![]() |
|
benzin ibresi hakkında yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 17:50 |
herkese iyiaksamalar
bundan 4-5 ay önce benzin pompası arızalanmıştı yenisini taktırdım
şimdi farkettim bugün 50tl lik benzin aldım 20tlde içinde vardır ibre hiç kımıldamadı bile
acaba diyorum şamandırayla alakalımıdır. ben söksem yapabilirmiyim risklimidir.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Acele etme bence bi sonraki benzin alımındada hareket etmezse o zaman çözüm yolu ararsın
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
7litre ve 7litreyı gecmen lazım hocam benzın ıbresının haret etmesı ıcın 50tl lık al benzın
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
50 TL'lik almış zaten Hasan hocam
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
sorry sorry:) arabayı yokus bır yere koysa arkadas, benzın aracın on tarafına gelıcek sekılde
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
20 tl de benzın alındıgını algılamıyor ıbre oynamıyor 30 tl ve + da ıbre hareket edıyor. ımkan varsa bı 50 daha benzın at sonra sonuca göre hareket edersin.
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şamandıra da bir sorun vardır emin ol cunku ben araba ma 20 liralıkta alsam ibre oynuyor yerinden . yada kontagı kapatıp ertesi gun actıgımda ibre kendilignden ceyrege gelmiş oluyor ya biraz bekle yada hareket yoksa samandıra dandır 400 lira orjinal pompa bu arada soyleyim :)
|
|
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
yeni takılan pompadan sonra aracın deposunu fulleyip denemek bence daha doğru olur gerçe bu benzin fiyatlarıyla depo nasıl full lenir orasıda ayrı :)
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
aracına taktırdıgın pompayı taktırdıgın ustaya götür göster bakalım o ne diyecek sonuçta para verdın belkı eksiz veya arızalı bir işlem vardır çözüme ulaştırır senı 20 deponda 50 de sonra aldıgın halde hiç oynamıyorsa 70 tl ye dahada oynamaz benim fikrim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |