|
Peugeot 308 Otomatik vites Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cloude33
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2014 Saat 17:19 |
İyi günler arkadaşlar. Aracımdaki Arıza Şu Şekilde Benzin seviyesi düşüp yakıt ışığı yandığı zaman şanzıman kendini Limp Home (topallama) Moduna alıyor. Bu şu demek. Vites 3 den yukarı çıkmıyor. Manuel vitesi kullanamıyorsunuz.araba kamyon gibi ağırlaşıyor. Ayrıca bu limp home moduyla beraber, rölantide vuruntulu çalışma ve titreme sorunları başlıyor. Benzin alıp yakıt ışığını söndürünce şanzıman limp home modundan çıkıyor ama arıza ışığını söndürmezseniz titreme ve vuruntu devam ediyor. Araç lpg li olduğu için arıza ışığı da sürekli yanıyor zaten. Bu sorunun nereden kaynaklandığını çözebilen olmadı henüz. Benzin göstergesi problemi için LPG Araçlara PSA modülü Takılıyormuş ve her aracı çalıştırdığımızda benzin göstergesine reset atıp doğru benzin seviyesini gösterte biliriz dediler . Benim kafama Takılan bu aracı benzinli kullansam ve benzin bitti ışığı yandığında hep bu problemimi yaşıyacaktım. Bu sorunun çözümü hakkında bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
|
mami202
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
'' Benim kafama Takılan bu aracı benzinli kullansam ve benzin bitti ışığı yandığında hep bu problemimi yaşıyacaktım. '' sorununuzla alakalı kesin bir çözüm fikrim yok öneri olarak şöyle bir şey deneseniz lpg yi kapatıp benzin deposunu fulleyip ışık yanana kadar sadece benzinle kullanmayı deneyiniz, ışık yandığında ne olduğunu görürsünüz , yinede şahsi fikrim benzin ışığının yanması ile alakalı sorun çıkacağını sanmıyorum tahmini olarak söylüyorum lpg sistemi ile aracın sistemi çakışıyor saygılar.
|
|
cloude33
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Görüşünüz için teşekkürler ama benzinli kullandım ve benzin göstergesi yandığında araç aynı şekle geldi. tahminen otomatik vitesi koruma moduna aldıran bir problem var onu çözmeye çalışıyorum.
|
|
cloude33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Halen Çözemedim Sorunu Yardımcı Olacak veya Bilgisi Olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
xblax06
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2016 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çözüldümü böyle bir sorun var bizdede
|
|
cloude33
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sorun Çözüldü Çünkü Komple Motor Yaptırdım 4500 TL harcayıp. şimdilik bir sorun yok
Oksijen sondasını değiştirdim. LPG regülatörü değişti LPG enj Bakım Yapıldı LPG Beyin Yazılımı Araca uygun konfigürasyon yüklendi ve artık motor ışığı yakmıyor. Araç şu anda sorunsuz Olarak binmekteyim 2 yıl oldu aracı tanıyıncaya kadar :)) Düzenleyen cloude33 - 14 Nisan 2016 Saat 20:16 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |