![]() |
|
307 Araç İçi Tavan-Bagaj Led Uygulaması. Led resi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncellllll :))
|
|
![]() |
|
valla emeğinize sağlık, güzel çalışmalar olmuş ben şimdilik öyle arabayı sökme takma işlerine giremiyorum :) ama kısa zamanda mercekli junlardan bende almak istiyorum ama bakalım hayırlısı .
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arka tarafı bağladım bende normalde araç çalışırken bu şekilde gözüküyor. geceleri arka koltuk üzerinde hafif loş ışık oluyor sağ ve sol harita lambaları ise bu şekilde yanıyor (arka yolcular için) kapılar açıldığında ise ortadaki de yanıyor. |
|
![]() |
|
abi bu lambayı nereden aldın standarttan farklı değilmi bu
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu tavan lambası 308 premium pack'lerde standarttı bir aralar servisten aldım. tane 35-40 tl + kdv civarı birşey. |
|
![]() |
|
bedavaymış soketleri aynımı 307 ile bi faydası var mı daha çok tuşu daha güzel duruyor
|
|
![]() |
|
güncell
|
|
![]() |
|
guncell
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |