lerde otomatik araç alırken nelere dikkat etmeliyim ya da hiç bulaşmamalı mıyım? Bütçem ancak almaya yetecek masraf çıkartırsa kısa vadede elimde kalır. Alacağım model 2006 makyajlı kasa 1.6 benzin lpg li... Çok şey gördüm otomatik araç ısınır kitler veya radyayör küçük gelir veya selenoid revizyonu yapılır... sonra elektronik arızalar çoktur.. Yani bunlar doğru mu? Bu aracı çok istiyorum...
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantısı | |
![]() |
|
albayman
2. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 586 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2026 Saat 02:05 |
|
Kesinlikle 2006 2007 model makyajlı kasa ve ellenmemiş orjinal olsun. 4 yıl kullandım çok keyiflidir. Ama artık eskidi bunu da unutmamak lazım.
Düzenleyen GökhaN - 24 Nisan 2026 Saat 15:40 |
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |