![]() |
|
Pioneer Teyp seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 Saat 15:57 |
2006 model 307 aracıma teyp düşünüyorum yabancı bi peugeot forumunda güncel şu teybi gördüm 307 de ve çok hoşuma gitti bu teyp pioneer'ın 2013 serilerinden ama türkçe sitelerde pek bulamadım araştırmadım ama eminim ki ankara'da da pioneer mağazalarında yoktur yüksek ihtimalle teybin markası da şu
Pioneer FH-X700BT http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/CD-Receivers/FH-X700BT sizce bunu nerde bulabilirim veya bulabilir miyim ?
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok havalı görünüyor. Fiyatı da uygun gibi sanki. |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Normal tek kat teyplerin iki katlısı hiç bir esprisi yok. Bunu anca distribütor ile görüşüp bin nazla getirtebilirisniz. O da küçük bir ihtimal ya da yurt dışında olan biryerde anıdık fln varsa yaz tatline gelirse onunla. Aksi hali yok türkiyede böyle bir ürün pek tutmaz.
307 gibi bir araç varken ve yeri olabildiğince uygunken neden ekranlı bir teyp almıyorsunuz hocam ? |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Ali kardeş bunu internette dolanırken gördüm ve fiyatı çok uygun olduğu için düşünmeye başladım imkânım olsa geri görüş kameralı navigasyonlu navitech in güzel teypleri var ama sadece fiyat için aklıma bi anda yatmıştı bu pioneer FH-X700BT
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ürün değişik farklı bir ürün ama ''Ali''ninde dediği gibi bir double teyp 307 ye ayrı bır hava katıcaktır şahsen ben multimedia seven bırı olarak kesınlıkle ekranlı bır teyp tavsiye ederım 206 da yer musaıt olsa yapıcam ama uğraşmak lazım yani demek istedğim ürünü bulmak zorsa fazla uğraşmayın bence belki görsel ilham verir :) yinede bulduğunuz üründe farklı güzel bir ürün fiyatta iyi olunca düşündürüyor kolay gelsin diyorum.
![]() Düzenleyen samet206 - 14 Haziran 2013 Saat 23:38 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Düzenleyen cansytnn - 14 Haziran 2013 Saat 23:56 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
buna ne demeli görüntü olarak buna aldandım ne yalan söyleyim :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
hocam teyp dediğim gibi normal teypten özellik olarak farksız sadece iki kata yaymışlar görüntüyü o yüzden fiyatı çok cazip ama dediğim gibi bulmak çok zor distribütör ile görüşmeniz lazım |
|
![]() |
|
aynı ürün ebay da 127 $ bu ürünü kendimiz ordan getirtebilir miyiz veyahut pioneer bayiliklerinde tanıdığımız olsa nasıl olur o bu fiyata getirtemez mi bu ürünü sizce ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hocam teypte iyi zaten yukarda dediğim gibi ama bu görüntü hele çok fena ancak iş birazda araç sahibinde adam tasarım yapmış yanı sadece teybın rolü yok bu görüntüde bütün ışıklandırmalarla oynanmış :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hayalim zaten böyle bişey benim de araç içindeki tüm renkler uyum sağlamalı bence ben de yapabilirsem yapmak isterim böyle birşey ama bende teyp le başlamak istiyorum çünkü aracımda şu an halen orijinal 307 nin teybi duruyor inanır mısın her hafta birden fazla track cd si yapıyorum ne zaman radyoda güzel parça bulsam cd nin hemen yenisini oluşturuyorum artık uğraşmak istemiyorum ne yalan söyleyim..Takıp usb yi müzik dinlemek istiyorumm..
|
|
![]() |
|
Ürün 130 dolar kargosu 54 dolar Gümrük yasasına göre 75 dolara kadar izniniz var. SAdece kargo ücreti gümrük sınırında. Eğer ciddi derecede almakisterseniz satıcı ile konuşup farklı bir ilan açıp size özel 70dolara kargo dahil satış yapması lazım. Siz bir kartınızla bunu alacaksınız. Kalan miktarı da başka bir kredi kartınızla ödeyeceksiniz. Gümrüğeillaki takılacak bu ürün. Takıldığı takdirde hem ebay faturanız hem kredi kartı ekstrenizi isteyecekler sizde kapı gibi göstereceksiniz. Ama satıcı bunu yapar mı bilmiyorum. Kargoyu gönderirken hem hediye olarak seçmeli hemde ürün bedelini 70 dolar göstermeli. Ya da digikom ile görüşüp diretmeniz lazım muhakkak getirtirler ama bu fiyattan olmaz. Onlarda en iyi ihtimal 190dolar + kdv uygularlar trt bandrolü fln katmıyorum |
|
![]() |
|
İlla mp3 se derdiniz onun için aparat var. Teybin arkasına takıyorsunuz. Bir ucuda sizin istediğiniz bir yere konsola geliyor USB SDkart ve Aux girişi sağlıyor. Orjinal teybi bozmadan kullanabiliyorsunuz |
|
![]() |
|
kardeş içimde hiç istek kalmadı şu an :D:D:D
|
|
![]() |
|
Huyum kurusun ne varsa söylüyorum bunu da karşımdaki yanlış anlıyor. Teyp cidden çok iyi ama gerçekçi olmak lazım. Ama ısrarcı olursanız dediğim gibi illaki gelir imkansız bişi değil. 480 dolara aurise a10 çift çekirdek işlemci ve androidli bir multimedia buldum hem wifi hem 3g destekli 480 dolar +60 kargo şu agarnti zırtı olmasa hemen getirtcem valla. |
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
hocam bu bahsettiğiniz aparatı nerelerde bulabilirim birde kendimiz kolayca monte edebilirmiyiz yoksa bi oto elektrikçiyemi uğramak lazım
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Yokmu almanyada bir dayın? Söyle koysun valize bundan bi tane.. Wisky getireceğine bunu getirsin ;)
Düzenleyen dream - 15 Haziran 2013 Saat 13:24 |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |