![]() |
|
206+ Ses sistemi için yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2013 Saat 06:47 |
|
ok
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tüm seti tek bir yerden ve sıfır olarak almayı planlıyorum ne yazık ki. İlginiz için teşekkürler yine de. Fikrim değişirse size tekrardan ulaşırım.
|
||
![]() |
||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
|
Pioneer oval 600wat hoparlör istersen bende var
fiyatta yardımcı olurum
|
||
www.gngtasarim.com
|
||
![]() |
||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
Aux işini daha detaylı araştırayım. Bahsettiğim cihazın USB/SD özelliği değil de AUX özelliği işimi görecek. Sadece AUX'u çözecek daha makul bir çözüm bulursam onu da forum üzerinden arkadaşlarla paylaşırım.
Ses gereçleri için de fiyat araştırması yaptıktan sonra siparişi geçeyim, bir an önce bozuk sesten kurtulayım ;) Şu ayar meselesini net anlamış değilim, PM atıyım. Konu hakkında farklı fikirleri olan arkadaşlar görüşlerini bildirirlerse sevineceğim.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Rica ederim,
Esasında onun orjinali Dension kitler ama onlar çok pahalı. 150 dolar sadece usb lisi 250 dolar bluettohlusu. Piyasada satılanlar alt sınıf rğnler ses kalitesi fena değil tercih edilebilir. Ben de bir ara öyle biir şeyle orjinal teybe dönüyüm dedim ama parça isimleri çıkmıyor sınırlı ve prosedürlü şarkı atmak lazım fln boşver pioneer candır kalsın dedim. Güncelleme değil onlar mevcut ayarları değiştircekler hepsi bir menüde zaten. Ses çıkışı diye bir seçenek var o hoparlör seçili siz onu amfi yapacaksınız. en üstte de bölge ayarı var. yine aynı kısımda fader ayarıda açılabilir. Pandizota ovali tercih ederim. esasında 5dklık kolay işlemler yaptıracaklarınız ben yolda giderken bile yapabiliyorum :D ama servis ne ister bilmiyorum ben garanti kapsamında iken bedavaya yaptırmıştım. |
||
![]() |
||
|
Öncelikle hızlı yanıtın için teşekkürler ![]()
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
|
||
![]() |
||
|
Merhaba. Dün 2011 model 206+ aldım. Fakat ses sistemini hiç sevmedim. "Kısıtlı bütçemle" aracımın orjinal teybini kullanarak "fazla abartılı olmayan, kısık seslerde bass tonlarını alabileceğim bir sistem" kurmak istiyorum. Bunu yapmadan önce sizlere danışmak istedim arkadaşlar.
Öncelikle, yetkili serviste teybime AUX bağlantısını aktif edecek yazılım atılabilir mi? Atılamıyorsa, AUX bağlantımı yapabileceğim alternatif bir yol önerir misiniz? Orjinal teybimi amfiye bağlamam için RCA-Amfi çevirici parçayı kullanmam gerekiyor sanırım.Aşağıdaki ürün işimi görür mü? (Teybimin ayarlarına girdiğim zaman ön-arka ses dağıtım ayarını yapamıyorum. Bu da demek oluyor ki teybimde arka hoparlör tanımlı değil/arka hoparlör çıkışı yok. Sorun yaratır mı?) Set olarak da bunu düşünüyorum. Amfi: Roadstar RDA 6040 Amfi 4 kanallı 2400 Watt Ön Hoparlör: Pioneer TS-G172Ci 16cm mid takımı 280 Watt 45 Watt RMS Arka Hoparlör: Pioneer TS-G 1344 R 13cm 220 Watt Woofer: Pioneer TS-W310 1000 Watt 30 cm Sistemi bu şekilde "kendim" kurmayı planlıyorum. Tüm hoparlörleri, setteki amfiye bağlayabilir miyim? Amfi kaldırır mı? (Önceden de belirttiğim gibi: sürekli son ses,bangır bangır müzik dinlemeyi planlamıyorum.)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |