![]() |
|
Peugeot 307 motor değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
delroy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2025 Konum: karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2025 Saat 12:15 |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Benim 2003 model Peugeot 307 1,6 Xt Premium Otomatik vites aracım var.Aracıma motor yağ yakıyor haliyle 238000km de motor yaptırmak için sanayide 120-150 arası fiyat çıkartıyorlar.Bende biraz araştırdım Ankara da bir parçacıda sıfır sandık motor var fiyat bana makul geldi 80bin tl faturalı, tabii extra masrafları olacak onuda hesaplattık çalışır yürür hali 110 bin civarı tutuyor herşeyi ile bana uygun geldi ama taklaya geliriz diyede korkmuyor değilim sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
|
|
Jilet gibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |