Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 ambiyans aydınlatma ve arka sis farı led yapım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 ambiyans aydınlatma ve arka sis farı led yapım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasin26 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yasin26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 ambiyans aydınlatma ve arka sis farı led yapım
    Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2014 Saat 04:12
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunuyorum siteyi gezdim gerçekten çok faydalı bilgiler var ve kapsamlı bir site eskişehir de oturuyorum öğrenciyim haziran ayında 2000 model roland garros aldım aracımdan gayet memnunum tabi almakla bitmiyor hemen değişikliklere başladık bunlardan ilki ambiyans aydınlatma oldu 2014 ford facusta gördüğüm. Araç içi kapı kollarına ön cepliklere sürücü yolcu ayak altlarına ve arka koltuk ayak altlarına led döşeme işlemi gerçekleştirdim.  resim paylaşımı  ve detaylı anlatımda en kısa zamanda yapaçağım 

Düzenleyen yasin26 - 11 Eylül 2014 Saat 04:14
Yukarı Dön
tolga.onal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2014 Saat 06:55
Ön arka ayak aydınlatması bende de var ama diğerleri biraz fazla kaçmaz mı merak ettim doğrusu resimleri yükleyebilirseniz bende bişeyler düşünebilirim :) 
Yukarı Dön
serdaralısan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serdaralısan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2014 Saat 17:37
arkadaşım aracın dışını bozma önünü alcalt biraz ve laguna lip koy farlarını angel yap siyah zemin amerikan park yap aracına sinyallerin olduğu yerlerde parkların yansın alta sis koy ama üzerine sarı film çektir yada dikkat çekecek bir renk olsun arkaya geniş kazan remus dtm  çift başlı ortada f1 çakar arka tampona 206nın düzyananı sök direk yerine let f1 çakarı yerleştir güzel çelik jant at üzerine w desen otoban lastiğinide çaktınmı bitti içine ses sistemi koy madem eskişehirdesin ben bursadayım tepebaşı yanık kahveler denen yerden gir sona doğru devam et minübüs duraklarına gelmeden power garage var tuncay ve yiğit var sana yardımcı olurlar bursadan serdar gönderdi dersen bırakmazlar çok uygun piyasanın yarısına modifiye işlerinde yardımcı olurlar
change
Yukarı Dön
suppor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı suppor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2014 Saat 21:33
Usta bu kendinden cakarli ledler varmis duylu arka sisin icine takiyoruz varmidir bursada aradim bulamadim
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2014 Saat 00:29
Hayırlı olsun değişimler iyidir insanı aracına bağlar daha çok ilgı çekmek ve dışardakı ınsanlarında hoşuna gıden şeyler yapmak çok ayrı bir zevk zaten bırde aracı duz mantıkla değilde severek beğenerek aladıysanız iş bitmiştir yaptığınız çalışmaları görmek isteriz açıkçası.Ancak belirtmek isterim 206 iç ve dış yapısıyla kendine has sempatik ve karizma bir araç ya büyük bir zevk fikir ve maddiyatla gerçekten hakettiği değişimleri yapıcaksın aracın yada hiç dokunmıcaksın orjınal kalsın çünkü değişim yapmak isterken bazen çizginin dışına çıkabiliyor insanlar belkide hayatta yapmam dedıklerı bır şeyi biranda yapıyorlar sırf değişik olsun diye buna karşıyım benım görüşüm böyle umarım sızınde yaptığınız değişimler aracın hakettiği gibidir bekliyoruz :)
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
tetik-soner Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tetik-soner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2014 Saat 11:14
hoşgeldin...hayırlı olsun....
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994
Yukarı Dön
yasin26 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yasin26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2014 Saat 22:59
Samet bey dediklerinize aynen katılıyorum.Aracımı en ince ayrıntısına kadar bütün özelliklerini bilerek ve sadece 206'nın roland garros modelini isteyerek aldım.Ve istediğim aracı ankarada buldum :) Aldığıma da gerçekten çok memnunum aracın duruşu, modelindeki araçlara göre çok daha sportif olması, iç dizaynı özellikle sınıfındaki hb araçlara bakarak  çok daha heybetli ve insana güven veren göğüse sahib olması , 1.6 8v motorun gayet performanslı ve bir o kadarda yakıtta cimri olması beni pişman etmedi çok şükür. Araca modifiye yaparken özellikle orjinalini ve aracın hoş görünüşünü bozmayacak şekilde uygulamalar yapmaya özen gösteriyorum bunun için ise aracı sökmekten çekinmiyorum örnek vermek gerekir ise ambiyans aydınlatma yaptığımda kapılara gecen kablolar olsun alttaki ledlerin kabloları olsun hiç biri dışarıdan görünmeyen aracın döşemelerinin altından ve kapının elektirik kablolarının geçtiği soketlerden geçirildi. Bu işlem için bütün kapı döşemeleri söküldü döşenen aydınlatma için voltaj ayar devresi yapıldı böylece istediğim ışık şiddetine ayarlayabiliyorum elektiriği ise arka sis stopundan alındı böylece arka sisi yaktığımda devreye giriyor.Ayrıca arka sis stop lambasının içine ise  6*4 dikdörtgen çekilde 3 çipli led yerleştirildi ledlerde çakar sistemi kullanılmadı fotoları bu geçe yükleyeceğim inşallah 

Düzenleyen yasin26 - 13 Eylül 2014 Saat 23:45
Yukarı Dön
yasin26 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yasin26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2014 Saat 13:31
resimleri elimden geldiği kadar düzgün çekmeye çalıştım ama telefon ile çektiğim için akşam ambiyans aydınlatmayı net olarak gösteremedim flaşı açınca aydınlatmalar görünmüyor flaş kapanınca hiç bir şey görünmüyor siyah ekran oluyor.Elimden geldiği kadar göstermeye çalıştım 
ARKA SİS

Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2014 Saat 16:55
Elinize sağlık güle güle kullanın daha güzel çalışmalarda görmek dileğiyle kolay gelsin kazasız belasız.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
ERDİNÇ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ERDİNÇ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2014 Saat 17:09
kapı kulplarındaki led i nasıl yaptın kaplolarını felan detaylı anlatım yapar mısın resimli 
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 134 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 300 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107348 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1467 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3034 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9222 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8588 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 827 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 810 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1565 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55354 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 297 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1158 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1967 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 261 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2387 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 568 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1866 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15941 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English