Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 LPG hüsranı :( sevince dönüşüyor galiba!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 LPG hüsranı :( sevince dönüşüyor galiba!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 20:41
Orjinalini yazan: only_younus only_younus Yazdı:

rolanti de dalgalanmayı ben de yaşamıştım ateşleme bobini değişikliği ilebunu aştım, tabi bu işten iyi anlayanlar sana fikir vereceklerdir ama attan düşenin halinden attan düşen anlar,ben attan düştüm

sende haklısın tabı kardesım. sana bır bılgı vereyım. bosch un lpg ıcın ozel olarak urettıgı bujılerı var. platınıum bujı dıye gecıyor. motoruna uygun modelını alıp denemenı tavsıye edıyorum. bende sıparıs ettım 1-2 gune elımde olacak ınsallah. fıyatı bıraz daha pahalı. tanesı 12-13 TL gıbı bır fıyatı var. fakat 30.000 km kullanıyorsun... deneyenler ozellıkle alt devırlerde cok daha canlı oldugunu soyluyorlar... bende merakla beklıyorum :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 20:46

Alıntı
arabayı kotulemıyorum aga yanlıs anlama mesela senın 1.8 e olmus bız 1.6 plat. taktırmıstık brc bulgar bı usta takmıstı randuman alamadık

yok canım sen yanlıs anladın... ben arabayı kotuledın demıyorum zaten.

mevzu 1.8 veya 1.6 sı degıl. 1.4 motorlarda 1.6 lar gıbı full grup calısıyor. sıtede bıle bu makınelere takanlar var memnunlar...

bızde o dedıgın motora kac tane atıker taktık. hepsıde gayet guzel calıstı. eskı brc modellerı full grup makınelerle calısmıyordu. sızde o noktada magdur olmussunuz. mısal atıker, lovato, zavolı vs takılmıs olsaydı yasamazdınız onu dıyorum. gecen aynı motora sahıp 206XT ye taktık ıste tıkır tıkır calıstı. sız yanlıs kıt secmıssınız. o kıtle duzen tutmazzzz. ancak brc nın yenı MY-10 ları nasıldır bılemıyorum. ama eskı brc ler yarı sıralı ve full grup makınelerde hıc duzen tutmadı veya ben tutanına rastlamadım...
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 23:19
selamlar herkese
cecoli sonunda benide tüpçü yaptın :)
evet bugün 200 km yol yaptım sabah 6:00 da kayseriye gittim hava serin olmasına rağmen 1 dakikada gaza geçti  zaten  gaza geçiş ayarı  40 derece  yada 1 dakika olarak ayarlı yani hangisi erken olursa
4 ve 5 .  viteslerdeki isteksizlikten bahsetmiştim  bu isteksizlik yüksek devirde olmuyor aracı biraz zorladım benzine geçiyormu falan diye 4000 devirden sonra motorun gaza tepkileri çok güzel 5500 devire kadar zorladım benzinden farksız bir ivmelenme gaz reaksiyonlarına anında tepki veriyor
ama aynı tepkiyi 3000 devir ve altında alamıyorum  bunun nedenide buji ile alakalı olabilir diye düşünüyorum  bu platin bujiyide en kısa sürede denemek istiyorum  cecoli sen ilk önce test et  zaten bizlere bilgi verirsin

Düzenleyen tugrahan - 17 Mart 2011 Saat 23:54
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
BUBU Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı BUBU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2011 Saat 23:42
EN BAŞTA DEMİŞTİK USTA ÖNEMLI DIYE
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mart 2011 Saat 08:09
Orjinalini yazan: tugrahan tugrahan Yazdı:

selamlar herkese
cecoli sonunda benide tüpçü yaptın :)
evet bugün 200 km yol yaptım sabah 6:00 da kayseriye gittim hava serin olmasına rağmen 1 dakikada gaza geçti  zaten  gaza geçiş ayarı  40 derece  yada 1 dakika olarak ayarlı yani hangisi erken olursa
4 ve 5 .  viteslerdeki isteksizlikten bahsetmiştim  bu isteksizlik yüksek devirde olmuyor aracı biraz zorladım benzine geçiyormu falan diye 4000 devirden sonra motorun gaza tepkileri çok güzel 5500 devire kadar zorladım benzinden farksız bir ivmelenme gaz reaksiyonlarına anında tepki veriyor
ama aynı tepkiyi 3000 devir ve altında alamıyorum  bunun nedenide buji ile alakalı olabilir diye düşünüyorum  bu platin bujiyide en kısa sürede denemek istiyorum  cecoli sen ilk önce test et  zaten bizlere bilgi verirsin

abıcım oncelıkle suna tüp demeyelım lutfen :)))))) uyuz oluyorumdaa Gülme

kendımı 12 kg lık mutfak tupunu omzuma almıs aygaz elemanı gıbı hıssedıyorum Sırıtma

onun harıcınde bujı konusunu bende beklıyorum. yalnız senın alt devırlerdekı ısteksızlık konusuna gelırsek belkı alt devırlerdekı karısım yetersız kalıyor olabılır...

acele etme yavas yavas stabılıte saglarsın ınsallah...
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mart 2011 Saat 23:26
cecoli  tüp bu işin şakası tabi  ama ben bu işi gerçekten çok sevdim
hele aynı yerde duran benzin göstergesine baktıkça yüzümde ayrı bir mutluluk ifadesi oluşuyor
tabikide aceleye gerek yok şöyle 2-3 depo bitirelim ondan sonra küçük ayarlarla
herşey düzelecektir
birde tüketim miktarımı söyleyeyim karşılaştır bakalım nasıl çokmu yakıyor yoksa iyi mi?
kayseriye ful depo ile gittim 32 litre aldı depo  geldiğimde tanktaki şamandıra üzerindeki
gösterge tam yarımdı yani 16 litre tüketmiş yaptığım yol 200 km
sürüş tarzım sürekli 120km üstü hızda  arasıra 140 ve 160 km ile birkaç kerede 180km ile gittim
gelirken 130 ve 140 sürekli arasıra 160 ile geldim
lpg yeni takıldığı için sistemi denemek adına bu şekilde kullandım  arasıra arabayı yüksek devirde sıkıştırdım   yani kısacası kendime göre test ettim
ipragaz lpg kullandım  litre fiyatı 2.20
16*2.20 = 35 tl          35 tl / 200 km =  0.175 kuruş       bana bu hesap mucize gibi geldi
sen ne düşünüyorsun ?

PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2011 Saat 09:36
Eğer ölçümün doğrusya kıskanırım ben bu durumu. senin araban hem 1.8 hem de benim arabamdan az yakacak. yok öyle yağma. Sen kesin yanlış ölçmüşsündür.Wall
Ya arabanın çok yakmasını sağla ya da benim arabamın da az yakmasını sağla. Yoksa bir daha ki Kayseriye gelişinte tekerlerini patlatırım ona göre.Evil Smile

kayseriye ful depo ile gittim 32 litre aldı depo  geldiğimde tanktaki şamandıra üzerindeki
sürüş tarzım sürekli 120km üstü hızda  arasıra 140 ve 160 km ile birkaç kerede 180km ile gittim
lpg yeni takıldığı için sistemi denemek adına bu şekilde kullandım  arasıra arabayı yüksek devirde sıkıştırdım   yani kısacası kendime göre test ettim
16*2.20 = 35 tl          35 tl / 200 km =  0.175 kuruş       bana bu hesap mucize gibi geldi
sen ne düşünüyorsun ?

Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2011 Saat 12:46
Orjinalini yazan: badires badires Yazdı:

Eğer ölçümün doğrusya kıskanırım ben bu durumu. senin araban hem 1.8 hem de benim arabamdan az yakacak. yok öyle yağma. Sen kesin yanlış ölçmüşsündür.Wall
Ya arabanın çok yakmasını sağla ya da benim arabamın da az yakmasını sağla. Yoksa bir daha ki Kayseriye gelişinte tekerlerini patlatırım ona göre.Evil Smile

sen ne düşünüyorsun ?

dostum valla ben şamandıranın üzerindeki göstergenin yalancısıyım
gösterge tam yarıyı gösteriyor  benim düğmediki  ışıklar çalışmıyor o nedenle
şamandıranın üzerindeki ile hesap yaptım   ama bu ilk depo bitsin ozaman gerçek değerler ortaya çıkacaktır  zaten sürekli foruma girdiğim için tekrar değerleri paylaşırım
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2011 Saat 14:12
Sabırsızlıkla bekliyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mart 2011 Saat 20:05

hele aynı yerde duran benzin göstergesine baktıkça yüzümde ayrı bir mutluluk ifadesi oluşuyor
herşey düzelecektir
birde tüketim miktarımı söyleyeyim karşılaştır bakalım nasıl çokmu yakıyor yoksa iyi mi?
sen ne düşünüyorsun ?

abıcım oncelıkle uzulerek soylemelıyım kı samandıra ustundekı gosterge senı aldatabılır. o acıdan ona guvenme. sen depoyu tam doldurduktan sonra yol yapıp tekrar doldurmalısın. ancak o zaman yaklasık olarak dogru olcebılırsın.

bu ıslerde bazen pompa veya samandırada senı sasırtabılır. bazen az gaz alır bazen cok gaz alır. buda senı sasırtabılır. ama sen bunun ortalamasını tutacaksın... soyle dıyeyım devamlı 90-100 gıdılırse 7 lt ye kadar dusulebılecegını dusunuyorum. ben bagaj tam dolu ve 4 kısı ıle gıderken 7.5 lt ye kadar dusebıldım.

senın anlattıgın kullanımla 9lt yakmasını beklerdım ben...
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 00:51
kardeş 10 litrede yaksa inan gözüme gözükmez
benzinle ben aynı yolu 60 tl ile ancak alıyordum hemde gazın ucuna basa basa
10 litre yaksa   45 tl   gaz yakar  en azından zevkini çıkarrım

PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 08:06
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

herşey düzelecektir
sen ne düşünüyorsun ?

abıcım oncelıkle uzulerek soylemelıyım kı samandıra ustundekı gosterge senı aldatabılır. o acıdan ona guvenme. sen depoyu tam doldurduktan sonra yol yapıp tekrar doldurmalısın. ancak o zaman yaklasık olarak dogru olcebılırsın.

bu ıslerde bazen pompa veya samandırada senı sasırtabılır. bazen az gaz alır bazen cok gaz alır. buda senı sasırtabılır. ama sen bunun ortalamasını tutacaksın... soyle dıyeyım devamlı 90-100 gıdılırse 7 lt ye kadar dusulebılecegını dusunuyorum. ben bagaj tam dolu ve 4 kısı ıle gıderken 7.5 lt ye kadar dusebıldım.

Sevgili arkadaşlar o hızlarda korkmadan 10 litrenin üzerine çıkar diyebiliriz. 160-170 km hızlardan bahsediliyor..
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mart 2011 Saat 23:27
ben şanandıra üzerindeki göstergeye göre bunu dedim ama
ilk tank bitsin gerçek değer çıkacak
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 08:36
Orjinalini yazan: hakangumus hakangumus Yazdı:

Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

herşey düzelecektir
sen ne düşünüyorsun ?

Sevgili arkadaşlar o hızlarda korkmadan 10 litrenin üzerine çıkar diyebiliriz. 160-170 km hızlardan bahsediliyor..

devamlı o suratte gıtsen haklısın. bastıgın zaman sehır ıcı yakıtınıda gecıyor.

ama tugrahan devamlı o suratte  gıtmemıs. ara ara hızlanmıs... yoksa dedıgın dogru yanı :))

bende bır ara ızmırde devamlı 190-200 basmıstımda o zaman ıcıyor yakıtı. zaten benzın olmus olsa o zaman kat kat ıcıyor :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 10:19
Cumartesi günü depoyu doldurdum. 24,60 litre ile 265 km yol yapmışım. Yaktığım yakıt çok değil de ah bir de şu arıza lambası olmasa.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 13:17

Cumartesi günü depoyu doldurdum. 24,60 litre ile 265 km yol yapmışım. Yaktığım yakıt çok değil de ah bir de şu arıza lambası olmasa.

pekı bu arıza ısıgın benzınde de yanıyormu? kontagı actıgında lpg yı kapat ve o sekılde mars yap ve yoluna devam et. bakalım o zamanda arıza ısıgın yanacak mı??? benzınde de yanıyorsa demekkı lpg harıcı sıkıntıların var...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 16:43
Cem bey, daha önce denedim. Birkaç gün benzinde bindikten sonra lamba sönüyor. LPG ye geçince yeniden yanıyor. Bilgisayara bağlayınca da diğer tarafta verdiğim hata kodları çıktı. Yorulmaya başladım artık LPG sorunundan.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 23:00

Cem bey, daha önce denedim. Birkaç gün benzinde bindikten sonra lamba sönüyor. LPG ye geçince yeniden yanıyor. Bilgisayara bağlayınca da diğer tarafta verdiğim hata kodları çıktı. Yorulmaya başladım artık LPG sorunundan.

lpg hıc sorunu olmayan bır sıstem degıldır. bunu kabul etmemız gerekır. ama bu sorunların azlıgı coklugu oncelıkle sansa sonra montaja ve ayara gore degısır. herkes aynı sekılde sorun yasamayabılır veya yıner herkes aynı sekılde sorunsuz olamayabılır...

eger benzınde bu arızaları vermedıgınden emınsenız lpg ustanıza gıdıp gereklı kontrollerı ve duzeltmeyı yapmasını ıstemelısınız... fakat lpg ıle en cok karısım hatası olusur. cunku lpg puskurtmesı yanlıs olunca arac fakır veya zengın karısımla calısır ve arıza ısıgı yanar. bunun harıcınde pek arıza ısıgı yanmaz. ama sız vuruntu sensoru demıstınız. buna hıc rastlamadım. acaba lpg de motorunuz cokmu sansıntılı calısıyorda vuruntu sensoru arızası cıkıyor?????
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 23:29
benim arıza ışığı hiç yanmadı
brc bölge temsilcisi arkadaş bana şöyle demişti
önceki nesil  sistemlerinde ayar yapılırken ustalık gerektiğini söyledi ama
bu my-11 deki yeni yazılım  plug&drive  lpg ecusu  motor ilk benzinde çalışırken
gerekli ayarları  benzin ecu sundan her defasında kopyalıyor
ne kadar doğru bilmiyorum ama   şu an bir sorun görmedim
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mart 2011 Saat 12:47
Evet biraz sarsıtılı çalışıyor. Ama niye sarsıntılı çalışır onu bilmiyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2004 1.4 HDI Klima ile ilgili son mesaja git 268 0 Samet1697
konu icon Lastik basınç sensörü son mesaja git 4 0 DVRM77
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 121 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 494 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 441 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6198 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 36598 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 180 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 2733 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 8513 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4363 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7993 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 285 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 3013 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 172 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 12501 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 3261 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 563 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 247 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 3269 0 ShoryuReppa
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 4
selahattnsahman 4
TİMSAH 71 2
kralex18 2
konfor 2
delroy 2
DVRM77 1
Bayram 0816 1
Samet1697 1
ShoryuReppa 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English