![]() |
|
206 1.4 hdi elektirik kesmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmetefe8679 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Konum: Kilis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetefe8679
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2016 Saat 14:45 |
Arkadaslar oncelikler merhaba.
aracim 2006 model 206 1.4 hdi x design modeli 1 yil oncesine kadar gosterge panelindeki ibreler aniden sifira dusuyor belli sure sonra ekrar duzeliyordu. gecen ay sadece arac yolda giderken söndü. calistirdim bi sorun yok. yarim saat sonra yine ayni sorun oldu. bunu 3 defa tekrarladi. bidaha ayni sorunu vermedi. budefa da sadece hiz gostergesindeki ibre sifira dusuyor sondurup çalıştırınca veya 5 10 km sonra kendiliğinden seyir halindeki hiz noktasina yukseliyor. bunlar olurken dreksiyonun altidaki sigorlarin oldugu yerden çıt diye bi ses geliyor. aracimdan cok memnunum ama bu sorun canımı sıkıyor. |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle hoş geldiniz probleminizle igili forumda bir çok konu mevcut biraz araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
mehmetefe8679 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Konum: Kilis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetefe8679
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bütün konulara bakiyorum ama hicbiri benimkiyle ayni degil. bazi konularda sase ve akuden kaynakli diye yorumlari gördüm.
ustaya gosterdigimde aracin beyni veya sigorta tablasi veya tesisat tan diyorlar. bunları sirayla degistirip denememiz gerekiyo dediler. buda cok fazla masraf demek. haftada 1 2 defa bu sorunu veriyor. bugun aku başlarını sokup yarin takacam. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |