![]() |
|
Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 56789> |
Yazar | ||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Dünyanın en ünlü kalp doktoru ; Michael De
Bakey' ın arabası bozulmuş, arabasını ...tamire götürmüş ?..Tamirci arabasının kaputunu açmış ve dr.Michael De Bakey' e dönerek ; Size birşey soracağım neredeyse ben ve siz aynı işleri yapıyoruz..Mesela ben şimdi itina ile kaputu açacağım bir bakışta problemin nerede olduğunu anlayacağım,kapakçıkları temizleyeceğim, gerekirse kabloları, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım !..Söylesenize nasıl oluyorda siz milyon dolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun atıyorum..? Bunun üzerine dr. De Bakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş ; Bunların hepsini motor çalışıyorken yapmayı denesene...! |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
senin fıkraların yanında biraz sönük kalıyo ama idare ediyoruz
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Amcacım Ali'ye söyle ona bütün Ümmed-i Muhammed'in selamı var...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
- 1.murat hangi savaşta ölmüstür
- katıldığı en son savaşta :) Cadılar Bayramında " bayramın kutlu olsun. " diyip kaynanasının elini öpen hatun ! idolümsün ♥ Çocuk babasına sorar baba annemle nasıl evlendin ? -adam karısına dönüp; gördünmü hanım bak çocuk bile anlam veremiyor :) ♥ Facebook Durumunu "bodrumda ortam mükemmel" yazan arkadaş evinin bodrum katında yakalandı .)) Öğretmen: do you like football? öğrenci: yes. Öğretmen: uzun cevap ver! Öğrenci: yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees :) Kızların foto cektirirken 'beni güzel cekin' demelerini anlayamıyorum, makina lan bu estetik cerrah değil =) Kadın: Aşkım, bu gece dışarda yemek yiyelim mi ? Erkek: Tamam, balkona kur sofrayı geliyorum :) Kurt köpekleri, kurt ile köpeğin çiftleşmesinden oluyorsa çoban köpekleri..Neyse bosverin gitsin onu :) Otobüste sırf şekil olsun diye bir yere tutunmadan yolculuk yapan adam, şoförün ani fren yapmasıyla vitese oturdu :) Lokantadaki 'garson aranıyor' yazısına garson kaybolmuş diye üzülen teyzeye kocaman bir alkış :)) Ne garibiz lan, tepkilerimiz bile olması gerektiği gibi değil. Sinirden gülüyoruz, sevinçten ağlıyoruz falan. Facebookda Durumuna ''Balkonda gizlice sigara içmek ♥'' yazan genç. Babasının durumu beğenmesiyle balkondan atladı :)))) "Ben hiç küfür etmem :)" diyen kız arkadaşıma "çok kilo almışsın" dedim, ne anne kaldı ne sülale.. :) Küçükken "Büyüyünce Kızımı Sana Vercem" Diyen Amcalar Şimdi Nerdeler..:) Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 30 Haziran 2011 Saat 19:56 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
4 üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik
finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğinin patladığını söylerler... Hoca ilk basta inanmaz ama öğrencilerinin yalvarmalarına dayanamayarak, onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler. Sınav günü gelince hoca, 4 öğrencinin hepsini bos bir salonun ayrı ayrı köşelerine oturtur. Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkes sınavı geçebilir... Hocanın hazırladığı sınavda ise ön sayfada 10'ar puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır... Bunları kolayca çözerler. Arka sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır: "Hangi lastik patladı?" |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
güzel bir olay ki bunu paylaşmıştım gecen gün
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
|
olsun tazelensin daha iyi
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Türkçeyle İngilizcenin farkı. Düzenleyen Menderes - 02 Temmuz 2011 Saat 12:34 |
||
![]() |
||
HAYRETTİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst- B.Evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HAYRETTİN
|
hapsi güzel
![]() |
||
206 1.4 X-Line Mavi
2005 LPG- BRC |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
HaRuNGöK ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1994 Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
|
hepsi birbirinden güzel
![]() |
||
106
|
||
![]() |
||
|
Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.
Adamkarşıdaki sesi duyu...nca şaşırır, bayana sorar: - "Sen kimsin?" Kız cevaplar: - "Evin hizmetçisiyim." - "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!" - "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi." - "Ya. Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı cağırır mısın?" - "Hanımınız şu an yatak odasında kocası sandığım bir adamla beraber." Adam şaşırır, sinirlenerek, - "Elli bin dolar kazanmak istermisin?" Kiz, - "Tabii ki isterim.Kim istemez..." - "O zaman çekmeçedeki silahı al, yukarı çıkıp o cadi ile o sümsük herifi vur!" Once ayak sesleri duyulur, sonra iki el silah sesi. Hizmetçi telefona geri gelir: - "Öldürdüm efendim, cesetleri ne yapayım?" Adam, - "Cesetleri havuza at." Kadın duraklar: - "Ama burada havuz yok ki?" Adam bir süre düşünür ve cevap verir: - "Orasi 248 43 41 değil mi? - "Hayir!!!!! - "Pardon! Yanlış numarayı aramışım |
||
![]() |
||
|
KADIIINLLLARRR!!
Kadınlar sigara gibidir; Zararlıdır ama bırakması zordur. Kadınlar kahve gibidir; Pişene kadar acı'dır piştikden sonra zevk veririr. Kadınlar reçete gibidir; Karmaşıktır, anlaşılması zordur, ama mecbur kalırsınız. Kadınlar denizz gibidir; Nezaman durgun, ne zaman dalgalıdır bilemezsin. Kadınlar trafik canavarı gibidir; Bir anlık dalgınlık hayatınıza mâl olur. ;) |
||
![]() |
||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
güzel fıkralarmış
![]() |
||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
||
![]() |
||
206_endless ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_endless
|
hahahahah koptum yaw :))) |
||
Peugeot 206 1.4 HDI X-Design 2006 quick silver
------------------------------ Darağacında Olsak Bile, Son Sözümüz FENERBAHÇE ! |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 56789> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |