![]() |
|
307 Su Radyatörü Nasıl Sökülür(Acil!!!) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2012 Saat 21:24 |
selamlar;su radyatörünün altında hafif bir sızıntı var
kendim yapmak istiyorum fakat radyatörü sökemedim
yardımlarınızı bekliyorum hele resimli olursa harika olur
şimdiden teşekkürler...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oladukca basit bir islem ama aracinizin modeline gore degisiyor. Ben kabataslak yazayim, siz gidip bir bakin ve uygulamaya calisin.
Radyatoru 2 tane vida tuttar. 4 tane de hortum baglidir. Vidalar, radyatorun on kisminda yani tampon tarafinda ustte bulunur. Eger vidalar asagidaki resimdeki gibi ise, o gorunen iki plastik klipsi cikartiyoruz ve hafif esneterek vidaya alttan, kaput kilit mekanizmasinin yanindan ulasmaya calisiyoruz. Cikartabildiginizi varsayarak, radyatore bagli 4 tane hortumu klipslerini acarak sokuyorsunuz. Sonra radyatoru motor tarafina itiyorsunuz ve yukariya dogru cekip cikartiyorsunuz. Daha eski modellerde bu boyle kolay degil ve tamponu indirmek gerekebiliyor. Siz bir bakin, olmadi fotograf cekin buraya koyun. Kolay gelsin. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
yine koliva,yine yardım... ellerine sağlık kardeşim tam dediğin gibi halloldu teşekkürler... |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Rica ederim. +1 sevap daha, cok yolum var daha cok ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |