![]() |
|
Yerli otomobil için düğmeye basıldı! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2011 Saat 12:13 |
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sen onu ununt bence anca rüyamızda görürüz yakıt fiyatlarını düştüğünü :)
|
||
![]() |
||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
devrimin başına gelenler
bu arabanında başına gelir hiç merak etmeyin |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
bakalım neler olacak göreceğiz
|
||
![]() |
||
![]() |
||
aşkın35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
|
vergisi ötv si düşmeyecekse bence bir anlamı yok hatta bu benzin mazot faiş fiyatlarıyla arabanın bir anlamı yok
|
||
308 envy auto6r
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
yerli arabadan önce yakıt fiyatlarının inmesi gerek |
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hersey cok guzel olacak.
|
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
Yok size söylemedim bunları siz konuyu açınca ben içimi döküverdim çünkü çok üzülüyorum bu konuya yanlış anladınız kusura bakmayın.. sizinde dediğiniz gibi bazı zat-ı muhteremler yüzünden Türkiye şu anda otomobil üretemiyor daha doğrusu bu tür insanlar yüzünden bu ülke hiç birşey üretemiyor. Kendimizi küçümsemeyelim Türk insanı zekidir. Çok daha iyi arabalar üretebiliriz sadece biraz destek ve biraz zaman lazım.. İnşallah o günleri de görürüz yaşlandığımızda.. Saygılar..
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
06ef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
|
bence yapmayalım, hatta şuanda piyasada olan biçok firmada yapmasın. Sadece işin ehli olan firmalar yapsa ve bir araba parası kadar da vergi ödemek zorunda olmasak, bu millet hakettiği arabalara daha rahat binse... gerçek rüya bu bence
|
||
E35
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
Ben zaten aşağılamıyorum, yazdıklarımı dikkatli okumalısın.
diyorum ki; devrim arabaları türkiyenin geleceğini parlatcak adımlardan biriydi ama bazı türkiyenin gelişmesini istemeyen kişiler ve kurumlar tarafından sürekli kötülenerek üretim durduruldu. yapamazsınız edemezsiniz maliyeti yüksek olur kimse almaz vs. gibi sözler söylendi ve üretimi durdurtuldu.
vede diyorum ki; inşallah devrim arabalarına yapılanların aynısı olmaz, olsada kimse bu kişi ve kurumları takmaz ülkemizin milli serveti artar inşallah. Türk haklı bu konuya sonuna kadar destek vericekdir.
sayfgılarımla.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
aldığım en güzel haberleden biri fakat bu vergiler beni düşündürüyor
yine bindirirler bize Düzenleyen albaydemircan - 31 Ocak 2011 Saat 16:16 |
||
![]() |
||
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
|
devrim arabaları o dönemde üretilmiş olsaydı şimdi türkiyede otomobil üretiliyor olacaktı ve bu otomobil emin olun şahin gibi bişey olmayacaktı kendimizi aşağılamayalım.. umarım gerçekleşir bu tez ve bizde sadece tüketen bir toplum olmaktan çıkarız en azından otomobil sektöründe.. çok sevindim bu habere :)
|
||
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
devrim arabaları gibi bununda önüne engel çıkaranlar çok olur büyük ihtimal. ama önemli olan bunları göz ardı edip inanmak ve başarmakdır. böyle bişey yapılırsa eminim türk halkı sonuna kadar destek vericekdir.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|
|
||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
||
![]() |
||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
|
Hem trafik demekdir o bir kenara zaten araclar yerlı olsada olmasada satılıyor ancak bu işler cok zor durumlar gerektırır.Sabncı bile cekıldı toyotadan bir dusunmek lazım.İnşallah hayırlısı olur modern şahnler goruruz :):)
|
||
![]() |
||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Bu 2 Kat Trafik Demektir ama sadece kendimiz düşünmemek lazım Herkesin Arabası Olablecek... |
||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
fiyatı uygun güzel bir aracımız olsa ne kadar güzel olur :((
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
umarımda ben 206 dan vazgeçmem :) |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
cok guzel paylaşım abi saol:) umarım gerçekleşir de kendi arabalarımıza bineriz :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
güzel olacak şahin takıntısından kurtulacaz ellerin regatasına şahin dendi bizimde bizim dedik bize has araç lazım bekliyoruz. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |