![]() |
|
106 ACİL Bilen yardım Etsin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2012 Saat 22:55 |
karburatörlü lpg deildir ins kullandıgınız lpg kiti??? sıralı sistemdir
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
anilcelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı anilcelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var .. makıneye taktırdım sanayıde atesleme tetıkleyıcısnde pproblem cıktı . servıs tuplu arac lara bakmıyor tekleme ve tıtreme hat safada napacam bılemıyorum
|
|
PEUGEOT 206 X-LİNE
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyin
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
searxx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2012 Konum: yokkk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
başka ne olabilr ki .s
|
|
![]() |
|
enjektör deildir kardeşim.. benzer bi sorun yüzünden taa faransadan enjektör takımı getirttim ama sorunum çözülmedi...yalnız benimki hiç çalışmıyodu
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
searxx ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2012 Konum: yokkk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
bu arada arabada atiker takılı beyler benzinde çalışıyo sonra lpg geçiyo hep devam ediyo sarsıntı
|
|
![]() |
|
beyler ben yarın götürecegim aracımı bu gün servisi aradım bunu anlattım enjektör olabilr dedi yarın götürecem .. ama çok sarsılıyor titreme oluyor arabada gaza basınca .s
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
en yakın yerden gaz al ve benzınde kullanmadan ustana gıt bence sakın devırlı kullanma o aracı cunku benzın sıstemınde sorun var sureklı lpg de kullanmandan dolayı
|
|
![]() |
|
phoenix.1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Sultangazi -İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phoenix.1905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Acaba hem Benzinde hemde Lpg'demi çalışıyor. O zaman sarsıntılı çalışır araç.. Lpg açma kapama B/G tuşuna basılı tutarak çalıştırmayı deneyin..
|
|
Peugeot 306 xr platinium (2001)
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Arkadaşa katılıyorum şayet o durumu yapıp halen devam ediyorsa benzin pompasina ilk baktırın
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
depoyu yarıya kadar doldurun.birkaç gün böyle gezin benzinde.düzelmesi gerekir.(biraz da devirli kullanın)
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracım yolda giderken gaz bitti tam o sıra benzine geçip yekindi 100m giddikden sonra tekrar yekindi ve sarsıntılı şekilde çalışmaya başladı durdurdum gene aynı hep sarsıntılı yardım edecek var mı ? :S
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |