![]() |
|
P.T. Kocaeli Toplantı kadrosu tespiti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayır imzana da yazmışsın 1.6 XS diye, adamlarda hiç dikkat yok üstelik biri moderatör diğeri temsilci.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Yani şimdi imzaylamı karar verelim yoksa hislemi ? Gti hissi veriyor yav görünüşü sorgulamaya bile ihtiyaç duydurtmadı yani :p ![]()
O senin kullanımınla Recep :) ben araca bindim mi +8 beygir katıyorum
![]() ![]() ![]() |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
serkan amca sende gelcenni beni kabul etmezse senle gidek :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Aziz akşam akşam iyi güldürdün beni
![]() ![]() ![]() Recep bilmiyorum, yarın sen ben ve Burak bi değerlendirme yapalım, ona göre karar verip son sözümüzü söyleyelim.
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
ne için hacı abi :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
Seninle gidelim dedin ya, yarın Burak, sen, ben bi değerlendirme yapalım gidip gitmeyeceğimize karar verelim dedim.
|
|||
![]() |
|||
||
AZİZ ABİ HARBİ ALEM ADAMSIN ABİ SON YAZDIKLARINI GÖRMEMİŞİM :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-orjinal-piril-piril-takas-olur-acil-127864433/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
TAKAS EDERMİSİN DEMİŞ BEN MODELİ YÜKSELTCEM DİOM ADAM TAKAS DİOR :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Begler gelmezseni agir laf ederim... O kadar diyorum.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
Pazar olduğunu öğrenince Recep direk iptal oldu zaten :)
|
|||
![]() |
|||
||
abi gececiyim neapyım
![]() |
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
Konu Kaput :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
hahahah
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
radikalsovalye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı radikalsovalye
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende ankaradaydım şimdi kocaelindeyim bende katılmak isterim
|
|||
206 1.4 prencesse
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |