Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Azda olsa gülelim diye.:)  (Fıkralar)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 9>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Azda olsa gülelim diye.:) (Fıkralar)
    Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:09
Sevgili Güzin abla ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek ar......kadaş edindim. Onu çok seviyorum
Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok
sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine
gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi.
Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

GÜZİN ABLANIN CEVABI: -Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.....:D

Düzenleyen pugti - 17 Haziran 2011 Saat 08:44
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:11
Hande mi yener, Funda mı arar, hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler s...onra da Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i bayar, bu geyiğe dayanamayan Ferhat göçer. Yıllar sonra bunlar tarih olur, o tarihi de Gönül yazar, Mehmet okur. Bu Sözü Beğenip & PayLaşırsan DuaLarın KabuL OLur Buna da ancak Kadir İnanır..((:
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:16
Adam komadadır, yanında ise karısı... Adamın gözleri nemli,
kısık Sesiyle karısın...a doğru bakar ve kon...uşmaya baslar; "ilk isten kovulduğum zaman yanımda idin.. iflas ettiğim gün oradaydın.. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm.. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede başucumdaydın.."
Kadın takdir edilmenin mutluluğunda.. Adam devam eder, "Simdi
komadayım yine başucumdasın.. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz kadınsın.."

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:19
Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu.
Korkunç .........sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı...
Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi.
Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi.
Ses devam etti: "Nasılsın?"
İlk defa başına böyle bir şey geliyordu...
Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?"
Ses sordu: "Ne yapıyorsun?"
Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi "İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?"
Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi.
"Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım... :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:22
‎1. Vücudundaki kılları mütemadiyen aldırmak zorunda değilsin.
2. Bıyıkların utan......ç değil çoğu zaman övünç kaynağıdır.
3. Beş günlük tatil için ufak bir çanta yeterlidir.
4. Her kavanozu tek başına açma kabiliyetine sahipsindir.
5. Tazelemek zorunda olduğun bir makyajın olmadığı için zırt pırt tuvalete gitmezsin.
6. Kilo aldığında dostların sana acıyarak bakmaz.
7. Ayakkabılarının topuğu ve tırnağın asla kırılmaz, çorabın kaçmaz.
8. Göbeğin bile bir çekicilik unsuru olarak sunulabilir. "Bu göbek değil sevgilim, aşk halkası.."
9. İş görüşmelerinde kalça ve gögüslerinin güzelligi hiç önemli değildir.
10.Pişireceğin hayvanı kendin avlayabilecek güçtesindir.
11.Duş yapman ve giyinmen en fazla on dakika sürer.
12.Gereksiz eşyaların bulunduğu bir çantayı taşıma alğşkanlığın yoktur. Ceketini alıp çıkarsın.
13.Beşli paket halindeki donların fiyatı, tek bir sütyeninki kadardır.
14.40 yasına da gelsen kimse evde kaldığını iddia edemez.
15.Çişinle İtalyanca " Seni Seviyorum " yazabilecek kadar kabiliyetlisindir.
16.Yüzündeki tüm renkler orjinaldir ve ne silince, ne yağmurda, ne de ağlayınca çıkar.
17.Arkadaşına yarım saatte bir arkanı kontrol ettirmek zorunda kalmazsın.
18.Bira şisesini açacak kullanmadan açmanın en az beş yolunu bilirsin.
19.Sohbet ettiğin insanlar bakışlarını gögüslerine doğru kaydırmaz.
20.Sokakta muz yemen hiç ayıp sayılmaz.
21.Evlenince soyadını değiştirmek zorunda kalmazsın.
22.Kız arkadaşın kıyafetine karışmaz.
23.Karşı cinsle eşit olduğunu kanıtlamak için ömrünü adanmış hemcinslerin yoktur.
24.Kahvehaneler, stadyumlar, sğrf senin daha keyifli bir hayat sürmen için vardır.
25.Topuklu ayakkabı gibi bir şeyin üstünde hokkabazlık yapmak zorunda değilsin.
26."Erkek Hastalıkları Uzmanı" diye bir kavram yoktur
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:22
Evli bir çift cadılar partisine davetliydi. Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarke...n kadının migreni tuttu, evde kalmak zorundaydı. Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun eğlencesini bozmak istemediğini söyledi. Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi. Tam hazırlanırken 'acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor' diye düşündü ve kocasının kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye gitti. Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı. Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak dansediyordu, nereye kadar gidebileceğini görmeye karar verdi. Kocasına yaklaştı, onunla çok samimi bir şekilde dansetmeye başladı, kulağına dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının dönüşünü beklemeye başladı. Adam sabaha karşı 01.00 sularında döndü ve doğru yatağa gitti. Kadin : 'Parti nasıldı kocacığım' diye sordu, Adam : 'Sensiz hiç eğlenemedim tatlım' diye yanıtladı. Kadın : 'inanmıyorum' diye cevapladı, 'Bahse girerim çok eğlenmişsindir' Adam : 'Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık, altkata inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş,anlata anlata bitiremedi...
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:35
Hepsi de birbirinden süper, teşekkürler.
Yukarı Dön
ErcaNKarşI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:36
paylaşım için teşekküler Thumbs Up
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 10:46
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

Hande mi yener, Funda mı arar, hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler s...onra da Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i bayar, bu geyiğe dayanamayan Ferhat göçer. Yıllar sonra bunlar tarih olur, o tarihi de Gönül yazar, Mehmet okur. Bu Sözü Beğenip & PayLaşırsan DuaLarın KabuL OLur Buna da ancak Kadir İnanır..((:

Thumbs Up
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 11:02

Evli bir çift cadılar partisine davetliydi. Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarke...n kadının migreni tuttu, evde kalmak zorundaydı. Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun eğlencesini bozmak istemediğini söyledi. Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi. Tam hazırlanırken 'acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor' diye düşündü ve kocasının kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye gitti. Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı. Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak dansediyordu, nereye kadar gidebileceğini görmeye karar verdi. Kocasına yaklaştı, onunla çok samimi bir şekilde dansetmeye başladı, kulağına dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının dönüşünü beklemeye başladı. Adam sabaha karşı 01.00 sularında döndü ve doğru yatağa gitti. Kadin : 'Parti nasıldı kocacığım' diye sordu, Adam : 'Sensiz hiç eğlenemedim tatlım' diye yanıtladı. Kadın : 'inanmıyorum' diye cevapladı, 'Bahse girerim çok eğlenmişsindir' Adam : 'Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık, altkata inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş,anlata anlata bitiremedi...
StarSırıtmaSırıtmaSırıtmaSırıtma saolasın kardesım on numara valla :))))))
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
dukenukem82 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
04 - Aralık - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dukenukem82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 11:39
paylaşım için teşekküler Thumbs Up
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 11:42
Cok guzel. Tesekkurler.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 14:19

Bugün çok üretkensiniz. Bazen günlercce kimseden böyle konu çıkmaz. Bugün haberleşmiş gibi hepiniz bir anda güzel alıntlar yapmışınız. Teşekkürler.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 15:14
Bilim adamları 3 fare üstünde 3 ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış,
Fransız içkisini içen fare küt düşmüş.
İngiliz içkisini içen fare küt düşmüş.
En son fareye Türk rakısını içirmişler fare biraz sallanmış sonrada bağırmış :
"getirin lan koduğumum kedisini... :))
Yukarı Dön
Sönmez Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Haziran - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Sönmez Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 15:40

Kahkaha
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi

Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 15:46
beyler harika 
Alkış
Alkış
Alkış
Alkış
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
azdek Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı azdek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 16:23

Starsüpermiş
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 16:43
Süper.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 15:56
Çok güldüm.. Türk uyarlaması harika olmuş ;)
Holywood'un yüzlerce kez işlediği;
'...uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir'
klişesinin uyarlanmış hali. ABD de olur da Türkiye'de olmaz mı ? yurdum insanı el atmış mevzuuya.

- aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi.

- evlat sakin ol, muavin orda mı?

- hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok!

- tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine.

- ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil!

- düşsün pezevenk! oraya senin oturman lazım.

- tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım?

- direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek.

- tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu

- evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde

bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor

orda?

- bismillahirrahmanirrahim.

- hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! Hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun?

- sıfır.

- nasıl sıfır? dikkatli bak.

- sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz?

- otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli!

- duruyooor

- kalk sit tir git eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2011 Saat 15:58
  Alkol bütün kötülüklerin anasıdır    Hele rakı! Bir kere değdiyse dudakların, zor vazgeçersin bir daha... Yağ gibi süzülür içine meret! * Alkol kötüyse, rakı en kötüdür... Çünkü hiç nazı yoktur: Suyla, sodayla, şalgamla, kahveyle, ayranla, çayla, tatlı...yla, tuzluyla, peynirle, kavunla, cacıkla, elmayla, karpuzla, armutla... Herşeyle gider. Yüksekte değildir gözü: Emekliyle de içersin, memurla da... İşçi de kaldırır kadehini, doktor da... Nazım’ın dediği gibi, herkesle içilir, bir tek salakla içilmez rakı! * Sınıfsızdır çünkü... Zengin ya da fakir ayırt etmez. İki parça buz ve şerefli bir yürek yeter. Çünkü “şeref”ine içilen tek içkidir rakı. * Başımıza ne geldiyse rakıdandı... Yıllarca uyudular. Görmediler. Binlerce genç dağa çıktı, bu namuzsuzun yüzünden... Milyonlarcası işsiz, sırf rakının derdinden... Rakı yüzünden cahil, rakı yüzünden yoksuluz! 2 milyon genç kız rakı yüzünden dayak yiyor... Hizbullahçıları dışarı çıkaran da, Hrant’ı vurduran da hep o rakıcı zihniyetti! * Gözün aydın Türkiye’m kurtuluyor gençlerin... Tez biri kapatsın şu gözlerimin bozuk vanasını yoksa dayanamam ağlarım şimdi: Adam öldürmenin suç olmadığı bu ülkede, çok yakında rakı içmek suç oluyor. * Allah’ın işi ya tam da bu yazı nasıl bitecek diye düşünüyordum ki... Aydın Boysan aradı. “Ne diyorsun bu içki yasağına abi?” dedim. “Rakı içene yasak, rakıyı içtiği ana kadar söker” dedi. Güldük. “Tek kelime söyliyim mi?” dedi. “Söyle” dedim. “Çüş!” dedi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 9>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 benzin pompasi surekli calismasi sorunu son mesaja git 4026 12 yavuztugay
konu icon 2019 1.5 bluehdi eat6 yakıt tüketimi son mesaja git 2170 1 bsencan
konu icon Partikül Filtresi Temizliği sağlıklımı son mesaja git 199 0 bebetq881
konu icon Peugeot 206 SW benzin rolesi arızası son mesaja git 577 0 yavuztugay
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 395 0 Ali060606
konu icon Titreme ve tekleme son mesaja git 171 0 egenc46
konu icon 206 enjektor sorunu son mesaja git 137 0 MkzLL
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 27463 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 829 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37319 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 298239 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 111 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 95468 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 1475 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1064 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6874 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1133 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 896 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3673 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49992 50 Pejo58
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
bebetq881 1
bsencan 1
yavuztugay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English