|
307 beyaz far |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2011 Saat 22:59 |
arkadaşlar bugün farkettim far sizlere ömür :) orjinal far ampülü sarı idi ne zamandır beyaz olması için bahane aradım şimdi alacağım ampülü beyaz alsam biizim ampüller sanırım h7 beyaz alsam sırıtırmı sisler felan sarı kalacak yoksa komple setmi almalıyım beyz olan
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Xenon'dan mi bahsediyorsunuz acaba. Baska turlu beyaz ampuller de var ama sanki siz xenondan bahsediyormussunuz gibime geldi once emin olmak istedim. |
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
xxenon kaliteli bişeye bütçe yetmez şimdilik o nedenle beyaz far ampülü tavsiye eden kullanan varmı aslında sorum :)
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zaten xenon alman yetmeyecek onu soyleyecektim Cunku xenon lambalar mercekli farlarla kullanildiginda kullanilabilir olurlar. Aksi halde trafikte karsidan gelen suruculere tehlike arz edebilir. Beyaz ampuller hakkinda pek fazla bilgiye sahip degilim ancak bildigim kadariyla Philips'in bir ampulu var. Ancak bu ampuller yagmurlu veya karli hava sartlarinda hic kullanisli olmadiklarini duydum. |
|
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|
bende düşünmüştüm beyaz ampulleri ama aydınlatmada sıkıntı yaşatıyor diye askıya almıştım :))
|
|
swat_407
1. Vites 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Beyaz ampül başka aracımda kullandım ancak pek memnun kalmadım. Yağmurlu hava da ve çizgisiz yollarda koyu siyah yollarda sıkıntı yaşarsın. Alabiliryorsan xenon al alamıyorsan orjinalini kullan..
|
|
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şuan aracımda philips marka beyaz ampul var karanlık yerlerde aydınlatma başarılı ama biraz aydınlık bi yere geldiğinde farların yanıp yanmadıgı belli olmuyo ben uzunları yakıyorum farlıda en aşıgı çekip öyle dolanıyorum normal fara anca denk geliyo
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
beyaz ampül alacaksan narva alacaksın :) cok kaliteli Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 14 Ağustos 2011 Saat 02:33 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu saatten sonra xenondan başkası boş gibime geliyo özelliikle beyaz ampulüde kullandıkdan sonra xenon şart
|
|
Ako06
1. Vites 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Pek tavsiye etmiyorum. bi ara almıştık 1 ay geçmeden yandı. ayrıca dedikleri gibi pek aydınlatmıyor yagmurlu havalarda. orijinali en iyisi :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Xenon yapmayacaksan kesinlikle beyaz ampül takma.Kış aylarıda gelmeye başladı.Çok karanlık bir yerde yada yağmurlu bir anda yolda hiç farların yokmuş gibi gidiyorsun.Sarıdan şaşma.
|
|
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bende maviyi seviyorum ama kararsız kaldım açıkçası... bakalım bir mavi bir sarı yapıp deneyecem
D
|
|
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
beyaz ampül aman diyeyim verdiğin paraya yazık bi gece yolculuğuna cıktım görüş mesafem sıfır gidene kadar neler çektim :) 40 lira civarında bi fiyata taktırmıştım önceki araçta..ama bu aslanıma farlar orjin , sisler beyaz parklar da mavi..xenon düşünmüyosan hiç girme bu işe..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mtec 4750 kelvin çok iyidir 50 tl ye aldım fena güzel
|
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende narva derim 406 aracımda kısa ve sislerde kullanmıştım,2 yıl kadar kullandım hiç biri patlamadı,yalnız xenon bile olsa yağışlı havalarda görüş kaybı oluyor.bunun için en azından kış aylarında zorda kalmamak için normal bir ampül bulundurmakta fayda var yazın yine beyaz a çevrilebilir.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
musictime
MISAFIR 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
h7 6000 k xenon bana göre iyisi bu ben kullanıyorum mavimsi olan 8000 k da iyi ama full beyaz daha iyi şahsi fikrim.
|
|
hasansinayan
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
|
Beyaz ampul baska bir aracta kullanmıştım hiç ama hiç verimi yok önünü dahi zor görürsün.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |