Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >308 T7 (2008-2013)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 308 LPG Montajı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

308 LPG Montajı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2010 Saat 11:54
bu konuyu takıp edıyorum ama pek yorum yapmadım. cunku 308 lerde bulunan motor yenı bır motor. daha pek yayılmadı. bende bu motor hakkında pek bılgı sahıbı degılım. benım en cok merak ettıgım puskurtme sıstemının yapısıydı. asagıdakı lınkten okudugum kadarıyla bu motorda bızım motorlar gıbı manıfolda puskurtmelı (dolaylı enjeksıyon). durum boyle ıse herhangı bır sorun olacagını sanmıyorum. yalnız ustalar daha motoru tanımadıkları ıcın cekınıyor olabılırler...

Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2010 Saat 17:43
bugün göralla görüstüm onlar daha önce pekcok kez montaj yapmıs aynı araca..2600 pesin fiyat verdiler markası teleflex ayrıca performansındada %7lik bir düsüs söz konusu..buarada zavolinin de yetkili iki bayisiyle konusma fırsatım oldu birisi vti ye zavolinin montajının olmadıgını digeri ise montajın mümkün olup arıza lambasının daimi bir sekilde yandıgını söyledi. oyüzden bu iki secenegi eledim..göral ın fiyatı daha az olsa orda yaptırmayı düsünürüm ama 2600 tl cok yüksek bir rakam
serkan bey sizin son durumunuz nedir?
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 12:01
Orjinalini yazan: Damlaa Damlaa Yazdı:

bugün göralla görüstüm onlar daha önce pekcok kez montaj yapmıs aynı araca..2600 pesin fiyat verdiler markası teleflex ayrıca performansındada %7lik bir düsüs söz konusu..buarada zavolinin de yetkili iki bayisiyle konusma fırsatım oldu birisi vti ye zavolinin montajının olmadıgını digeri ise montajın mümkün olup arıza lambasının daimi bir sekilde yandıgını söyledi. oyüzden bu iki secenegi eledim..göral ın fiyatı daha az olsa orda yaptırmayı düsünürüm ama 2600 tl cok yüksek bir rakam
Merhabalar;
Görüştüğüm onca firma ve aldığım bir o kadar fikir oluştu. Ama beni tam anlamıyla ikna eden ne yazıkki yok. Bana en yakın gelen BRC gibi geliyor. Şöle bir edindiğim bilgileri yinelersek:

1. Teleflex firmasıyla yazıştım. Ancak bu motorlara biz montaj yapabiliyoruz dediler Confused.  2600 peşin 2850 10 taksit diye söylendi. Yalnız montaj için 3 gün bile olabilir dendi Embarrassed.

2. BRC firmasıylada daha önceden verdiğim link te olduğu gibi donanımhaber.com sitesinden BRC yetkili servisi Faruk Sevgili bey ile uzun uzadıya görüştüm. Sorunsuz montaj yaptıklarını bu arabaların enjektör yapısı farklı olduğundan ( Enjektörler manifolt üzerinde değil de blok üzerindeymiş ) dikkat edilecek bir farklı montaj var buna dikkat edilirse sorun olmayacağını söylediThumbs Up.

3. Zavoli firmasıyla görüştüm. Onlar motor numarasını istedi özel montaj gerekebilir dendi. Buna göre baktılar ve BRC gibi montajda farklı bir bağlantı var servis buna dikkat ederse sorun olmaz dedi. Yalnız hareke halindeyken araba benzin harcamasa da ibre düşer denildi ( BRC de bunu söledi ).

4. Prins firmasıyla yurtdışı sorumlularına mail attım onlar ipragaz distribütörü onlar halledebilir dedi. Haber bekliyorum onlardan.

5. Bursa Tomurcuk oto diye bir firma var. Farklı marka distribütörlükleri var (BRC, Prins, Stefanelli v.s. ) bana hangi arabaya hangi marka uygunsa onu takarız dediler. Sizin araca Stefanelli uyumunda problem yok biz onu takıyoruz dediler. Stafanelli Firmasıyla görüştüm aracın eğer enjektörleri manifolta yakın değilse problem yaşayabileceğimi söylediler. Ben buraya yinede bir gösterecem aracımı bilgi almak için.

Farklı markalarlada görüştüm onların kimisi olmaz dedi kimisi bakmak lazım dedi kimisi de yaptık oldu dedi. Sonuç olarak ben 2850 TL verip Teleflex taktırmam, her ne kadar montajı çok yapmış olsalar bile. BRC ile ciddi yazıştım FS Otogaz İzmit gelin bir günde sıkıntısız yapalım gönderelim dediler ya da bursa BRC bayileri bile yardımcı olabilirler diye sölediler. Bana sıcak ve bilgili geldi bu firma. Birde bursadan Tomurcuk otoya götürüp Stefanelli için görüşecem. Prins firması henüz bilgi vermedi bilgi gerdiğinde de onla ilgili yorumumu yaparım Handshake.

Şimdilik selamlar; 
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 13:20
peugeot un sıtesınde bu motor ıcın dolaylı puskurtme dıyor. ama sızın soyledıgınız enjektorlerın blokta olması dırekt enjeksıyon prensıbını anlatır. esasında enjektor blokta degılde bujı gıbı sılındır kapagında bulunur ve ucu dırekt olarak yanma odasına baktıgından bu sıstemın adı dırekt enjeksıyon. yanı pıstonun ustundekı sıkıstırılmıs havanın uzerıne benzın dırekt puskurtulur ve ardından bujı sayesınde patlama saglanır. bır nevı son nesıl dızel yapısı gıbıdır...

sozumun ozu bende bu motorun puskurtme sıstemını anlayamadım ve cok merak ettım. bıryerde yanlıslık var ama nerde cozemedım. sızın ıcın bayıye ugrayıp ınceleyecegım bu motoru...

belkı bu motoru 2 tıptede uretıp pıyasa surmus olabılırler. yanı bazıları dırekt bazıları dolaylı enjeksıyonda olabılır. sızın anlattıklarınızdan ben bunu cıkardım. motor numarasına gore lpg nın olup olmadıgını soylemelerı bana bunu anımsattı...
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 15:18
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

peugeot un sıtesınde bu motor ıcın dolaylı puskurtme dıyor. ama sızın soyledıgınız enjektorlerın blokta olması dırekt enjeksıyon prensıbını anlatır. esasında enjektor blokta degılde bujı gıbı sılındır kapagında bulunur ve ucu dırekt olarak yanma odasına baktıgından bu sıstemın adı dırekt enjeksıyon. yanı pıstonun ustundekı sıkıstırılmıs havanın uzerıne benzın dırekt puskurtulur ve ardından bujı sayesınde patlama saglanır. bır nevı son nesıl dızel yapısı gıbıdır...

sozumun ozu bende bu motorun puskurtme sıstemını anlayamadım ve cok merak ettım. bıryerde yanlıslık var ama nerde cozemedım. sızın ıcın bayıye ugrayıp ınceleyecegım bu motoru...

belkı bu motoru 2 tıptede uretıp pıyasa surmus olabılırler. yanı bazıları dırekt bazıları dolaylı enjeksıyonda olabılır. sızın anlattıklarınızdan ben bunu cıkardım. motor numarasına gore lpg nın olup olmadıgını soylemelerı bana bunu anımsattı...
Peugeot 308 benzinli 2tip motor var 120 Hp VTI ve 156 Hp THP motor. 156 beygir olan direk enjeksiyonlu onu biliyorum. 120 Hp olan yani benim arabam ise yazdığım gibi enjektörler emme manifoltunda değil de bloğun üzerinde silindir kapağındaymış. Birde 2008 de çıkan motor ile 2009 2010 motorda fark var herhalde. benim arabamın motoru 10FH... diye gidiyor şu linke bakarsanız 5FW diye devam ediyor http://www.prinsautogas.com/en/search_results.html

Serkan BEREKET
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 09:28

150bg olan makınenın zaten dırekt enjeksıyon oldugunu bılıyoruz. konu o degıl. konu senın motorun 120bg vtı makıne. ama pug un sıtesınde dolaylı enjeksıyon dıyor sen dırekt dıyorsun. bende anlayamadım bu olayı. su makınenın bırkac resmını cekte bakalım barı... yakıt kutugunu, emme manıfoldunu, enjektorlerını vs

Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 10:43
Orjinalini yazan: sbereket sbereket Yazdı:

Merhabalar;
Görüştüğüm onca firma ve aldığım bir o kadar fikir oluştu. Ama beni tam anlamıyla ikna eden ne yazıkki yok. Bana en yakın gelen BRC gibi geliyor. Şöle bir edindiğim bilgileri yinelersek:

1. Teleflex firmasıyla yazıştım. Ancak bu motorlara biz montaj yapabiliyoruz dediler Confused.  2600 peşin 2850 10 taksit diye söylendi. Yalnız montaj için 3 gün bile olabilir dendi Embarrassed.

2. BRC firmasıylada daha önceden verdiğim link te olduğu gibi donanımhaber.com sitesinden BRC yetkili servisi Faruk Sevgili bey ile uzun uzadıya görüştüm. Sorunsuz montaj yaptıklarını bu arabaların enjektör yapısı farklı olduğundan ( Enjektörler manifolt üzerinde değil de blok üzerindeymiş ) dikkat edilecek bir farklı montaj var buna dikkat edilirse sorun olmayacağını söylediThumbs Up.

3. Zavoli firmasıyla görüştüm. Onlar motor numarasını istedi özel montaj gerekebilir dendi. Buna göre baktılar ve BRC gibi montajda farklı bir bağlantı var servis buna dikkat ederse sorun olmaz dedi. Yalnız hareke halindeyken araba benzin harcamasa da ibre düşer denildi ( BRC de bunu söledi ).

4. Prins firmasıyla yurtdışı sorumlularına mail attım onlar ipragaz distribütörü onlar halledebilir dedi. Haber bekliyorum onlardan.

5. Bursa Tomurcuk oto diye bir firma var. Farklı marka distribütörlükleri var (BRC, Prins, Stefanelli v.s. ) bana hangi arabaya hangi marka uygunsa onu takarız dediler. Sizin araca Stefanelli uyumunda problem yok biz onu takıyoruz dediler. Stafanelli Firmasıyla görüştüm aracın eğer enjektörleri manifolta yakın değilse problem yaşayabileceğimi söylediler. Ben buraya yinede bir gösterecem aracımı bilgi almak için.

Farklı markalarlada görüştüm onların kimisi olmaz dedi kimisi bakmak lazım dedi kimisi de yaptık oldu dedi. Sonuç olarak ben 2850 TL verip Teleflex taktırmam, her ne kadar montajı çok yapmış olsalar bile. BRC ile ciddi yazıştım FS Otogaz İzmit gelin bir günde sıkıntısız yapalım gönderelim dediler ya da bursa BRC bayileri bile yardımcı olabilirler diye sölediler. Bana sıcak ve bilgili geldi bu firma. Birde bursadan Tomurcuk otoya götürüp Stefanelli için görüşecem. Prins firması henüz bilgi vermedi bilgi gerdiğinde de onla ilgili yorumumu yaparım Handshake.

Şimdilik selamlar; 
BRC icin de cok gürültü yaptıgı söyleniyor. Onu taktırırsam ben kesin sesiyle kafayı bozarım:)
Zavoli takan firmalarında biri olur biri olmaz diyo hangisine inanalım sasırdım ben acıkcası.
Bi ara göralla tekrar konusup pazarlık yapmaya calısıcam eger biraz indirim yaparlarsa teleflex taktırmayı düsünebilirim.
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2010 Saat 17:45

Orjinalini yazan: sbereket sbereket Yazdı:

Merhabalar;

Şimdilik selamlar; 
BRC icin de cok gürültü yaptıgı söyleniyor. Onu taktırırsam ben kesin sesiyle kafayı bozarım:)
Zavoli takan firmalarında biri olur biri olmaz diyo hangisine inanalım sasırdım ben acıkcası.
Bi ara göralla tekrar konusup pazarlık yapmaya calısıcam eger biraz indirim yaparlarsa teleflex taktırmayı düsünebilirim.
Teleflex Türkiye den aldığım fiyatlar benimde. 2600 peşin dediler 2500 son inerler herhalde o da peşin. O parayı benzin istasyonuna verseniz kesin 1 yılık benzininizi verirSırıtma.
Yani sesli çalışıyo olabilir ama dizel araç kullandınız mı bilmiyorum ama o da sesli çalışıyo az yakıyo Gülme. Selamlar
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
Tamer Çevik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Tamer Çevik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2010 Saat 16:57
Merhabalar,
2010 model 207 Outdoor Otomatik aracımla ilgili LPG dönüşümü düşünüyorum. Serkan Bereket Bey'in yazılarını okudum. Acaba karar verdinizmi? Garanti bozulmasın diye düşündüğüm için Göral'da Teleflex taktırmak zorundaymışım gibi geliyor bana ancak ücreti çok yüksek hakikaten..
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 15:11
Orjinalini yazan: Tamer Çevik Tamer Çevik Yazdı:

Merhabalar,
2010 model 207 Outdoor Otomatik aracımla ilgili LPG dönüşümü düşünüyorum. Serkan Bereket Bey'in yazılarını okudum. Acaba karar verdinizmi? Garanti bozulmasın diye düşündüğüm için Göral'da Teleflex taktırmak zorundaymışım gibi geliyor bana ancak ücreti çok yüksek hakikaten..
Bu lpg işi biraz karmaşık ve sıkıntılı. Çok kişi dinleyip çok inceleme yaptım. Teleflex başta olmak üzere bazı firmaların yurtdışı sorumluları ile bile görüştüm. Sonuç: Karar veremedim:) Göral nasıl garanti kapsamında yapabiliyor bilmiyorum. En son olarak Peugeot Türkiye ye mesaj attım. Aracıma LPG dönüşümü yaptırmak istiyorum. garantili değişim yapan servisleriniz varmış hangi marka LPG dönüşümünü tavsiye edersiniz diye soru sordum. Aradılar ve biz araçlarda LPG yi tavsiye etmiyoruz garantide vermiyoruz dediler :D Gerçekten çok karmaşık laylar bunlar.
Bir yandan Göral garantili takarım diyo aradım göralı 2008 otomatik deidm olmaz sizin arabanıza takamıyoruz dediler. BRC diyor takarız sıkıntı yok taktık da:D

Geçen bi daha kontrol ettim 103 km de 14,5 lt benzin içen bir canavarımız var :DEmbarrassed
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 16:02

103 km de 14.5 ltre yakıyorsa tahmınımce ya cok atak kullanıyorsunuz ya asırı trafıge gırıyorsunuz yada kısa mesafe gıt gel yapıyorsunuz. yoksa normalde cok yakıt tuketen bır arac degıl esasında... 

Yukarı Dön
Tamer Çevik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Tamer Çevik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 18:04
Yanıtınız için teşekkürler Serkan Bey. Az kullanarak benzinle devam edeceğiz anlaşılanGülme
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 10:56
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

103 km de 14.5 ltre yakıyorsa tahmınımce ya cok atak kullanıyorsunuz ya asırı trafıge gırıyorsunuz yada kısa mesafe gıt gel yapıyorsunuz. yoksa normalde cok yakıt tuketen bır arac degıl esasında... 

Merhaba;
Dediğiniz gibi 5 km de iş yerim genelde o mesafe sabah ve akşam kat ediliyor. Bu o kadar etkilermi bilmiyorum ama nerdeyse normal yakacağından %40 -50 fazla yakıyor. Birde araç 10.000 km de bunun bir etkisi varmı acaba bilgi verirsen sevinirim.

S.Bereket

Serkan BEREKET
Yukarı Dön
Özgür Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
07 - Şubat - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Özgür Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 11:10
aracımı seviyorum ya..bir depoyla 900 km yapıyorum şehiriçinde.yaşasın HDİ :)
lpg den oldum olası korkmuşumdur.pejolarında pek uyum sağlamadığı herkes tarafından bilinmekte..umarım sorun yaşamazsınız
206 feline 1.4 hdi 2006
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 11:11
etkıler soguk kıs gunlerınde ıse gıttıgınızde anca ısınır motor zaten... hep soguk gıttıgınız ıcın motorun cok yakması normaldır... ayrıca lpg taksanız 16 lt kadar lpg tuketebılırsınız...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 11:14
Orjinalini yazan: uruk33 uruk33 Yazdı:

aracımı seviyorum ya..bir depoyla 900 km yapıyorum şehiriçinde.yaşasın HDİ :)
lpg den oldum olası korkmuşumdur.pejolarında pek uyum sağlamadığı herkes tarafından bilinmekte..umarım sorun yaşamazsınız

arkadas lpg nın uyum saglamadıgı dıye bırsey yok. lutfen boyle cumleler kurmayalım. olay uymaması degıl ustaların uyduramamasıdır. ama sunu kabul etmek gerekırkı puglara lpg sıstemını uydurmak dıger araclara gore daha zordur. ama olmaz dıye bır kaıde yok... pıyasada problemsız calısan bırcok pug da var...

dıger cok montaj yapılan otomobıl markalarında sorunlar cıkmıyormu sanıyorsun. ne opeller hyundaı lar wv ler vs cok cesıtlı lpg markalarıyla arıza dan kurtulamıyorlar yerıne gore... onemlı olan ustanın ısı bılmesı...

bırcok lpg ustasının yapamayacagı bır ornek vereyım. opel ınsıgnıa 1.6 180 bg turbolu makıne. slovenya malı G1 lpg sıstemıyle cok guzel calısıyor. bu makıneyı lpg ıle calıstırmak becerı ısıdır. cunku turbo basıncı oldukca yuksek bır makıne...

Düzenleyen cecoli - 14 Ekim 2010 Saat 11:20
Yukarı Dön
fatih1903 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatih1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 11:39

Orjinalini yazan: northmoon northmoon Yazdı:

arkadaşlar izmit yada istanbul anadolu yakasında gaz taktırabileceğim 10 numara bir lpg dönüşüm servisi varmı varsa telefonunu ve adresini alabilirmiyim.bende kararsız kaldım lpg konusunda mecbur kalmasam taktırmam ama ayda en az 2 bin kilometre yol yapıyorum.
merhaba dostum sana tavsiye edebileceğim izmit sanayide demal otogaz var işlerinde ustalar ben geçen sene taktırdım 18.000 km yaptım gazla daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.
 aracım 307 1.6 110 BG TRİPTONİC  taktırdığım kit ise atiker istersen bi görüş ama numarası bende yok internetten bulabilirsin .     iyi günler..

Düzenleyen GökhaN - 21 Ekim 2010 Saat 11:07
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 12:46
helal olsun demal otogazdakı ustamıza. demekkı ısının ehlı bır usta kı otomatık 307 ye atıkerı takıp sorunsuz calıstırabılmıs. boyle orneklerı gorebılmek guzel... baska bır arkadasta 307 sıne brc taktırmıs bır turlu duzen tutmamıs. brc ıle duzen tutmayan arac atıker ıle duzen tutabılıyor ıste...
ama en temelde olay atıker veya brc de degıl. ısı bılerek montaj yapmakta...
Yukarı Dön
Damlaa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Damlaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2010 Saat 10:43

pazartesi günü aracıma lpg taktırıyorum artık..landi renzoda karar kıldım ve ankara yetkilileriyle konustum iclerinden en güveniliri bektas oto gibi geldi bana cumartesi arabamı bi göstericem herhangi bir problem olmazsa pazartesi de montajı yapılıcak serkan beyin düsüncesi üzerine brcyi de arastrdım ama brcnin kalibrasyonunun daha zor oldugunu söylediler oyüzden landi renzoyu tavsiye ediyorlar bakalım sonuc nasıl olucak

serkan bey siz dönüsümü yaptırdınız mı?
Yukarı Dön
sbereket Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sbereket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2010 Saat 14:11

pazartesi günü aracıma lpg taktırıyorum artık..landi renzoda karar kıldım ve ankara yetkilileriyle konustum iclerinden en güveniliri bektas oto gibi geldi bana cumartesi arabamı bi göstericem herhangi bir problem olmazsa pazartesi de montajı yapılıcak serkan beyin düsüncesi üzerine brcyi de arastrdım ama brcnin kalibrasyonunun daha zor oldugunu söylediler oyüzden landi renzoyu tavsiye ediyorlar bakalım sonuc nasıl olucak

serkan bey siz dönüsümü yaptırdınız mı?
Malesef ben sizin kadra cesaret edemedim tebrikler öncelikle Alkış. Ama ben sonuç olarak şu kararı aldım, her marka olabilir sadece iyi bir işçilik bulmak en önemlisi. İyi günler..
Serkan BEREKET
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 779 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6171 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1098 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 272 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3582 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49288 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 514 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 332 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 554 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4378 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1799 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1025 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28812 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26152 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English