![]() |
|
2006 307 HDI Permium Ağrıza !!! Yardım !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2010 Saat 23:56 |
Herkse selamlar iyi geceler arkadaşlar ;
Bu akşam saat 21.00 da izmitten yola çıktım 20 liralık yakıt aldım, otoyola girdim ortalama 100 km sürat le istanbula gidiyorum 40 km sonunda dilovasın da oto yolda arak şak stop etti. Sağa çektim durdum 2 dk sonra bastım marşa çalıştı ilerledim 1 km kadar gittim şak gene stop etti... Stop etme öncesinde aracın ESP ışığı yanıp ditttt diye öttü stop ettiği andada low engine oil pressure hatası yanı hem esp hem de low engine oil pressure bu hatayı verip motor duruyor ilk kez bu akşam yaptı ... Bu nasıl bir ağrıza olabilir ve ne lerin değişmesi gerekir bilgisi olan arkadaslar paylaşırsa cok memnun olurum... Sabah aracı yetkili servise bırakıcam araç yolda kalmıs degıl çalısır durumda ama belli bir yol kat edınce yukarıda kı olay tekrarlanıyor ... saygılar ıyı geceler... |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
motor yağı bitmiş beyin aracı kitlemiş sıkma canını
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
usta motor yagını kontrol ettım 200 gram eksıktı
bu olayı nasıl cozumleyecegız ? bır yol yordam gosterırmısın servıste fazla paramın gıtmesını ıstemıyorum |
|
|
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
alabildiğin mazot başta çok önemli enektörlerin şişme yapmış olabilir yakıtını ne gibi bi istasyondan temin ettin?
|
|
![]() |
|
bu aksam bp den aldım yakıtı mesajda 20 yadım galıba 30 lıralık mazot aldım eurodizel
servisemi yoksa sanayıyemı gotureyım yukarıdakı mesajda motor kıtlemıs yazmıslar dostum canım sıkıldı ya gece gece |
|
|
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
üstadım 2 gün ewek bnm arabam 307 1.6 xr bn karbüratö temizliyici olaraq bi madde kullandım ve boğz kelebiğindeki kabloyu çıkardım geçmişteki ustanın yaptığı gibi söktüm ve işlemi uyguladım araç birden bire rolantide çlışmaya başladı ve gaz yememeye başladı ne yaptıysam olmadı aradım kendi ustamı dediklerini yaptım easındada orda ilk başta aramadan bi yakındaki servise gittim bna demediği masrafı çıkarmadı dediki senin beyin kitlemiş işde +boğaz kelebeğin deiğşecek fiyatıda boğaz kelebieği 700 tl işçilik dahil değil + işçilik bide makineye bağlama parası sen en iisi kimsenin dediğine inanmadan gidip bi serviste özele bilhassa hataları sildirmek olsun ne beyin kitlemesi beyini kitlenen bi araç hayata hareket etmez sonuçta 307 elektronik bi araç gönlün rahat olsun
|
|
![]() |
|
wericein para 20 30 lira oda makineye bağlatma parası
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |