![]() |
|
alpin mi kenwood mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2011 Saat 16:59 |
|
Arkadaşlar aşağıda bulunan hoparlörlerin fiyatları 69 TL Mediamarkette.Alpin oval olanı almayı düşünüyorum sizin fiyat ve kalite olarak yorumlarınızı bekliyorum.Kullanan arkadaş var mı bu modelleri.Fiyat nasıl sizce.İkisi farklı model fakat aracıma ikiside uyar. |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
alpineden şaşma derım :) kenwood dan okadar guzel ses bekleme :) bıde onemlı olan teypın kaldırması :)
|
||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bnımkılerden ıyı :D alpine diyorum..
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
Lion46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
Alpine kendini profesyonel müzik sistemleri içerisinde kanıtlamış bir markadır ama ülkemizde bir pioneer kadar bir kenwood kadar ismini duyuramadı,herzaman alpine sektörde diğer markalara nazaran bir adım öndedir.Bu arada hertz markasınıda düşünebilirsiniz. Düzenleyen Lion46 - 27 Ekim 2011 Saat 19:05 |
||
2009 Peugeot 308 Vti tiptronic 120 hp ''inci siyah'' Prins Vsi 2 Lpg Kiti
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
philippo isminde bir kolon var benim eski aracımda vardı.Pioneer deh 2300 teyple kullanıyordum.İnanın birçok markadan çok daha iyi ve kaliteli ses veriyor.Dinleyen tüm arkdaşlarım böyle bir markadan bu şekilde kaliteli ses çıkmasına şaşırmıştı.Ben bu markayı tavsiye ederim.Fiyat olarakta gayet makul bir markadır.
|
||
![]() |
||
|
bir alex değil.
|
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
abi 400 wat pionner var ümraniye atakanda 70 tl
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
|
bulabilirsen eski pioneerlar çok harika, ama yok dersen bence ikisi arasında kenwood daha iyi
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
okan 400 watt ama rms e geldimi hepsi 75 80 rms üste linkini verdiğin alpine lar kendi aracımda var sadece onlarla dikiz ayası felan sallanıyo :) ama teyp inde iyi olması lazım |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Pionerların modelini yazarmısın Okan kardeşim.Lastik için cevap veremedim sana forumdan adaşım olan bi arkadaş sağolsun çok uygun fiyata 4 lastik verdi.Burdan onada saygılarımı sunuyorum kendisiyle tanışmış olduk.
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
bence kolon da en iyi 600 watt pioneer 94s serisi benim araçta 4 adet var bagajda ve kısmet olursa 10 gün içinde kicker 1,000 lik es serisi ve 5 kanal skytech anfi alacagım bak sen o zaman sese :)
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
alpine derim.
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
JBL decada derim.... 150 rms.... bulabilirsen... bilen varmı bunu efsane ötesi bişey.
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
![]() |
||
redline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
hoparlör uygun duruyor aldıktan sonra görüşlerinide yazar mısın
|
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
abi lastik için o arkadaş yardımcı oldu diye bişi yazmadım takip etmiştim bide kolon konusunda cihan zaten kullanıyomuş biz daha takmadık arkadaşın minibüse takcagız panzotları hazırlıyoruz daha sesi dinlemedim gerçi onun sistem içerde baya yüklü ama genede ses deişcek bakcagız :))
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
bence kenwood'dan uzak durun servisleri hiç biyerde yok alpihne daha iyi bence
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
alpihne kenwood dan daha iyi fakat 600 watt 94s pioneer i deneyin derim 5 teweet var birinin üstünde. gerçekten de bas ı kendinde veriyor 4 adet kullanıyorum araba tertemiz ses var ve gerçekten kaliteli |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |