![]() |
|
Peugeot 307 immobilizer sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GuRu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2011 Saat 16:04 |
Merhaba arkadaşlar.. 2002 model 307 XS sahibiyim.
2 yıldır aracımı sorunsuz kullanıyorum ancak 1 hafta önce aracım sabah işe giderken çalışmadı. immobilizer sorunudur dedik, çalıştığım servisten arkadaşlar ile birlikte baktığımızda sorunu halledemedik, o akşam yedek anahtar ile aracımı 7-8 kez kontak açıp kapadım, aracım çalıştı. 3 gün sonra sabah aracım yine çalışmadı. birkaç saat sonra arkadaşım yedek anahtarım ile çalıştırdı. Kumandalı anahtarımda sorun var diye ondan bu yana yedek anahtar ile aracımı kullanıyordum. Bu sabah yedek anahtarımda da aynı sorunu yaşadım. Bu sorun neden kaynaklanıyor, bilgisi olan ya da geçmişte böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Saygılarımla Erdoğan Kılıç |
|
![]() |
|
motionemotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı motionemotion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
flipli anahtarın arızalı olabilir içindeki devre immobilizera sinyal göndermiyor olabilir flipli anahtar fiyatı 307 için 170 lira civarı orjinali yetkili servise gitmende yarar var iyi günler...
|
|
motion&emotion (peugeotla ilgili hertürlü sorularınızı beklerim...)
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Ara ara yapıp sonra düzeliyor ise ya anahtardan yada bir yerlerde temazsızlık var.307 aküsü bitince vsvs durumlarda anahtarları unutabiliyor ama hepsini !!Sonra bsi dan kodlama gerekiyor ama sizde bu sekılde bir durum yok ancak net bir cozumde getiremiyecegım.Anahtarınız sinyal cıkarıyormu düzenlı olarak veyahut kontakdakı anahtar sargısındamı sıkıntı var vsvs diye gider.En güzeli bir teste baglatın herhangi bir özel veyahut yetkılı peugeot servisinde.
|
|
![]() |
|
GuRu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anahtarcıya gönderdim kumandalı anahtarını. içindeki chipin hasar gördüğünü ve onu lehimlediğini söyledi, büyük ihtimal ondan kaynaklanan bir sorundur diyor kendisi..
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Ordan cıkması iyi.İnşallah sorununuz oradan hal olur.Haberleri beklemekdeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |