![]() |
|
206 Hız İbresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2009 Saat 14:52 |
Arkadaşlar hız ibrem çalışmamaya başladı, arada bir çalışıyor fakat hızımı düşük gösteriyor. Genelde 0 gösteriyor. Sorun ne olabilir acaba? Teşekkür ederim.
Düzenleyen ekiraz - 15 Ocak 2009 Saat 14:55 |
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun eniştemde de vardı fakat servise götürdü ve yaptırdı sorunun ne oldugunu bende bilmiyorum
![]() |
|
![]() |
|
ekiraz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: Ankara-Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Servise gidecek bu yüzden ama kandırılmayalım serviste ufak birşeyse eğer :)
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aşağıdaki konnektörleri kontrol et.. nasıl yapılır bölümünde gösterge panelini sökmek için makaleler var..
Şanzıman üstündeki takometre prizi :
![]() Gösterge tablosundaki sayaç transmisyonu
![]() Düzenleyen hasimayaz - 15 Ocak 2009 Saat 15:26 |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynı sorun günlerdir çözüm arıyorum...maalesef bsı beyni değişicek dendi
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Büyük bi ihtimal Şanzıman üstündeki takometre prizinden kaynaklanıyordur
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
araçda xenon varsa aküde zayıfsa arıza ışığı yanıyosa stop yazıp ekranda hızı göstermiyosa büyük ihtimalle akü zayıf ondan olabilir ...
|
|
![]() |
|
mod55 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Bence direk servise götür hiç ugrasma .. :) ;) |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Bencede Direk servis
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
İyi akşamlar uzun zaman foruma gelemedim bu arada 206 mı yaptırmaya çalışıyordum.Kısaca sorunu anlatayım KM ibresi 0 da takılıyordu bsi değişecek gösterge paneli değişecek dendi servisten.çÇıkma aradım bu arada en uygun fiyat konya pazarlamadan geldi.Bilginize...Gösterge değişti deneme süresi verdiler ama sorun çıktı.BSİ değişecek dendi değişti (yalnız ustanın söylediğine göre şemaya bakarak bsi ye uğramıomuş iletiler) sorunu çözemedim hala devam ediyor.bu sayede sanayide kankalarım oldu. Bütün bakımları yapıldı bu esnada |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sorunun birçok sebebi olabilir. hız kaptörü, gösterge paneli, ECU veya BSI.. ECU veya BSI yi düşünmek bileistemiyorum. BSI ' yi gelişi güzel çıkma bir parça ile değiştiremesiniz. Immo ve Teybin VIN bilgileri BSI üzerinde tutulur ve yetkili serviste tamamının yeniden programlanması gerekiyor. Şu durumda deneme yanılma yöntemini denemekten başka seçenek yok. Anladığım kadarıyla şanzıman üstünde hız kaptörü, sonsuz dişli ve gösterge paneli denendi?
|
|
![]() |
|
Gösterge paneli denendi bsi denendi motor kelebekleri temizlendi yada değişti emin değilim bujiler orjinalleri ile değişti bsi den olma ihtimali yok şemaya bakarak iletiler bsi ye uğramıyor ondan olamaz dediler ve bilgisayarlı tespit cihazında da göstermedi maalesef.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
iyice incelemek gerekir burdan bir şey söylemek çok zor. sonsuz dişli sıyırmış yada kaptö bozulmuş gibi geliyor bana |
|
![]() |
|
satmak zorunda bırakacak bişeymi ustasını mı bulamıyorum dersiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Ankarada ikamet ediyorsanız. tavsiye edebileceğim bir kaç yer var.. diğer şehirler için arkadaşların tavsiyesi varmıdır bilemiyorum :(
|
|
![]() |
|
Mersin.Adana Konya öncelik İçel Adana.teşekkür ederim |
|
![]() |
|
slm sorunum çözüldü arkadaşlar aylardır uğraşıyoruz MERSİN ALOĞLU PEUGEOT SERVİSİNDE İsmail usta.İlgi ve alaka gerçekten takdire şayandı.Mustafa usta ve İsmail ustaya teşekkürlerimi iletiyorum.Haşim bey sizede çok teşekkür ediyorum ilginiz için.mersin ve adana bölgesindeki arkadaşlara tavsiye ederim burayı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Tekrar geçmiş olsun.. Sorunun kaynağı neymiş? ne kadar hesap çıkardı??
|
|
![]() |
|
arkadasım sorun ne cıktı cozumu neymiş bahsedersen bizde faydalanırız. benim hız gostergeside arada sıfıra dusuyor.. bsi diyolar ama basit birşeyse oradan başlayalım. (gerci kilometre de yazmıyo |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |