![]() |
|
bugün peugeot'unuza ne yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 5678> |
Yazar | |||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Varex 76 mm çift çıkış son susturucu aldım :)
|
|||
![]() |
|||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bugün pejomdan bi kez daha soğudum.. 2 sınıf arkadaşım 2 si birlikte 2 civic sport aldılar.. biri kırmızı biri siyah..ağlamak istiyorum..kibrit çakıp yaksam içim rahat etmez.. aaah hayat şartları ah!
|
|||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|||
![]() |
|||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
kendi şahsıma söylüyorum peugeotumu hondaya değişmem.hiç bir honda beni GTİ mden soğutamaz.arkadasım peugeot gibi karizmatik arac mı var :)) sen hiç soğuma aracından.
|
|||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||
![]() |
|||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
bugun aracımı her cumartesi oldugu gibi içini dışını pırıl pırıl yaptım.haftalık temizliği tamamdır.çarşamba günü de hafta içi temizliği var sadece dış yıkama :))
|
|||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||
![]() |
|||
baris5537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris5537
||
benım aracımdan aslanımdan otedir 106 ım. Aşkım dıye seslenıyorum yıkarken sohbet edıyoruz fırca vurdurmam yumusak sunger ı var ama bu ara cok sıkıntıdayım kredıyle aldım zaten yapılcak ıs var ama para yok :( ah bıde gtı orj jantından bulabılsem ustundekı jantları satıp alcam. cok guzel duruyo abılerı amcaları :)
|
|||
106 quick
|
|||
![]() |
|||
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
||
bugun gittim aslanıma jant temızleyıcı doseme temızleyıcı mıcrofıber bezler ve konsol parlatıcı sunger aldım guzel bır ıc dıs yapacaktım ama talıhsız olay yasandı hevesım kaçtı
|
|||
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|||
![]() |
|||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
||
full le paşam full le ben fulleyemedim daha
|
|||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|||
![]() |
|||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
||
1 yıl toyota 6 ay kadar honda kullandım..sanayiye sadece çay içmeye gidiyordum.ha bir kere de lastik almaya gitmiştim yalan olmasın.bu benim ilk pug'um usta abilerim beni gördüklerinde o kadar seviniyorlarki anlatamam..çok sık görüşüyoruz.. |
|||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
valla oda senin kısmetsizliğin miş.ben sadece bakımları için sanayiye gidiyorum.şuana kadar bakımları haricinde bir kere gittim sanayiye oda vites kolu koptu ondan gittim :)) pek bir arıza görmedim allaha şükür.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
electman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
||
ben bugün yeni pejoma expertiz yaptırdım tertemiz çıktı meaşallah:)
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Yagini kendi elcagizlarimla degistirdim
![]() |
|||
![]() |
|||
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
||
Farlari kendi imkanlarımla patlattım ( bulaşık deterjani, yag çözücü , cam sil ve dis macunu :) sonuc fefkaladenin fefkinde:) resimde ekledim
![]() |
|||
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|||
![]() |
|||
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
||
rahmet okudum arkasından:(
|
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
||
bobin değiştim 200 tl
|
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
|||
Bartender42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bartender42
||
Şu Far Temizleme Olayına Benimde El Atmam Lazım, Diş Macununun Ne gibi bir faydası oldu ki onu soracaktım? Benim Far Böyle :)))
![]() |
|||
Peugeot 206 1.4 HDI XT
2005 |
|||
![]() |
|||
kayahan84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: 41500 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kayahan84
||
Dis macunu candır :) dene ve gor pişman olamayacaksin ama biraz sabır lazim Dairesel hareketlerle ortalama 10 dk yedire yedire sil ilk görüntü bulanık bed olacak ama sonrasi fari once ıslak bez ile sil ve sonra kurula olay budur tercihen pasta cila da sürüle bilir. ;) |
|||
Pegout 206 1.4 Hdi 2005 Sporty
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Patlattım derken? R harfini ıskamı geçtin yoksa bu olayda amaç patlatmak mı? :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Bartender42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bartender42
||
Hımm Tamam Dediğin gibi deneyeyim, hafta sonu inşallah boş bi vakit bulursam yapacam, saolasın...
|
|||
Peugeot 206 1.4 HDI XT
2005 |
|||
![]() |
|||
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
||
dedıgınız ıslemı farın dıs camına yaptınız dımı sokmeden? bıraz daha ayrıntı verırsenız ınıp yapıcam hemen benımde ıhtıyacım var
|
|||
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|||
![]() |
|||
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
||
pedal seti aldım onları takacağım :)
|
|||
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 5678> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |