|
ne yaptıysam araç halen sağa çekiyor ?? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
evet valla aracın ön takım sıfır oldu ikide sıfır lastik batırdı beni :)diskler ve balata araştırıyorum şimdi orjinal istedim ama fiyatlar tuzlu biraz :)
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
arkadaşlar araçtaki titremey çözdüm ön disk ve balataları değiştirdim titreme gitti.ama araç halen sağa çekiyor bunu nasıl çözeceğiz araştırıyorum şaselere baktıracağım birde hız yüksek yavaş olması önemli değil araç sağa çekiyor direksiyon dönüyor hafifi sağa doğru kendiliğinden
|
||
|
||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
|
Komşunun doğan slx aracından bliyorum önceki sahibi büyük bi kazaya girmiş aracı toplatıp samış sonradan öğrenildi tabi bu ama komşu araca bi kaç kez ön takım yaptırdı tutmadı sonra anlaşıldı tabi inşallah senin aracında böylebi sıkıntı yoktur geçmiş olsun
|
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ustam benım kullandım 2007 doblo maxı sırket arabası oda aynı sekılde cekme ve dıreksıyonda tıtreme yapıyodu on arka lastıklerı yer degıstırdım saglam rot balanscıya gıttım 35 tl verdım ve suan sıkıntım yok metın abının dedı gıbı adam akıllı rot balans yapan yerde bı dene derımm
|
||
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bildiğim kadarıyla bazı lastiklerde sağ sol diye bi ayrım varmış acaba sizin lastiklerdede öyle bi sorun olabilir mi ? lastiklerin kenarını incelerseniz belki olabilir ?
|
||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
||
semsword
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2009 Konum: Bakırköy/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben de benzer bir sorun yaşadım. (206XT1,6-2000Model)
Frenler de akslar da neden olabilir. Frenler için dört lastiğe de bakmak lazım. Geçen sene el freni ayarı yaptırdım, farkettim ki sağ arka lastik resmen fren yapıyor. Söylemesem öylece gönderecekti beni usta. Aks bozuk/eğik ise ileride çok daha büyük sorunlar yaşatabilir.
|
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
sırayla artık aks ve şaselere baktıracağım arkdaşlar bilgiler için teşekkür ederim.ön arka değişim felan hepsi denendi zaten ilk denenn onlar oldu sonra titreme için diskler ve balata değişti titremem şükür gitti bugün denedim 130 km hıza çıktım titremeden eser yok bari o düzeldi.
|
||
|
||
ereneren
1. Vites 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ona benzer bir sorun bende de oldu uzun yolda 140 160 arası rüzgar dedim çok rüzgarda yoktu rot balans sağlam lastik balansı iyi fren diskler problem yok araç zaten kazasız şase sağlam sorun lastik hava basıncında çıktı lastikçim uzun yola çıkıcam diye fazla hava vasmış yük vs olur diye halbuki tek başıma gittim havaları normal değerine getirdi denedim 160 170 dümdüz gidiyor :)
|
||
otomatik 307
|
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
lastik havaları felan normal değerleri yani ustadaartık ne zaman gitsem şuradandır buradandır artık deneye deneye bıktık :) arka teker forya sanırım onada bakacağız , şaselerede ama artık başka bişe kalmadı
|
||
|
||
ereneren
1. Vites 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dikkat et ama arka teker bilyası 500 lira civarı 50-100 lira aşşağı yukarı oynar ve teki bu fiyatlarda bende arka sağı değiştirmiştim ama sağa sola çekme problemi yoktu yüksek hızda ses yapıyordu ses düşük hızlardada yapmaya başlayınca ses şiddeti artınca değiştirdim ustaların her dediğine tmm deme zararlı çıkarsın ama neticede pejo bu ön sağ hoparlör arızalıdır diye sağa sola çekme yapabilir
alakasız yerdeki arıza alakasız yeri etkiliyor o kadar araç kullandım sadece pejolarda var bu hadiseler bu fransızlar ne kafası yaşıolarsa bizede söylesinler yahu
|
||
otomatik 307
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bence aracın sizden önceki sahibi büyük kaza yapmış, ön taraf toplanmış. Bence aracın şaselerini kontrol edin. |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inşallah kazası yoktur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
hunterakon
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
|
|
ben sana şöyle söyliyim bilmiyorum yorumların hepsine bakmadım belki yazmış olabilirler.
aracım daha 4bin de iken sağa yada sola çekiyordu balans ayarında bir problem yoktu 4 lastiktete. sağ sol çapraz değiştirdik lastikleri problem değiştirince öbür tarafa geçiyordu.lastikler arızalı dediler :D 4bindeki aracın hadi ordan diyip lastik havalarını elektronik bir cihaz var bende herşeyini söyleyen onla baktım bir lastik 31 diğeri 32 başkası 33 çıkıyordu hepsini 31 e ayarladım kesildi:D
rakamda yanılmış olabilirim 32 olması gerektiğini duydum ama kesildi
bir baktırmanda fayda var lastik hava saati ile ölçüm yaptırma elektronik ufak cihazlar var onlar kesin tam bakıyor
|
||
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
||
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Lazer ile rot ayarı yapılıyordu.. Aracın önlastikler sağ sol oalarak ölçülüyor. Önde mi arkadamı.. yerden yükseklikte farklılıklar var mı bunlara bakılarak yapılıyordu. 2005 yılında 106 xs aracım vardı 1.5 cm sol ön lastik içeride idi ölçüm sonrası... Kulelere baktırmak lazım.. Kaza olmayıp sağlam bir çukura girme bile bu sorunlara neden olabilir. şaseden çektirme yapılarak düzeltilebiliyordu... Maslak sanayide vardı bununla ilgili uğraşan ustalar.
Geçmiş olsun. Görmediğimiz için sadece sana yönlendirme yapabiliyoruz.
|
||
Emre Ekrem
1. Vites 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
|
|
Balansı eski tip cihazlarda yaptırın "lastik araç üzerindeyken yapılan"
|
||
ph2 stock 306 gti
|
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
arkadaşlar kaza felan deyip korkutmayın yaw :) alırken şasesinden her yerine kdar baktırdım sadce kapılarda lokal boya var kaza yok yan ciddi öle şase zarar görecek şekilde
|
||
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
baktırdırsan çıkmadıysa sorun yokdur yoksa mutlaka belli eder.
aracı krikoya alıp lastikleri çevirdin mi fren yapıyormu
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
evet denedik onuda ama nafile çözüm koly olmadı artık vakit kalmadı yıllık izne çıkacağım kütahya da olacağım kütahya ya giderken eksik olan sadce sağa çekme yağ hava filtresi fren balataları felan tüm bakımlar yapıldı tek kusuru bu kaldı onuda çzmezsem içim rahat etmiyor titizlik var araba konusunda
|
||
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende senin gibiyim bide bişeyin okadar üzerine düştüğünde canını okadar sıktığında çözümü gördüğünde bunun içinmi üzülmüşüm ya oluyor. inş seninde aynı şkilde sorunun kalkar
|
||
||
mdincer34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
iinş bakalım artık kütahya dönüşü çöözüm aramaya devam edeceğim artık kısmet çözüm bulunca formda paylaşacağım zaten işe yaraması için
|
||
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |