![]() |
|
android cihazlar için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 Saat 20:52 |
|
Abilerim android cihazlar için bir program yada sitenin eklentisini yapmak gibi sans var mı?
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
daha önceden bir kaç kere daha konuşuldu ama bizim sitenin alt yapısı desteklemiyor diye biliyorum o tarz programları
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Onu bilmiyorum benimde aklima gelmisti oneri olarak yazmak istedim
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Altyapısı desteklenmeyen tapatalk, android Gökhan'ın uzak olduğu bir platform inşallah yakında onada el atıp bişeyler yapar.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Umarım ve beklemedeyim öneriyi dikkate aldığınız için de teşekkürler
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
o zaman ios içinde isteriz :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
|
Böyle bir şey yaptım ama önceden ücretsizdi şimdi sorunlu gibi.
http://peugeotturkey.mobapp.at/ Düzenleyen Bursat - 20 Şubat 2014 Saat 22:17 |
||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
![]() |
||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
|
Tabletten denedim sorunsuz çalışıyor ama mesaj atamıyorsun tabi ^^
Düzenleyen Bursat - 20 Şubat 2014 Saat 22:29 |
||
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|
||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||
![]() |
||
|
Bu siteye girince geliyor ama basit bir şey http://peugeotturkey.mobapp.at/
|
||
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ben denedim hoşuma gitti, geliştirebilir bursat, :) örnek görüntüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Vay bu ne yaa :D
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Saol Aziz. Şimdilik bu idare etsinde ama daha sonra pro bir şey için araştırma yaparım.
|
||
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
elinize sağlık...buluşmada bende gökhana iletmiştim bu konuyu meşakatli bir iş olduğundan bahsetmişti...inşallah kaliteli bir uygulama yapılır...
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
çok iyi geldi yemin ediyorum :) eline sağlık, geliştirmeleri bekliyoruz. yeni konu açtım.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
hahah eyvallah Aziz walla daha fazla sorumluluk bindi üstüme bunda çok bir şey yapmadım ama elimden geleni yapıcam
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |