![]() |
|
BİM Market Promosyonu Navigasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
onu alırken pc masası gördüm babamı aradım onun ihtiyacı vardı al dedi onu da aldım 79liraya hem masa hem sandelye /adamları zengin ettik:))tekrardan teşekkür ederim hayırlı işler oldu sayende
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
dediğim gibi birbirimize en ufak yardımlarımız dokunuyorsa ne mutlu bize PUG kardeşliği böyle olmalı bence |
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
DOKUNUYO TABİKİ A BİDE FİYATLAR UCUZ OLSA :)
![]() |
|||
![]() |
|||
neo2400 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Konum: Gebze-Tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
||
Ben NEXT marka navigasyon cihazı kullanıyorum,hem servis desteği hemde haritası başarsoft,satış sonrası ismini veremeyeceğim bir forum sitesinde dakik cevap alabilirsiniz sıkıntınız olursa.ayrıca firma yetkilide çok yardımcı oluyor. |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |