|
Genleşme kabında basınç |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
atakanmuco
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2023 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı atakanmuco
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2023 Saat 00:09 |
206 hdi aracımda genleşme kabından herhangi bir su atması falan yok hararet 90ı geçmez yağda su yok fakat bu sabah soğukken bi su seviyesine bakayım dedim su seviyesi max seviyesindeydi yükselmiş ve araç soğukken açmaya çalıştışımda basınçla tısslayıp suyu atıyordu kapattım hemen kullandım 20km şehir içi bir sıkıntım yok hararet açısından sanayiye gidicem fakat ustalar direkt conta falan dicek biliyorum hava mı yapmış olabilir klima gazımda kaçak vardı o bitmişti ordan mı hava yapar bilmiyorum hiç değerli yorumlarınızı bekliyorum
|
|
CanK_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar, klima gazındaki kaçakla ilgisi yok. Büyük ihtimal radyatör hava yapmış gibi, conta veya devirdaim gibi arızalarda motor direkt hararet yapar.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3063 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bizim araçlar kapalı sistemdir. Genleşme kapını açınca belli bir oranda basınç yapması normaldir. Sonuçta su sürekli ısınıp soğuyor
|
|
Berkan123
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkan123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam radyatör havasını nasıl alıyoruz? Hava alma tapasının yerini biliyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |