Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lütfen Okuyun..

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33820
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 19:58
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Lütfen Okuyun..
Mesajı Yazan: Bertu
Konu: Lütfen Okuyun..
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2014 Saat 23:32
Arkadaşlar sitede çınaRc_051 gibi bi isimli üye var ismi Turgay Ağaç. Ben bu adamdan araç aldım. Aldığımda ufak bi kazası vardı fiyatta anlaştık ancak elinde olduğu için çamurluk ve çamurluk davlumbazını bana teslim edecek diye anlaştık. Arabanın noter satışını aldım sıkıntısı yok diye söylediği yerlerden 1.5 milyar masraf çıkarttı. Daha sonra bırakın geri dönüş yapmayı bir daha telefonlarımı açmak biyana aradığım yabancı numaraları bile açmadı. Açtığı konuyu gördüm üyelik açtım tesisat için sizlerden yardım istemiş.

Vaktinizi aldım kusura bakmayın..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2014 Saat 23:44
Hocam öncelikle hakaret yok onu baştan söyleyim, olayı daha açık anlatırsanız tam olarak anlayamadım, size aracın neyi var, ne kadarlık masrafı var dedi ve neyi ne kadarlık masrafı çıktı?.

Mesajı Yazan: ahmed206
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2014 Saat 23:49
Ben de merak ettim uzun uzun anlatın lütfen dinleyelim

-------------
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus

Mesajı Yazan: Alicilik
Mesaj Tarihi: 25 Şubat 2014 Saat 23:59
1500tl ye nasıl bir masraf bu ?

Siz baktırmadınız mı almadan önce ?

-------------
http://fb.me/hizimsabit" rel="nofollow - Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Mesajı Yazan: tongucuk
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:05
arkadaş yazmış içini döküp gitmiş heralde

-------------
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:26
Aracı aldım tam 800 metre sonra (tamircinin tespitiyle defalarca yerinden çıkmış yerine takılarak yalama olmuş) vites kolu çıktı yerinden noterden tamircilik oldum. Elektrik aksamında bişey yok dedi araba heryerinden şase alıyo günler boyu elektrikçilerde gezdim durdum. sunroofta bi tane ayak kırık 150 lira istediler zamanım yok ayaklarına yattı arabaya baktırırken, gideriz yaptırırız 150tl'nin üstü benimdir dedi bırak bi ayağı motor yalana bağlamış göstergeye şase veriyo ws ws.. Serkan hakaret yok demişsin kullandığım tek kelime var benim kendini yerime koy bakalım sen neler diceksin kardeşim..

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:28
1500 lira hangi parça ile ilgili? 

-------------
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34293&title=gaffur" rel="nofollow - 206
https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=36667&title=yeni-gaffur" rel="nofollow - Focus

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:28
sunroof + elekrik + vites kolu

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:29
ayrıca tampon çamurluk çamurluk davlumbazı var.. tampon aldım çamurluk çamurluk davlumbazı 230 lira daha alamadım..

Mesajı Yazan: Serkan
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:34
Tek taraflı dinleyip biz bir şeye karar vermeyiz. burada da kimsenin kimseye hakaret etmesine izin vermeyiz, ben araç alırken kimsenin sözüne itimat etmem güzelce baktırırım, siz kendi hatanızın kurbanı olmuşsunuz malesef.

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:39
Orjinalini yazan: Bertu Bertu Yazdı:

sunroof + elekrik + vites kolu
hemen ustalara inanmayın, elektrik olayı belki 3-5 liralık bir şeydir, vites kolunun orijinalini uygun fiyata http://www.peugeotmarket.com/Vites-Cubuklari,LA_1022-2.html#labels=1022-2" rel="nofollow - internette bulabilirsiniz sanıyorum. Allah yardımcınız olsun.

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:39
Benimde zararım olmaz araba konusunda benim yine satacağım para zararımı çıkartır orada sıkıntı yok Ama söylemek istediğim kendisini ufaktan da olsa tanıyın gerekirse buyrun kendisine de sorun karşınızdaki insanın ne olduğunu görün..

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:41
E hocam sizde ıstedığınız şartlar yerıne gelmeden neden noterden satışı gerçekleştirdiniz ayrıca araç uzerınıze geçtığı andan ıtıbaren ne arza çıkarırsa çıkarsın size ait aracı aldıktan sonra arza çıktı dıye eskı sahıbını ararsanız yandık baştan ustaya götürcektiniz aracı sonra satışı alıcaktınız tamam üç kağıtçı bırıne denk gelmışsınız bu apaçık ortada ama sızde ucuza getıreyım derken fırsat vermışsınız yinede geçmiş olsun karşındakını kendın gıbı ıyı nıyetlı bulamıyosun bazen herkes kafasına göre yaşıyor ınsanlık kalmamış kımsede hayat zor.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:49
Sonuç olarak olan olmuş biten bitmiş geçmiş olsun dediğin için Allah Razı Olsun.. Tek söylemek istediğim tanıyın ona göre hareket edin. Tekrardan kusura bakmayın zamanınızı aldım hayırlı geceler..

Mesajı Yazan: kursat3006
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 00:54

Sonuç olarak olan olmuş biten bitmiş geçmiş olsun dediğin için Allah Razı Olsun.. Tek söylemek istediğim tanıyın ona göre hareket edin. Tekrardan kusura bakmayın zamanınızı aldım hayırlı geceler..

olan olmuş bunla geçmiş olsun. İyi anlarım seni ben de aldığım hafta komple motor değiştirdim. Bloğu çatlak motora tutkalı sürmüşler bize kakalamışlar arabayı(3500 TL). Ama bi şekilde düzeliyor . Foruma girmeye devam et bence . Burda yardımlaşma dayanışma gerçekten güzel. Yardım edeceğin yardım alacağın durumlar olabilir.

-------------
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR !
ARAÇ LİNKİ ;
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 02:32

Keşke olmasaydı ama dedığınız gibi olan olmuş tekrar geçmiş olsun Allah kaza bela vermesin .Bahsettığınız arkadaşada ınsanlar bundan sonra ona göre yaklaşır.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: 206+bülent
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 08:56
benim başımada geldi yeminli billahlı satıyorlar arabayı gerçi benim ustada vardı arabayı aldım 15 gün sonra 1600 tl harcadım ama yapacak bişe yok arızayı bilgisayardan sildirip bende satabilirdim bana yaptıkları gibi ama ben yaptırdım 6 ay bindim öyle sattım

-------------
carpe diem
206+ HDI

Mesajı Yazan: rizeli_53
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 09:19
herkese geçmiş olsun 1000/2000 tl fazla kazanıyım diye insanlığından ödün veriliyor. ne kadar acınası bir hale düşmüşüz. nedir ya dünya malı dünyada bunun ahireti var. nefis öyleki Müslüman kardeşini bile kandırtıyor. arabanda bildiğini söyle, alsın yada almasın kararı ona bırak katakulleyle nereye kadar. men dakka dukka ( eden bulur).

-------------
2002 1.6 110 hp 98500

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 09:39
geçmiş olsun.

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: tetik-soner
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 10:42
geçmiş olsun...insan genelde ilk arabalarını aldıklarında heyecandan olsa gerek sağır ve dilsiz oluyorlar...burdakiler %80 ilk araçlarında kazık yemişlerdir...

-------------
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994

Mesajı Yazan: Mesut48
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 14:36
Geçmiş olsun 2.el arabada heran sorun çıkabilir.Bilipde söylememişse ayıp etmiştir.
Bilmiyorsa yapacak bir şey yok gerisi sizi ilgilendirir.Söz verip tutmamışsa yine ayıp etmiştir.
Bence bundan sonra yapılacak en güzel şey ya sende başkasına sat yada burdan konuları takip ederek aracını biraz daha sev.Olan olmuş artık ama şuda var alacağın arabada yine aynı risk var.

-------------
__B0DRUMLU__

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 23:17
Geçmiş olsun ders niteliğinde bi yazı olmuş yeni araba almayı düşünen arkadaşlara

Mesaj Tarihi: 26 Şubat 2014 Saat 23:43
Orjinalini yazan: tetik tetik Yazdı:

geçmiş olsun...insan genelde ilk arabalarını aldıklarında heyecandan olsa gerek sağır ve dilsiz oluyorlar...burdakiler %80 ilk araçlarında kazık yemişlerdir...

Deştin ya yaramı.. Unutmuştum zamanın verdiği rahatlık içimi ferahlatmış yarası kapanmış konuları ne deşiyorsun Wink LOL Civic 1.6 ies // 8 parça boya (kaput,tavan,bagaj hariç) + çok muhterem peder kazığı + tanıdık (akraba) usta kazığı 

Hey gidi günler hey..

Kendimce şuna karar kıldım bilmem hak verir misiniz? 

Vasıta almak istediğinizde (Özellikle ilk) çevrenizdekilere birşey danışmayın, (Yorumları insanı öldürür, ne araç alabilir ne de bir karar verebilirsiniz)
Aklınızda edinmek istediğiniz herneyse belirlediğiniz kriterler sizi tatmin edecek şekilde arayın ve sorgulayın (özellikle türkiye dışı yabancı siteleri de katın araştırmalarınız içerisine)
Aklında ne varsa o olsun hedefin (Başkalarının değil de SENİN hedefin)
Hayırlı olsun

Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2014 Saat 14:05
ilker bey hak verdim, benzer şeyler yaşadım...

-------------

Mesajı Yazan: tetik-soner
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2014 Saat 14:29
Orjinalini yazan: cigdemilker cigdemilker Yazdı:

Orjinalini yazan: tetik tetik Yazdı:

Deştin ya yaramı.. Unutmuştum zamanın verdiği rahatlık içimi ferahlatmış yarası kapanmış konuları ne deşiyorsun Wink LOL Civic 1.6 ies // 8 parça boya (kaput,tavan,bagaj hariç) + çok muhterem peder kazığı + tanıdık (akraba) usta kazığı 

Hey gidi günler hey..

Kendimce şuna karar kıldım bilmem hak verir misiniz? 

Vasıta almak istediğinizde (Özellikle ilk) çevrenizdekilere birşey danışmayın, (Yorumları insanı öldürür, ne araç alabilir ne de bir karar verebilirsiniz)
Aklınızda edinmek istediğiniz herneyse belirlediğiniz kriterler sizi tatmin edecek şekilde arayın ve sorgulayın (özellikle türkiye dışı yabancı siteleri de katın araştırmalarınız içerisine)
Aklında ne varsa o olsun hedefin (Başkalarının değil de SENİN hedefin)
Hayırlı olsun

..

Aynen arkadaşım...hangi araba olursa olsun (bmw-audı falan dahil ) iyi yada kötü herkes bişeyler söyler...Bizlerede defalarca denmiştir Peugeot alınırmı falan diye ama aldık kullanıyoruz...Ben Tofaş almam ama alan kullanan var halen daha....Kısacası hangi araba içine siniyorsa onu alıcan..alırkende baktıracaksın....

-------------
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994

Mesajı Yazan: kuscu38
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2014 Saat 15:21
hocam öncelikle geçmiş olsun ama kendi ihmalinin kurbanı olmuşsun bu bi gerçek. arızaların için ne oldunu baştan sona yazarsan burdaki tüm arkadaşlar bende dahil bildiklerimizi anlatır yardımcı olmaya çalışırız. elinizde satış sözleşmesi olması lazım orda satan kişinin adres bilgileri mevcut gidebilirsiniz.!!! bu kişi muhtemelen parsellerde olması lazım. arac parsellerin arabası diye hatırlıyorum. ondan başka satışı aldıktan sonra dövünmenin faydası yok mademki parayı verecek olan sensin, satan kişinin eksiklerini yaptırıp öyle vermesi gerekiyordu yada o şekilde kabullenmem gerekiyordu. neyse dediğim gibi arızalar hakkından elimizden geleni yaparız size geçmiş olsun...

-------------
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2014 Saat 15:43
araç nedir kaç modeldir ne kadardır. yarım yamalak iddialarla yorum yapmak biraz haksızlık olur. hoş tam doğru yorum yapsakta  artık iş işten geçmiş. araç alırken dikkat edilecek hususlar vardır. dikkat etmek gerek.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesajı Yazan: kivanc
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2014 Saat 19:01
satan arkadaşı dinlemedk henüz. Ama şu an için diyeceğim satıcının sözüne bakmaktansa gidip arabaya baktırmak. Satıcıya göre sıkıntı değildir bi arıza onu saymaz ama sizin içiniz rahat etmez o arızayla, masrafı yaparsınız. Bununla geçmiş olsn. 

-------------
308 1.6hdi auto6r İst/Zong

Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2014 Saat 21:26
Allah hepinizden razı olsun.. Sormak istediğim bişey var.. Sunroof açma kapama düğmesine bastığım zaman tık ses yok ama gösterge ışıklarını kısıp açmak gibi bi etki veriyo. Yardım edebileceğiniz yada yönlendirebileceğiniz bi yer varmı? Normalde ümidimi kesmiştim ama sormaktan zarar çıkmaz diye düşünüyorum???

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2014 Saat 02:43

Allah hepinizden razı olsun.. Sormak istediğim bişey var.. Sunroof açma kapama düğmesine bastığım zaman tık ses yok ama gösterge ışıklarını kısıp açmak gibi bi etki veriyo. Yardım edebileceğiniz yada yönlendirebileceğiniz bi yer varmı? Normalde ümidimi kesmiştim ama sormaktan zarar çıkmaz diye düşünüyorum???

bi kabloyu yanlıs bağlamışlardır, düzgün bi elektrikçiye gitmen lazım, benim arabanın sinyal kolunu takarken sunroof kablosunu yanlıslıkla iptal etmişlerdiSmile

Mesaj Tarihi: 01 Mart 2014 Saat 19:08
eywallah saolasın

Mesajı Yazan: TuNeR_32
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2014 Saat 20:43
başıma gelen bir olay bir araba ile anlaşmıştım sanayiye götürdüm aracı sanayiciler bu aracın parçası bulunmaz çok arıza çıkarır alma bizde şu araba var aynı para bunu verelim sana gibi bir çok konuşmada bulundular daha sonra aracı alma kararımı etkilediler düşünmeye geçtim ve adamla tekrar buluştuğumda telefonu çaldı ve bana kötü diyen usta aracın camdaki numarayı almış aracınız varmış satılıkmış satıldı gibi sorular sordu oda satılmadı duruyor dedi alıcıda biz sanayideyiz dün o aracı baktırdığınız yerdeyiz getirin alalım dediklerini duydum yani sadece ustayada güvenmek doğru değil 

-------------
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!

Mesajı Yazan: herry
Mesaj Tarihi: 01 Mart 2014 Saat 20:57
bi laf vardır, devir kötü deriz hep. yalnız bu devir her sene kötü, her sene daha da kotuye gidiyor. devir hep kötüleşiyor.. her sene daha asagılık daha igrenc seyler duyarak sona dogru gidiyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin, hepimiz bu dunyada birlikte yasamak zorundayız yapacak tek sey iyi dilemek, iyi olmak. Allah karşımıza hayırlı, alnı açık insanları çıkartsın. tek temennim arzum bu. arkadasa da cok gecmis olsun.

-------------
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)

Mesajı Yazan: murat222
Mesaj Tarihi: 02 Mart 2014 Saat 00:20
kendi hatan kardeş bu işlerde akılsız başın cezası cep kanseri olur. ama üzülme çünkü bu işte sıfırda yoktur kolay kolay. geçmiş olsun

-------------
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....

Mesaj Tarihi: 03 Mart 2014 Saat 12:14
ışıklarına etki ediyorsa bu iyiye işaret oraya elektirik geliyor ondan emin olabilirsin ama sıkıntı şu olabilir sunrufun ayaklarında olabilir yürümesini engelleyen bir şey var...

-------------
206 XS Tu5 Motor...

Mesajı Yazan: elsoberano
Mesaj Tarihi: 03 Mart 2014 Saat 19:59
2005 te  bir mercedes aldık . aracı bir boya ustasından aldık motorcuya gösterdik  tabi alıcın tanıdığıymış sonradan öğrendik .30.000 km sonra motor gitti .üflemeyen yağ yakmayan araba yağ değişiminden sonra kavala döndü .ne yazık ki bazı satıcılar 3 kuruş için kendine laf ettire biliyor. 

-------------
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON

Mesaj Tarihi: 04 Mart 2014 Saat 10:37
Orjinalini yazan: elsoberano elsoberano Yazdı:

2005 te  bir mercedes aldık . aracı bir boya ustasından aldık motorcuya gösterdik  tabi alıcın tanıdığıymış sonradan öğrendik .30.000 km sonra motor gitti .üflemeyen yağ yakmayan araba yağ değişiminden sonra kavala döndü .ne yazık ki bazı satıcılar 3 kuruş için kendine laf ettire biliyor. 

arkadaşlar çoğumuz önemsemeyiz belkide ama size bir şey söyleyeyim yağ filtreleri orjinal takmadığınız sürece yağ kaçırma olur filtreden buda yağ azalmasına neden olur motorun altı yağ olur iyi değil ama sizin nasıl bişey olduda öyle yağ değişiminden sonra motoru yedi anlayamadım okadar olucanı sanmıyorum değişim esnasında bence başka bi yeride kurcaladılar yada yarım yamalak kapattılar kapağını felan aklıma başka bişi gelmiyor...

-------------
206 XS Tu5 Motor...

Mesajı Yazan: kaf kef
Mesaj Tarihi: 04 Mart 2014 Saat 23:35
geçmiş olsun kardeş allah beterinden korusun..

-------------
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2014 Saat 08:40
yazılanları şöyle bir okudum da insanoğlu ne kadar nankör 3 kuruş için onurunu satıyor boş dünya değmez ama yapılıyor işte hafta sonu cenazem vardı insan böyle yerlerde daha iyi anlıyor herşeyin boş olduğunu ondan sonra 3 kuruşmuş yalanmış dolanmış hikaye

-------------
carpe diem
206+ HDI

Mesajı Yazan: dalgakıran
Mesaj Tarihi: 05 Mart 2014 Saat 08:47
geçmiş olsun arkadaşım

Mesaj Tarihi: 05 Mart 2014 Saat 08:49
Orjinalini yazan: dalgakıran dalgakıran Yazdı:

geçmiş olsun arkadaşım
tşk ederim 

-------------