![]() |
|
307'me Nazar Değdi :( araç 3 bin devri geçmiyor :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2012 Saat 17:06 |
Arkadaşlar acil yardım aracımla biraz önce yakıt almaya gidiyordum yakıt bitmişti baya ışıklarda yeşil yandı motor birazda soğuktu 1-2 hafiften patinaj atar gibi oldu sonra motor stop etti ve Antipolition hatası verdi motor çalışmayı durdurdu. Sağa çektim 1 dk kadar bekledim tekrar çalıştırdım sorunsuz çalışıyor araç sorunsuz gidiyor motoru açtım hiçbir sıradışı bir ses görüntü yok fakat motor ışığı yanık ve ikaz halinde araç şuan. ve birde araç 3 bin devri geçmiyor. hatta 2,800 yani. boşa attım boştayken gaz verdim yine 2,800 de asılı kalıyor. İhtimaller nedir ??
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmiş olsun kardeşim.Deponu doldur ve aracı pc ye bağlat hatayı sildir düzelir.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neden olmuş olabilir peki ? Nette hemen araştırma yaptım şunlar çıktı
1- Turbo Hortumu çıkmış olabilir 2- Turbo gitmiş olabilir ( ki biraz önce çalıştığını duydum gitmedi sanırım ) 3- Hatayı Sildir Düzelir :) Sizin dediğiniz gibi söyledi 1-2 yer daha Ve motora zarar vermesin diye araç bilgisayarı 3 bin deviri geçmesine izin vermiyormuş
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Depoyu fulle biraz dolaş aracınla 1-2 gün içinde düzelir.
|
|
![]() |
|
yakıtlamı ilgisi var ? neden olmuş olabilir peki? Teşekkürler cevaplar için çok çok ;)
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Dizel ise %90 Turbodandır.Aynısı başıma gelmişti,sorun turbo hortumunun çıkmasındanmış,serviste ücret bile almamışlardı.Tabi bu iyi ihtimal,umarım turbonun iç kısmında bi problem çıkmaz
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Deponun içindeki pisliğin,tortunun mazot filtresini tıkadğını düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
enjektörlerde tıkanıklık vardır....makinaya soksunlar
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
bu araclarda mazot ısıgını fazla yaktırmayacaksın yoksa az bir pislikten bile direk beyne hata gönderiyor.Bu hata sadece anlık olduğu için silinmeyince kalıyor.Bu nedenle depona mazotunu al ve pc ye bağlat sildir.Pc ye bağlatmazsan hata yı yok edemezssin bilgin olsun.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
|
yakıt aldım araç normale döndü allah razı olsun arkadaşlar da bişey sorucam aracın herşeyi normale döndü fakat ışık yanık kaldı bunuda pc ye bağlatıp silicez dimi. dediğiniz gibi olmuş pislik geçmiş içinden sanırım onu görmüş araç. çok çok teşekkürler arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
ılk once aracı bır psıkologa gotur :) gecen aylarda benımde basıma geldı,takma kafana yakıtı ceyrek altında bırakma,ben yakıt aldım ertesıne gectı kendınde.ertesı gun pcye bagladım sıkıntı yoktu.dert etme :) |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Pskoloğa götüreyim o halde bebeğimi :D aklındaki soru işaretleri silinsin :D Acayip mutluyum şuan sanki Yeni araba aldım :D hatta almama gerek kalmadı bu mutluluk gider daha bana :D
|
|
![]() |
|
yusuf 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: güvenlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusuf 406
YA PEJONU EN COK ELEKTRONIK SORUN WEREN ARACI 307 AMA COK GUZEL COK HOS TIPI WAR SONUCTA PEJO OLDUGU ICIN 307 DE SEVIYORUM TAWSIYEM MAKINEYE BAGLAT KORKULACAK BIR SEY CIKMIYOR MAKINE UCRETI 25 TL BILGIN OLSUN
|
|
406
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar araç ışığı kendisi kapattı :D anlıyor beni bebeğim =) |
|
![]() |
|
Keratam o benim ya :D ay laaaaaav yuuu beybbbiiiii :D
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
aracını ilanda gördüm o makine satılır mı hiç
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
aminnnn çok teşekkür ederimm sağolun :)
|
|
![]() |
|
erman0464 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
DEBİMETRE (HAVA AKIŞMETRE) den olabilir.benimde başıma gelmişti 206ımla giderken aracımda bi anda yığılma olmuştu motor arıza lambası yanmıştı.3000 devirde takılıyordu gaza istediğin kadar bas devir yükselmiyordu.pc ye bağladık akışmetre çıktı sorun.biraz pislenmişti akışmetre, balata temizleme spreyinle temizleyip taktık hatayıda pc den sildiler.şu anda bi sorun yok bende.geçmiş olsun.Bu arada aracınızda çok güzel maşallah :)
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bu kadarla geçmiş olsun satacağınız için size nazlanmış biraz
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
bişicik olmaz banada olmuştu 2 kez 1.sinin sebebi dandik bi yerden mazot aldım 15km sora küt pollition hatası araç 3.000den yukarı yıkmıyor, arıza lambasıda yandı. hemen shell den gtl mazot aldım bide würt katkı koydum 1 saat çalışmadı araç yemek falan yedim derken hop tekrar çalıştığında canavar geri dönmüştü:)
2. ise mazot lambasını yakmamak genelde depo dolu gezmek gerek. lamba yanarken pislik geldi sanıyorum hop gene aynı sorunlar gene hemen shell gtl mazot:) sorun falan kalmadı. her iki olaydada bilgisayara girmeden lamba birkaç çalışıp durmadan sora gün içinde kayboldu. Arkadaşlar benim babamın oğlu değil ama shell gtl mazot biraz pahalı olsada enjektörlerimden pahalı değil, enjektörleri geçtim yolda kalma korkusuyla gezemem alıyorum gtli keyfime bakıyorum. hassas pejomu üzmüyorum...:)
|
|
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |