![]() |
|
207 Urban Move 2012 alacağım.ACİL DESTEK |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
oguz07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2014 Saat 13:07 |
|
2012 Urban Move 207 Almayı düşünüyorum
Cemremdekiler tarafından baya peugeot yüzünden kafam karıştı ve bir kişiyle 31.000 Tl ye anlaştım ve bu konuda yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum ne yapmalıyım bu aracı önerirmisiniz? teşekkürler |
||
Cesaret Ateşle dövülmüş kılıç gibidir, Ona sahip olan yenilmez.
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostum benim çevremdekiler de hep peugeot u kötülediler masraflı dediler bir çok arabaya bindim ama 2006 model 207 im vardı 2 sene bindim tek masrafı bana 210 tl lik bi arıza yaptı ahtapot hortum dedikleri onu da servisten değiştirmiştim ve keyif alarak kullandım, ford aldm 6 ay içinde sattım yaptığım masraf cabası lagunam vardı onu sevmiştim ama masraflıydı bence içine siniyorsa al sağlam bir ustaya gösterdikten sonra gerisi şans ne olacağı belli olmuyor
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
oguz07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yardımınız için tesekkür ederim kardesm fiyat olarak nasıl sizce??
|
||
|
||
![]() |
||
|
arkadaslar kimse yokmu?????
|
||
|
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
fiyat biraz fazla gibi ama piyasa genel olarak çok arttığı için o da normal. Araç sıkıntızsa bence verilir ve değer. Ama foto koyma imkanın varsa daha net yardımcı olabiliriz belki ?
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
BU 207lerde Urban Move galiba donanımlı modelleirnden.
Üzerinde Euro5 motor var. EDC17 ecu :D Partikül filtresi fln fln... Km si önemli. 150binlerden sonra partikül sıkıntı yapıyor temizlik istiyor belirli Km aralığında. onun içinde yakıta bir maddde katıp belirli bir hızda 1 saate yakın yol katetmen fln lazım. VW de bunun için aracı 45dk dip gaz çalıştııryorlar. KAsası temiz duruyor fotolarda belli bakımlı bir araç. Üzeirnde öyle etkileyici bunu alma dedirten bir modifiye yok. Zaten jantları söksen kel gibi kalır. Onun dışında arabasına sğrekli jant değişimi yapan insan pek aracını zorlamaz. Görünüm heveslisi biri. Dizel almış ekonomi düşünmüş. Binip bir test edin sürüşü nasıl herhangi bir sıkıntı yoksa alın derim. fena durmuyor araç. |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Güzel arac bence alınır
|
||
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
|
Ali yardımın için teşekkür ederim. Aracı yarın makineye bağlatıcaz. Yalnız şunu söylemek istedim araç sahibi Jant-Lastik ve yayları alıcak saten pekte hosuma gitmemişi orjinal jant-lastik ve yayları takılacak sahibinde duruyormuş.
Motorunda bir sıkıntı çıkmayıp boya vs dediği gibi ise almayı düşünüyorum önerin için tekrar teşekkürler. |
||
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler önerin için :) Bide fiyat olarak siz neler düşünürdünüz bu araç için öneriniz ne olur? |
||
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
Ön takım çok büyük ihtimalle sıkıntılıdır, 17''jant + bu basıklıkla sağlam kalması zor.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Biraz daha düşerse tadından yenmez :) |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |