![]() |
|
106 Quiksilver'a 106 GTI hararet&yağ göstergesi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 Saat 21:43 |
Hararet göstergesiz neden üretmişler ? çok önemli bir gösterge bence
|
|
![]() |
|
mehmetaydinpug ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun o ışık yanmadan fark edebilmekte bencede ışık yandıktan sonra neye yarar ki :) geçen bende aracıma büyük boy devir saati aldım ama içindeki sadece hararet ve devir saati göstergesi çalışsın yeter ama bu hararet göstergesi işini ikitane elektirikçiye gittim birisi anlamadığını söyledi diğeride '' hararet bunların ışıklı olduğu için hararet müşürünün oraya civa takmak gerek'' felan dedi bende kurcalatmayım dedim fikri düşüncesi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece hararet yapması değilki arabanın sorun.Gösterge olmalı bence motorun ısınmıyr olabilir herhangi bir sebepten dolayı buda yakıtın artması demek
|
|
![]() |
|
O ışıklar son sınıra dayandığında yanıyor galiba. Gösterge olursa anormalliği erken fark edebilirim diye düşündüm.
|
|
![]() |
|
Hararet ve yağ sıcaklığı yükseldiğinde zaten ışık yakar. Bu yüzden gerek yok.
|
|
![]() |
|
Bu konuda fikir verirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Bildiğiniz üzere 106 quiksilver'larda hararet ve yağ göstergesi bulunmuyor. Ancak takılabilmesi için yer bırakmışlar ve bu yerlere 106GTI'larda bulunan göstergelerin sorunsuz uyacağını düşünüyorum. Sizce de olur mu? Hararet ve yağ göstergesi olursa herhangi bir sorunu daha önceden fark edebileceğimi düşünüyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |