|
ARAÇ İLK KALKIŞTA KENDİ KENDİNE GAZ VERİYOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tlgxn
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: TAVŞANLI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 Saat 11:38 |
MERHABALAR BENİM 2007 MODEL 1.4 90 HP PEUGEOT 207 VAR LPG/BENZİN
ARACIMIN SIKINTISI İLK KALKIŞTA İLERİ YADA GERİ FARK ETMİYOR ARAÇ KENDİ KENDİNE GAZ VERİYOR BUNU HEM DEVİR SAATİNDEKİ ARTIŞTAN HEMDE SESTEN ANLIYORUM (HEN HENN HENN DİYE) DEBRİYAJI AYAGIMDAN BIRAKTINDAN SONRA SIKINTI YOK IKIYE TAKIYORUM SONRA 3..4 5 PROBLEM YOK LPG Lİ KULLANIMDA DA BENZİNDEDE BUNU YAPIYOR ACABA SIKINTI NE OLABILIR BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN BULUNDUGUM BOLGEDE SERVİS YOK KÜTAHYA TAVŞANLIDAYIM BURDA SANAYIDE USTAYA DA GÖSTERMEDİM ACIKCASI BU DURUM BENI ARACTAN SOGUTTU SERVISE GITMAYA VAKTIM OLMUYOR O NEDENLE SIZE DANISMAK ISTEDIM SAYGILARIMLA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yani rolantide iken bu dalgalanma var dogru anlamis miyim? Kalkista var diye yazmissiniz biraz kafam karisti dogrusu.
Düzenleyen koliva - 07 Aralık 2011 Saat 11:59 |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Map sensörü adı verilen manifold basınç müşiründe arıza olabilir lpg araçlar çok çabuk bozuyor o sensörü 1.4 16 v motorlar kaldırmıyor lpg i
|
|
|
|
tlgxn
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: TAVŞANLI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rölentide sıkıntı yok dalgalanma yapmıyor sadece ilk kalkısta var bu problem
|
|
tlgxn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rölentide sıkıntı yok dalgalanma yapmıyor sadece ilk kalkısta var bu problem araç rölentide çalışırken sorun yok |
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17800&title=307-xt-pre-kendi-kendine-gaz-veryr50zld
|
|
tlgxn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki bu arıza map sensörü aracı bilgisayara bağlattığımda sorunlu parça ise arıza kaydını gösterirmi |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Gösterir büyük ihtimalle ama geçiçi olarak arıza algılıyorsa gözükmeyedebilir
|
|
|
|
tlgxn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhabalar bu sorunla ilğili bilgisayara baglattım 5 adet motor arızası var dedı fakat ara sıra yazıyo arızalarda şunlar ; bu arızaları nasıl gıderebılırım malıyetı yuksek olurmu acaba 1-)P1336 Crank / Cam Sensor Range / Performance, dingil sensör aralığı (menzili) performans 2-)P0300 Random/ Multiple Cylinder Misfire Detected, rasgele birden fazla silindir tekleme(ateşalmaması) tespiti 3-)P0571 Cruise Control /Brake Switch A Circuit Malfunction, hız kontrol düzeni fren geçis devresi arızası 4-)P0136 02 Sensor Circuit Malfunction (Bank I Sensor 2), oksijen sensörü devre arızası silindir arası 5-)P0463 Fuel Level Sensor A Circuit High Input, yakıt seviye sensörü devresi yüksek veri girişi (gecenlerde yakıt pompası arızalandı onun yerine farklı bır aracın yan sanayi muhtemelen takmışlar ondan mı acaba ) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |