![]() |
|
bugün peugeot'unuza ne yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678 |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu gün değilde dün akşam, cant kapaklarını söktüm, cantlarını boyadım :) (Sprey)
Çelik cant arıyorum 185 65 15 :) 4bizon :D :D :D |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yalnız başlık peugeot'nuza ne yaptınız? fiat'nıza ne yaptınız değil. ![]() |
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
bastan assa yıkadım valla iç dış pırıl pırıl oldu :)
|
|
![]() |
|
berkanmiriz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dün egzos ucu taktım ve hdi yazısını söktüm , ama bugün sadece kullandım onu :)
|
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bende yarinki bulusmaya hazirladim aslanimi . Makine ile cilali yikadim icini temizledim. plastik koruyucu surdum. PParfumledim. Lastikleri arap sabunu ile kopurttum mis gibi oldu. |
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Marşa bastım ve silecek fiskiyesini açarak ön camı temizledim :D hahah
3 haftadır bakamadım evlada, ama yarın güzel bi pazar temizliği yaparım inşallah..
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Egzos emisyon ölçümü yaptırdım..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
icini güzelce temizledim:) disi ise cok yagmurlu oldugundan kaldi, yarında buyuk ıhtımal bakarız bırseylerine:D |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Koltuk kılıfı ve ön konsola carbon kaplattımm...
pek bi yakışıklı olduk....
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Okuduklarımdan sanki çocuğunuza bakar gibi arabanızada ilgi maşaALLAH
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
bu gün canavarımın ön fren hortumları direksiyon körükleri ni ve sol sis far ampulunu yeniledim :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende yağmura aldırmadan iş yerinde çektim kapalı yere sıcak suyla iç dış yıkadım :) sıcak suyu kendim için kullandım tabi :)
|
|
![]() |
|
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
Bugün yeni aldigim 208 Allure modeline Xenon 6000k hid kit taktim. Mercekle öyle bir butunlestiki aksam bayag bi gezdim doya doya :D tavsiye ederim :)
|
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
Hocam tek ampul degisiminde renk farki olmuyormu digerine gore ? sonucta yenisi daha parlak yanar. dikkatimi cekti sadece :) |
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 678 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |