![]() |
|
bugün peugeot'unuza ne yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678> |
Yazar | |||
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pazar günü, güzelce yıkandı.. Gerekli yerlere rötuj yapıldı, (ağbim sağolsun) arka kapı pandizotunu söküp ses gelen cam mekanizması ve kilit sisitemi yağlandı, Sonra diğer kapı menteşe ve kilitler yağlandı.. Bazı tirim seslerini kesmek için çift taraflı sünger band kullanıldı... Ardından cila yapıldı...
Gece yağış olmuş sabah baktığımda çamurluydu
![]() Düzenleyen foresteng. - 14 Mayıs 2012 Saat 11:04 |
|||
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
işte o görüntü insanı katil etmeye yeter ![]() |
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
sustalı tek başına ne kadara mal oldu hocam? |
|||
|
|||
![]() |
|||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
||
50 tl ye mal ettim ben ankara da meşhur bir yer ulus bisikletçilerin arkasında ismi hatırlamadım ama öğrenirim
her araca yapıyor herseyi hemde anahtarla ilgili
|
|||
![]() |
|||
||
ohoo bu kadarını söyledin ya yeter bile, her türlü bulurum ben onu teşekkür ederim ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
Samsunda 55 TL ye yaptırdım ama aslında aparatın kendisi 35 TL el becerin varsa netten alıp yapabilirsin.
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
|||
||
ya el becerime güvenirim de, bu pili uzun süre ayrı tutarsan kod siliniyo falan zamazingosu var ya ondan korkuyorum |
|||
|
|||
![]() |
|||
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
||
fren balataları ile aks körüklerini değiştirdim
|
|||
papirus
|
|||
![]() |
|||
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
||
aracım yağmurun altında ıslanırken ona baktım :)
|
|||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|||
![]() |
|||
||
jvs açık hava filtresi taktım, silikon falan bayağı battı üstüm başım çok uğraştım sesi duymak için sabırsızlanıyorum :))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
||
BENDEKİ ses cikcikleme geçti demekki kuruyunca geçiyor
|
|||
![]() |
|||
lanube1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
||
kendi başıma bırşeyler yapmaya çalışıyorum .örneğin aracımın altına led döşedim komple (daha yenı olduğum ıcın bırazda pc özürlüyüm fotoları paylaşamadım kusura bakmayın ).onun dısında hava fıltresı taktım kendı yontemlerımle fakat kutuyu cıkaramadım tek sorun o dur.bırkac yoruma baktım hava fıltresı kutusunun cıkartılmasıyla ılgılı ,yukarıya doğru çekerek cıkarılabılır dıye yazmıs arkadaslar.denemedım ama şüphede kaldım bıraz.çünkü kutunun alt bölümünde saplama gıbi çekmelı bır bolum aynı hızada ıse ılerıye gerıye doğru surgulu bır yer var .yukarıya çektığımde kırılır dusuncesıyle denemedım .bu konuda yardım edebılırsenız sevınırım .hayırlı gunler
|
|||
206 GTİ
|
|||
![]() |
|||
mehmet6667 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2012 Konum: ZONGULDAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet6667
||
bugün 206 aracıma lpg taktırdım ve okadar süper olduki anlatamam,araç enjektörlerim artık miyadını doldurmak üzereymiş ve oldukçada çekişi düşmüştü,sağolsun usta lph nin enjektörlerini üşenmeden manifoltun arkasına taktı daha sağlıklı çalışması için,çok yoruldu ama değdi,aracın çekişi arttı ve mükemmel uyum sağladı,benzinden ağzı yananlara şiddetle tavsiye ediyorum..
|
|||
![]() |
|||
||
doğru ama hocam çek geliyor ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
lanube1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2012 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
||
bakalım deneyelım oyle kırılırsada yapacak bısey yok
![]() |
|||
206 GTİ
|
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
Gaz ve benzin aldım, Yıkadım, sildim süpürdüm, 2 adet Kavun kokusu aldım asılanından arka ön için, SD kartına müzik atıyorum şimdi :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
sert-aç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
||
bende garaj duvarna surttum kapıı aglammak ıcın tutuyorum kendımı
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25178&PID=380646 |
|||
2006 307 HDI premıum 1.6 110bg
|
|||
![]() |
|||
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
||
bi güzel yıkadım 2 gün ellemeyince lacivert araba gri ye dönüyo kendine getirdim azcık
|
|||
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Elinize sağlık bende bir güzel yıkattım bugün akşam düğün var şık olsun diye. Megiuars da yıkattım araba ilk aldığım hale geldi :D Bir de yakıtım azaldı shell den fulleyecem bu akşam. |
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
aslan garajda dınlenmede:)
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 45678> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |