ARAÇ İLK KALKIŞTA KENDİ KENDİNE GAZ VERİYOR
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 207
Forum Tanımlaması: Peugeot 207, 2006-2012 yılları arasında üretilmiştir. JATO, 207'yi 2007'de Avrupa'daki en çok satan otomobil olarak adlandırdı.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=20454
Tarih: 06 Şubat 2025 Saat 21:07 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: ARAÇ İLK KALKIŞTA KENDİ KENDİNE GAZ VERİYOR
Mesajı Yazan: tlgxn
Konu: ARAÇ İLK KALKIŞTA KENDİ KENDİNE GAZ VERİYOR
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 11:38
MERHABALAR BENİM 2007 MODEL 1.4 90 HP PEUGEOT 207 VAR LPG/BENZİN
ARACIMIN SIKINTISI İLK KALKIŞTA İLERİ YADA GERİ FARK ETMİYOR ARAÇ KENDİ KENDİNE GAZ VERİYOR BUNU HEM DEVİR SAATİNDEKİ ARTIŞTAN HEMDE SESTEN ANLIYORUM (HEN HENN HENN DİYE) DEBRİYAJI AYAGIMDAN BIRAKTINDAN SONRA SIKINTI YOK IKIYE TAKIYORUM SONRA 3..4 5 PROBLEM YOK LPG Lİ KULLANIMDA DA BENZİNDEDE BUNU YAPIYOR ACABA SIKINTI NE OLABILIR BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN BULUNDUGUM BOLGEDE SERVİS YOK KÜTAHYA TAVŞANLIDAYIM BURDA SANAYIDE USTAYA DA GÖSTERMEDİM ACIKCASI BU DURUM BENI ARACTAN SOGUTTU SERVISE GITMAYA VAKTIM OLMUYOR O NEDENLE SIZE DANISMAK ISTEDIM SAYGILARIMLA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 11:58
Yani rolantide iken bu dalgalanma var dogru anlamis miyim? Kalkista var diye yazmissiniz biraz kafam karisti dogrusu.
|
Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 12:38
Map sensörü adı verilen manifold basınç müşiründe arıza olabilir lpg araçlar çok çabuk bozuyor o sensörü 1.4 16 v motorlar kaldırmıyor lpg i
------------- PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
|
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 16:09
rölentide sıkıntı yok dalgalanma yapmıyor sadece ilk kalkısta var bu problem
|
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 16:11
koliva Yazdı:
Yani rolantide iken bu dalgalanma var dogru anlamis miyim? Kalkista var diye yazmissiniz biraz kafam karisti dogrusu.
|
rölentide sıkıntı yok dalgalanma yapmıyor sadece ilk kalkısta var bu problem araç rölentide çalışırken sorun yok
|
Mesajı Yazan: 06ÖzGüR06
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 16:23
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17800&title=307-xt-pre-kendi-kendine-gaz-veryr50zld
|
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 16:48
peugeotefe Yazdı:
Map sensörü adı verilen manifold basınç müşiründe arıza olabilir lpg araçlar çok çabuk bozuyor o sensörü 1.4 16 v motorlar kaldırmıyor lpg i
|
peki bu arıza map sensörü aracı bilgisayara bağlattığımda sorunlu parça ise arıza kaydını gösterirmi
|
Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 07 Aralık 2011 Saat 16:57
Gösterir büyük ihtimalle ama geçiçi olarak arıza algılıyorsa gözükmeyedebilir
------------- PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ
|
Mesaj Tarihi: 13 Aralık 2011 Saat 14:16
peugeotefe Yazdı:
Gösterir büyük ihtimalle ama geçiçi olarak arıza algılıyorsa gözükmeyedebilir
|
merhabalar bu sorunla ilğili bilgisayara baglattım 5 adet motor arızası var dedı fakat ara sıra yazıyo arızalarda şunlar ; bu arızaları nasıl gıderebılırım malıyetı yuksek olurmu acaba
1-)P1336 Crank / Cam Sensor Range / Performance, dingil sensör aralığı (menzili) performans
2-)P0300 Random/ Multiple Cylinder Misfire Detected, rasgele birden fazla silindir tekleme(ateşalmaması) tespiti
3-)P0571 Cruise Control /Brake Switch A Circuit Malfunction, hız kontrol düzeni fren geçis devresi arızası
4-)P0136 02 Sensor Circuit Malfunction (Bank I Sensor 2), oksijen sensörü devre arızası silindir arası 5-)P0463 Fuel Level Sensor A Circuit High Input, yakıt seviye sensörü devresi yüksek veri girişi (gecenlerde yakıt pompası arızalandı onun yerine farklı bır aracın yan sanayi muhtemelen takmışlar ondan mı acaba )
|
|