![]() |
|
düşüncelerinizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
sertacizm34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: pendik/istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sertacizm34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende de orjinal teypli var öylece boşta duruyo.. yeni usbli cd li teybe alışamadım. eskiler bi başka walla..
|
||
2000 206 XR 1.4 otomatik/benzinli
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşım git bi anfi al o teyibe bağla bak neler yapıyo ozaman gör hiç orjinalını bozma derim ben
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
valla ben 100 tlye buldum adama get ac dedim adamda actı aldım.. Allah razı olsun adamdan taaa mardinden geldi :))
|
||
![]() |
||
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
|
metin kardeş çok doğru söylüyorsun,bence de etmez 80 TL ye versin hemen geçeyim eft'yi
![]() |
||
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
||
![]() |
||
murat206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: manisa/soma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
|
Sıkılıncaya haber et Urlaya gelip alayım (80 TL veriyom)
![]() |
||
2004 206 XT 1.4 16V 90hp manuel
(şeytan kırmızısı), KME lpg kit |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
:) o kadar düşmedi teyp ya sapasağlam gram arıza ve çizik yok bal dök yala :) ancak satacağım zaman geri takarım araç alacak kişi isteyebilir düşüncesiyle tutuyorum orjinalciler var bu adanamızda hatta bazı adamlar var 89 model hacı murata boya varmı dıyen bıle var :D
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |