![]() |
|
Goldmaster kule hoparlör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 Saat 13:41 |
|
http://www.goldmaster.com.tr/profesyonel-ses-sistemleri/s-2145-usb-sd-kart-girisli-profesyonel-ses-sistemi/1398/detay
arkdaslar yukarıda linkteki ürünü almayı düşünüyorum. kullanan, duyan, bilen, yorum yapabilecek olan arkadas varsa sevinirim.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam bundan serco05 in kuaföründe var dükkanında buna benzer aynısı hemen hemen fena degıl dukkanda ıyı bass vuruyo LCD TVlerede takılıor sanırım
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ev kurda denemiştik oda goldmaster di de model değişik baktığımızın 3 hoparlörü büyüktü kıyaslıyacak bişey bulamıyorum ama Çok beğenmiştim ev kurun camlarını zangırdattı ama kendinde hiç cızırtı oluşmadı :) genelde deneme yaptığım şarkı Eminem Ass like that :D dokumnatik paneli de çok iyidi 1850 lira 24 taksitli fiyatı vardı hala almayıda düşünüyorum ama 500 lira vade ödemekte komik :D
Düzenleyen Aziz - 09 Nisan 2013 Saat 14:14 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
iş yerinde olduğum için giremiyorum ama gg de var senin dediğin 3 hoparlörlü olanı 900 tl civarıydı sanırım. bende bunu bi sitede 579 tl ye buldum taksitli fiyatı. uzun süreden beri böle bişey almayı düşünüyordum. 5+1 in kablo kirliliği mağlum, o yüzden söktüm 5+1 i bunlardan alcam eğer yorumlar ii gelirse.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
dinlediğinde ses kalitesi nasıldı aklında kaldığı kadarıyla? gerçi goldmaster dandik bi marka değil ama araç ses sistemlerinde hep jbl pionner falan kullandığımızdan goldmasteri pek bilmiyorum. bası falan ii vuruyomuydu?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
|
BU TÜR SES SİSTEMLERİ KAPALI ALANLARDA GÜZEL SES VERİR. GOLMASTER MARKA OLARAK ÇOK KÖTÜ DEĞİL, SIKINTI OLACAGINI SANMIYORUM.ZATEN TASARIMI YAPILIRKEN EN BASİT BİR 2+1 SİSTEMDE BİLE BEKLENMEDİK PERFORMANSLAR ALINIYOR. BENCE MEMNUN KALIRSIN....
|
||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
ev kur dışında bir yerde bulamadım ben ayrıca benim dedğim 1 kulede 3 büyük 1 küçük hoparlör birde bas'ı diğer kulede 3 büyük 1 mid ve dokunmatik panel usb sd kart ve jak girişleri vardı yani toplam 6 büyük hoparlör 1 küçük hoparlör 1 mid hoparlör 1 bas yani 7+1+1 :D gibi bişeydi iyi hatırlıyorum.
Düzenleyen Aziz - 09 Nisan 2013 Saat 17:47 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim düşüncem fena değildi bence ideali senin aklındaki tam olarak nasıldı bilmiyorum |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |