![]() |
|
308 LPG Montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 6> |
Yazar | |||
Damlaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
serkan bey bence hic zaman kaybetmeden sizde lpg taktırın aracınıza benzine verdigimiz paraya yazık olmus resmen
suana kadar da hic problem yasamadım sadece benzin göstergem sanırım bozuldu:)) cünkü asırı hızlı bi düsüs oluyo göstergede arabayı kullanırken kontagı her cevirisimde de düzelmiyo maalesef mesela en son artık bir hafta kırmızıda gezdikten sonra 50 tl lik benzin koydum araca gösterge hemen yarım depoya cıktı uzun zamandırda ceyrek depoya inmisti ama dün aracı tekrar calıstırdıgımda yine yarım depoya cıktı:) bakalım bi ara gidip göstericem hallederler herhalde onu da cok büyük bi problem oldugunu sanmıyorum iste böyle son durum:)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu söz üzerine söylenebilecek hiçbir şey yok. ÇOK DOĞRU. Her şey ustada bitiyor.
|
|||
![]() |
|||
Tamer Çevik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer Çevik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aynı şekilde.. sizin olumlu referanslarınıza göre hareket edeceğim. olumsuz olursa hesabı ortak paylaşalım:)
|
|||
![]() |
|||
sbereket ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
İnşallah sorunsuz binersiniz aracınıza. Bende referansınızı bekliyorum ondan sonra belki bende taktırırım
![]() |
|||
Serkan BEREKET
|
|||
![]() |
|||
Damlaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
||
saolun umarım hayırlı olur aynı sekilde bana da söylediler 1000 km sonra degerlere bakıcaklar bakalım nasıl olucak sonuc
|
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
hayırlı uğurlu olsun ilk depo ölçümü sağlıklı olmayabilir fazla çıkarsa hayal kırıklığı yaratmasın :))) bin km sonra beni ayara çağırmışlardı ondan sonra çok iyi rakamlar yakaladım |
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
||
308imizin montajı bugün tamamlandı.. dedigim gibi landi renzo marka lpg taktırdım ankara ostimde olgun lpgde..aracım cillop gibi oldu:) hic bir sorun yok hatta benzinli halinden cok daha iyi ya da ben problem cıkmadı diye fazla sevindigim icin bana öyle geliyor:) serkan bey olgun lpg bana montajdan önce referans da verdi daha önce 308ine lpg taktıran bir beyle görüstük kendisi cok memnun oldugunu söylemisti bende referanslarına güvendim iyi ki de taktırmısım ustamızın saolsun cok ilgilendi titiz calıstı salı sabah bırakıp bu sabah aldım aracı 10 km de 1 litre gaz harcaması bekleniyor ilk depoyu bitirene kadar deneme yapıcam bakalım ne kadar yakıyor..sonuc olarak suan memnunum bir iki ay gecsin yine durum bu sekilde olursa ben size referans olurum:) |
|||
![]() |
|||
sbereket ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
![]() |
|||
Serkan BEREKET
|
|||
![]() |
|||
||
pazartesi günü aracıma lpg taktırıyorum artık..landi renzoda karar kıldım ve ankara yetkilileriyle konustum iclerinden en güveniliri bektas oto gibi geldi bana cumartesi arabamı bi göstericem herhangi bir problem olmazsa pazartesi de montajı yapılıcak serkan beyin düsüncesi üzerine brcyi de arastrdım ama brcnin kalibrasyonunun daha zor oldugunu söylediler oyüzden landi renzoyu tavsiye ediyorlar bakalım sonuc nasıl olucak serkan bey siz dönüsümü yaptırdınız mı? |
|||
![]() |
|||
||
helal olsun demal otogazdakı ustamıza. demekkı ısının ehlı bır usta kı otomatık 307 ye atıkerı takıp sorunsuz calıstırabılmıs. boyle orneklerı gorebılmek guzel... baska bır arkadasta 307 sıne brc taktırmıs bır turlu duzen tutmamıs. brc ıle duzen tutmayan arac atıker ıle duzen tutabılıyor ıste...
ama en temelde olay atıker veya brc de degıl. ısı bılerek montaj yapmakta...
|
|||
![]() |
|||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
||
aracım 307 1.6 110 BG TRİPTONİC taktırdığım kit ise atiker istersen bi görüş ama numarası bende yok internetten bulabilirsin . iyi günler.. Düzenleyen GökhaN - 21 Ekim 2010 Saat 11:07 |
|||
![]() |
|||
||
arkadas lpg nın uyum saglamadıgı dıye bırsey yok. lutfen boyle cumleler kurmayalım. olay uymaması degıl ustaların uyduramamasıdır. ama sunu kabul etmek gerekırkı puglara lpg sıstemını uydurmak dıger araclara gore daha zordur. ama olmaz dıye bır kaıde yok... pıyasada problemsız calısan bırcok pug da var...
dıger cok montaj yapılan otomobıl markalarında sorunlar cıkmıyormu sanıyorsun. ne opeller hyundaı lar wv ler vs cok cesıtlı lpg markalarıyla arıza dan kurtulamıyorlar yerıne gore... onemlı olan ustanın ısı bılmesı...
bırcok lpg ustasının yapamayacagı bır ornek vereyım. opel ınsıgnıa 1.6 180 bg turbolu makıne. slovenya malı G1 lpg sıstemıyle cok guzel calısıyor. bu makıneyı lpg ıle calıstırmak becerı ısıdır. cunku turbo basıncı oldukca yuksek bır makıne... Düzenleyen cecoli - 14 Ekim 2010 Saat 11:20 |
|||
![]() |
|||
||
etkıler soguk kıs gunlerınde ıse gıttıgınızde anca ısınır motor zaten... hep soguk gıttıgınız ıcın motorun cok yakması normaldır... ayrıca lpg taksanız 16 lt kadar lpg tuketebılırsınız...
|
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
aracımı seviyorum ya..bir depoyla 900 km yapıyorum şehiriçinde.yaşasın HDİ :)
lpg den oldum olası korkmuşumdur.pejolarında pek uyum sağlamadığı herkes tarafından bilinmekte..umarım sorun yaşamazsınız |
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
||
Merhaba;
Dediğiniz gibi 5 km de iş yerim genelde o mesafe sabah ve akşam kat ediliyor. Bu o kadar etkilermi bilmiyorum ama nerdeyse normal yakacağından %40 -50 fazla yakıyor. Birde araç 10.000 km de bunun bir etkisi varmı acaba bilgi verirsen sevinirim.
S.Bereket
|
|||
Serkan BEREKET
|
|||
![]() |
|||
Tamer Çevik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer Çevik
||
Yanıtınız için teşekkürler Serkan Bey. Az kullanarak benzinle devam edeceğiz anlaşılan
![]() |
|||
![]() |
|||
||
103 km de 14.5 ltre yakıyorsa tahmınımce ya cok atak kullanıyorsunuz ya asırı trafıge gırıyorsunuz yada kısa mesafe gıt gel yapıyorsunuz. yoksa normalde cok yakıt tuketen bır arac degıl esasında... |
|||
![]() |
|||
||
Bir yandan Göral garantili takarım diyo aradım göralı 2008 otomatik deidm olmaz sizin arabanıza takamıyoruz dediler. BRC diyor takarız sıkıntı yok taktık da:D
Geçen bi daha kontrol ettim 103 km de 14,5 lt benzin içen bir canavarımız var :D
![]() |
|||
Serkan BEREKET
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer Çevik
||
Merhabalar,
2010 model 207 Outdoor Otomatik aracımla ilgili LPG dönüşümü düşünüyorum. Serkan Bereket Bey'in yazılarını okudum. Acaba karar verdinizmi? Garanti bozulmasın diye düşündüğüm için Göral'da Teleflex taktırmak zorundaymışım gibi geliyor bana ancak ücreti çok yüksek hakikaten..
|
|||
![]() |
|||
||
Teleflex Türkiye den aldığım fiyatlar benimde. 2600 peşin dediler 2500 son inerler herhalde o da peşin. O parayı benzin istasyonuna verseniz kesin 1 yılık benzininizi verir
![]() Yani sesli çalışıyo olabilir ama dizel araç kullandınız mı bilmiyorum ama o da sesli çalışıyo az yakıyo
![]() |
|||
Serkan BEREKET
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |