![]() |
|
bugün peugeot'unuza ne yaptınız ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 8> |
Yazar | |
feritbdr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
106 GTİİ
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
işten gelince yıkattım
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
bende bujilerini değiştirttim. bosh marka buji taktık. bir de yıkattım aslanımı gıcır oldu. allah nazardan saklasın.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
geçen günde yağını filtrelerini antifreeze ni değişttirtim. mobil 5-30 tam sentetik yağ
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
WD 40 İle kışlık motor temizliği, bakım, su seviyeleri kontrolü. antifreeze değişimi. Kayışların kontrolü taban kontrolü...
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün yıkattım 2 haftadır yıkatmıyordum :) Ama bugün yağmur atıştırdı sağolsun.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
2 hafta kadar oldu Bor power ekledim, Yarım depo yaptıktan sonra Würth enjektör temizleyici ekledim. 2000 km civarı eklerim :) inş fayadası vardır :) App plaka bastırdım ama takamıyorum malum polisler...
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
park sensörünü sonunda taktım.Teşekkürler BİM :)
|
|
![]() |
|
Salı Akşamı Bir AVM de Sustalı Anahtar Yaptırdım...
Gayet Güzel Oldu... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bende arabayı dun aksam dyno teste soktum. cep tel ıle vıdeo da cektım ama dınamometrenın gurultusunden motor sesı pek duyulmuyor
![]() |
|
![]() |
|
kac hp cıktı başkan
|
|
![]() |
|
Konu yon degıstırmesın dıye yazmadım
![]() |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
beraber camiye gittik.direksiyon rotilini degistdirecektim ama bugun bura tatil oldugundan geri eve geldik
![]() |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
işe gitmek için evden çıkarken garajın kapısını aralayıp baktım oda bana baktı. eyvallah dedim ve çıktım. akşam eve girerken yine bakıcam.
|
|
2006 206 Feline 1.4 бензин
Cadence Digital Music Changer 195/50/15 Lassa İmpetus Revo |
|
![]() |
|
sabah işe gelirken mazot aldım,karnını doyurdum aslanımın :D :D viyaklıyord,gözleri de ışıl ışıl parlıyordu dayanamadım :D :D
|
|
![]() |
|
pug37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
Rot ve Balans Ayarını Yaptırdım, Yağı - Yağ Filtresini - Hava Filtresini Değiştirdim - Rot Başlarını ve Rotilleri Değiştirttim - Sağ Arka Janta 205 40 17 Marshall Lastik Aldım - Yıkadım İçini Temizledim Benzin Aldım Çok Şirin Baktı Bana.. :D
|
|
306 - XR - Kırmızı (ŞEYTAN)
|
|
![]() |
|
Ben de rot balansçıya gittim. Jant tipinden dolayı aracın direk makinanın üstüne çıktığı cihazla yaptılar rot ayarını. Balans ayarı yaparken 2 jantta yamukluk olduğunu fark ettiler onları da yaptırdım. Direksiyonum hafif sağa yatıkken araç düz gidiyordu onu da düzelttiler. Lastiklerime nitrojen bastılar. 1 buçuk saat kadar uğraştılar 90 tl verdim. Dakikası 1TL'ye geldi
![]() Düzenleyen Alicangulpinar - 11 Kasım 2011 Saat 20:36 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Belden aşşaya boyaya soktum kan kırmızısına
![]() |
|
![]() |
|
çıkartığı kayış sesine bass ritim yaptım, dum tıss dum tısss:)
|
|
![]() |
|
Bugün Muayenesini yaptırdım daha ne yapayım kerataya...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |