![]() |
|
207 nin ön tamponu 308 e olurmu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 16:49 |
Olmayacağı Kanaatindeyim...
|
|
![]() |
|
tuales ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkeze mrb arkadslar 207 RC tampon war elimde aracımdan söktum kırom çıtaları dahil wericem ama sis kapakları yok bilginize mail : mgelibolu@hotmail.com
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
bence 308 in sisler ve tampon oldukça şık hiç gerek yok böyle bişeye..
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
ön tamponları farklı değil ama arka tampon için düşünücem,önerin için tesekkürler individual
|
|
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
207 tamponu uymaz ama çoğu kişi 308 GT ya da CC tamponu takıyor. |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
206 GTİ tamponu tak :P :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
evren307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Tamponuda geçtim özellikle yuvarlak sis farının 308 e daha yakışacağını düşünüyorum.308 in sis farı hoş durmuyor
|
|
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
308 tamponu kesinlikle daha hırçın gösteriyor neden değiştireceksin :))
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
olmaz tabii senin kafayı alıp bana taksalar olurmu sence
![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
308'in tamponu estetikden uzak ama en iyi şekilde ayrodinamik var. o yüzden sınıfının en az yakan aracı. o tampon olmasa daha fazla yakar (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Olmaz tabiki.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Emin olmadıgım icin %99.9 olmaz diyorum..
![]() |
|
![]() |
|
Arkadaşlar 308 e bayılıyorum ama o ön tamponunun estetikten uzak traktör gibi duruşu beni düşündürüyor.207 nin ön tamponu nispeten 308 e göre daha hoş gözüküyor.Acaba 207 nin ön tamponu 308 e uydurulabilirmi,en azından 308 e yuvarlak sis farı takılabilirmi?
207:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
|
PEUGEOT 307 XS SPORT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |