![]() |
|
merkezi kilit ve hiz ibresi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga kurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga kurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2017 Saat 21:34 |
Selam arkadaşlar iki sorunum var birincisi araçtan inip kumanda ile kitliyorum ama araç eco-moda geçince kumandadan açamıyorum . Parkları açık bırakıp Eco moda girmesini engelleyince olmuyor sorun yok
![]() İkinci sorunum araç şehir halindeyken devir saati bir anda biraz yükseliyor ve hız ibresi sıfıra düşüyor o an motor sanki 3.0 cc motor gibi güçleniyor 3.vites ile çok rahat kalkış yapıyor yani . Garip tarafı ise kornaya basınca herşey normale dönüyor eski güce devam ediyor hız ibresi çalışıyor 206 1.4 HDI Düzenleyen tolga kurt - 08 Mart 2017 Saat 21:37 |
|
![]() |
|
Brcbyrktr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam Dostum. Bu kilometre çubuğunun sıfıra inme olayı bendede var..nerdeyse hergün hemde. Sorunun ne olduğuna dair bir neden yada çözüm buldunmu? (benim araçta 2003 206 1.4 hdi)
Düzenleyen Brcbyrktr - 24 Nisan 2017 Saat 11:25 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam km hız sensörü bozuk olabilir. birde verdiğim linki incelerseniz daha iyi olur fikir açısından
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
tolga kurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga kurt
hiç bişey yapmadım dostum ibre düşerse kornaya basıyorum düzeliyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga kurt
yokmu bu eco moda geçince merkezi kilimdin de elektriğin kesilmesi konusu
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |