![]() |
|
206 ambiyans aydınlatma ve arka sis farı led yapım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasin26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2014 Saat 04:12 |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunuyorum siteyi gezdim gerçekten çok faydalı bilgiler var ve kapsamlı bir site eskişehir de oturuyorum öğrenciyim haziran ayında 2000 model roland garros aldım aracımdan gayet memnunum tabi almakla bitmiyor hemen değişikliklere başladık bunlardan ilki ambiyans aydınlatma oldu 2014 ford facusta gördüğüm. Araç içi kapı kollarına ön cepliklere sürücü yolcu ayak altlarına ve arka koltuk ayak altlarına led döşeme işlemi gerçekleştirdim. resim paylaşımı ve detaylı anlatımda en kısa zamanda yapaçağım
Düzenleyen yasin26 - 11 Eylül 2014 Saat 04:14 |
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön arka ayak aydınlatması bende de var ama diğerleri biraz fazla kaçmaz mı merak ettim doğrusu resimleri yükleyebilirseniz bende bişeyler düşünebilirim :)
|
|
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşım aracın dışını bozma önünü alcalt biraz ve laguna lip koy farlarını angel yap siyah zemin amerikan park yap aracına sinyallerin olduğu yerlerde parkların yansın alta sis koy ama üzerine sarı film çektir yada dikkat çekecek bir renk olsun arkaya geniş kazan remus dtm çift başlı ortada f1 çakar arka tampona 206nın düzyananı sök direk yerine let f1 çakarı yerleştir güzel çelik jant at üzerine w desen otoban lastiğinide çaktınmı bitti içine ses sistemi koy madem eskişehirdesin ben bursadayım tepebaşı yanık kahveler denen yerden gir sona doğru devam et minübüs duraklarına gelmeden power garage var tuncay ve yiğit var sana yardımcı olurlar bursadan serdar gönderdi dersen bırakmazlar çok uygun piyasanın yarısına modifiye işlerinde yardımcı olurlar
|
|
change
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta bu kendinden cakarli ledler varmis duylu arka sisin icine takiyoruz varmidir bursada aradim bulamadim
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı olsun değişimler iyidir insanı aracına bağlar daha çok ilgı çekmek ve dışardakı ınsanlarında hoşuna gıden şeyler yapmak çok ayrı bir zevk zaten bırde aracı duz mantıkla değilde severek beğenerek aladıysanız iş bitmiştir yaptığınız çalışmaları görmek isteriz açıkçası.Ancak belirtmek isterim 206 iç ve dış yapısıyla kendine has sempatik ve karizma bir araç ya büyük bir zevk fikir ve maddiyatla gerçekten hakettiği değişimleri yapıcaksın aracın yada hiç dokunmıcaksın orjınal kalsın çünkü değişim yapmak isterken bazen çizginin dışına çıkabiliyor insanlar belkide hayatta yapmam dedıklerı bır şeyi biranda yapıyorlar sırf değişik olsun diye buna karşıyım benım görüşüm böyle umarım sızınde yaptığınız değişimler aracın hakettiği gibidir bekliyoruz :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
hoşgeldin...hayırlı olsun....
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
yasin26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Samet bey dediklerinize aynen katılıyorum.Aracımı en ince ayrıntısına kadar bütün özelliklerini bilerek ve sadece 206'nın roland garros modelini isteyerek aldım.Ve istediğim aracı ankarada buldum :) Aldığıma da gerçekten çok memnunum aracın duruşu, modelindeki araçlara göre çok daha sportif olması, iç dizaynı özellikle sınıfındaki hb araçlara bakarak çok daha heybetli ve insana güven veren göğüse sahib olması , 1.6 8v motorun gayet performanslı ve bir o kadarda yakıtta cimri olması beni pişman etmedi çok şükür. Araca modifiye yaparken özellikle orjinalini ve aracın hoş görünüşünü bozmayacak şekilde uygulamalar yapmaya özen gösteriyorum bunun için ise aracı sökmekten çekinmiyorum örnek vermek gerekir ise ambiyans aydınlatma yaptığımda kapılara gecen kablolar olsun alttaki ledlerin kabloları olsun hiç biri dışarıdan görünmeyen aracın döşemelerinin altından ve kapının elektirik kablolarının geçtiği soketlerden geçirildi. Bu işlem için bütün kapı döşemeleri söküldü döşenen aydınlatma için voltaj ayar devresi yapıldı böylece istediğim ışık şiddetine ayarlayabiliyorum elektiriği ise arka sis stopundan alındı böylece arka sisi yaktığımda devreye giriyor.Ayrıca arka sis stop lambasının içine ise 6*4 dikdörtgen çekilde 3 çipli led yerleştirildi ledlerde çakar sistemi kullanılmadı fotoları bu geçe yükleyeceğim inşallah
![]() Düzenleyen yasin26 - 13 Eylül 2014 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
resimleri elimden geldiği kadar düzgün çekmeye çalıştım ama telefon ile çektiğim için akşam ambiyans aydınlatmayı net olarak gösteremedim flaşı açınca aydınlatmalar görünmüyor flaş kapanınca hiç bir şey görünmüyor siyah ekran oluyor.Elimden geldiği kadar göstermeye çalıştım
ARKA SİS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Elinize sağlık güle güle kullanın daha güzel çalışmalarda görmek dileğiyle kolay gelsin kazasız belasız.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
kapı kulplarındaki led i nasıl yaptın kaplolarını felan detaylı anlatım yapar mısın resimli
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |