![]() |
|
Lütfen Okuyun.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 08:49 |
|
tşk ederim
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
dalgakıran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Çerkezköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dalgakıran
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun arkadaşım
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
yazılanları şöyle bir okudum da insanoğlu ne kadar nankör 3 kuruş için onurunu satıyor boş dünya değmez ama yapılıyor işte hafta sonu cenazem vardı insan böyle yerlerde daha iyi anlıyor herşeyin boş olduğunu ondan sonra 3 kuruşmuş yalanmış dolanmış hikaye
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun kardeş allah beterinden korusun..
|
||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
arkadaşlar çoğumuz önemsemeyiz belkide ama size bir şey söyleyeyim yağ filtreleri orjinal takmadığınız sürece yağ kaçırma olur filtreden buda yağ azalmasına neden olur motorun altı yağ olur iyi değil ama sizin nasıl bişey olduda öyle yağ değişiminden sonra motoru yedi anlayamadım okadar olucanı sanmıyorum değişim esnasında bence başka bi yeride kurcaladılar yada yarım yamalak kapattılar kapağını felan aklıma başka bişi gelmiyor...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
2005 te bir mercedes aldık . aracı bir boya ustasından aldık motorcuya gösterdik tabi alıcın tanıdığıymış sonradan öğrendik .30.000 km sonra motor gitti .üflemeyen yağ yakmayan araba yağ değişiminden sonra kavala döndü .ne yazık ki bazı satıcılar 3 kuruş için kendine laf ettire biliyor.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
ışıklarına etki ediyorsa bu iyiye işaret oraya elektirik geliyor ondan emin olabilirsin ama sıkıntı şu olabilir sunrufun ayaklarında olabilir yürümesini engelleyen bir şey var...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
|
kendi hatan kardeş bu işlerde akılsız başın cezası cep kanseri olur. ama üzülme çünkü bu işte sıfırda yoktur kolay kolay. geçmiş olsun
|
||
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
bi laf vardır, devir kötü deriz hep. yalnız bu devir her sene kötü, her sene daha da kotuye gidiyor. devir hep kötüleşiyor.. her sene daha asagılık daha igrenc seyler duyarak sona dogru gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin, hepimiz bu dunyada birlikte yasamak zorundayız yapacak tek sey iyi dilemek, iyi olmak. Allah karşımıza hayırlı, alnı açık insanları çıkartsın. tek temennim arzum bu. arkadasa da cok gecmis olsun.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
başıma gelen bir olay bir araba ile anlaşmıştım sanayiye götürdüm aracı sanayiciler bu aracın parçası bulunmaz çok arıza çıkarır alma bizde şu araba var aynı para bunu verelim sana gibi bir çok konuşmada bulundular daha sonra aracı alma kararımı etkilediler düşünmeye geçtim ve adamla tekrar buluştuğumda telefonu çaldı ve bana kötü diyen usta aracın camdaki numarayı almış aracınız varmış satılıkmış satıldı gibi sorular sordu oda satılmadı duruyor dedi alıcıda biz sanayideyiz dün o aracı baktırdığınız yerdeyiz getirin alalım dediklerini duydum yani sadece ustayada güvenmek doğru değil
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
Bertu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|
eywallah saolasın
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bi kabloyu yanlıs bağlamışlardır, düzgün bi elektrikçiye gitmen lazım, benim arabanın sinyal kolunu takarken sunroof kablosunu yanlıslıkla iptal etmişlerdi
![]() |
||
![]() |
||
Bertu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
|
Allah hepinizden razı olsun.. Sormak istediğim bişey var.. Sunroof açma kapama düğmesine bastığım zaman tık ses yok ama gösterge ışıklarını kısıp açmak gibi bi etki veriyo. Yardım edebileceğiniz yada yönlendirebileceğiniz bi yer varmı? Normalde ümidimi kesmiştim ama sormaktan zarar çıkmaz diye düşünüyorum???
|
||
![]() |
||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|
satan arkadaşı dinlemedk henüz. Ama şu an için diyeceğim satıcının sözüne bakmaktansa gidip arabaya baktırmak. Satıcıya göre sıkıntı değildir bi arıza onu saymaz ama sizin içiniz rahat etmez o arızayla, masrafı yaparsınız. Bununla geçmiş olsn.
|
||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
araç nedir kaç modeldir ne kadardır. yarım yamalak iddialarla yorum yapmak biraz haksızlık olur. hoş tam doğru yorum yapsakta artık iş işten geçmiş. araç alırken dikkat edilecek hususlar vardır. dikkat etmek gerek.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
|
hocam öncelikle geçmiş olsun ama kendi ihmalinin kurbanı olmuşsun bu bi gerçek. arızaların için ne oldunu baştan sona yazarsan burdaki tüm arkadaşlar bende dahil bildiklerimizi anlatır yardımcı olmaya çalışırız. elinizde satış sözleşmesi olması lazım orda satan kişinin adres bilgileri mevcut gidebilirsiniz.!!! bu kişi muhtemelen parsellerde olması lazım. arac parsellerin arabası diye hatırlıyorum. ondan başka satışı aldıktan sonra dövünmenin faydası yok mademki parayı verecek olan sensin, satan kişinin eksiklerini yaptırıp öyle vermesi gerekiyordu yada o şekilde kabullenmem gerekiyordu. neyse dediğim gibi arızalar hakkından elimizden geleni yaparız size geçmiş olsun...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
Aynen arkadaşım...hangi araba olursa olsun (bmw-audı falan dahil ) iyi yada kötü herkes bişeyler söyler...Bizlerede defalarca denmiştir Peugeot alınırmı falan diye ama aldık kullanıyoruz...Ben Tofaş almam ama alan kullanan var halen daha....Kısacası hangi araba içine siniyorsa onu alıcan..alırkende baktıracaksın....
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
ilker bey hak verdim, benzer şeyler yaşadım...
|
||
![]() |
||
|
Deştin ya yaramı.. Unutmuştum zamanın verdiği rahatlık içimi ferahlatmış yarası kapanmış konuları ne deşiyorsun ![]() ![]() Hey gidi günler hey.. Kendimce şuna karar kıldım bilmem hak verir misiniz? Vasıta almak istediğinizde (Özellikle ilk) çevrenizdekilere birşey danışmayın, (Yorumları insanı öldürür, ne araç alabilir ne de bir karar verebilirsiniz) Aklınızda edinmek istediğiniz herneyse belirlediğiniz kriterler sizi tatmin edecek şekilde arayın ve sorgulayın (özellikle türkiye dışı yabancı siteleri de katın araştırmalarınız içerisine) Aklında ne varsa o olsun hedefin (Başkalarının değil de SENİN hedefin) Hayırlı olsun |
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun ders niteliğinde bi yazı olmuş yeni araba almayı düşünen arkadaşlara
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |