![]() |
|
307 HDI Ön Fren Balata Değişimi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2010 Saat 20:08 |
Herkese guzel aksamlar dılıyorum, aracım 2006 307 HDI Premium 110HP bugun ön fren balatalarını değiştirtmek için sanayiye gittim. Fren balataları bitikti fren diskleride taşlansın dedi usta taşlandı öyle balatalarla takıldı fiyatlara gelince =
Remsa balata 65 TL Disk taşlanması 15 TL Sökme takma işçilik 30 TL Toplam: 110 TL ye bu iş halloldu araç ESP li sizce bu fiyatlar iyimi ve Remsa balata en kalitelisi dedi bana sizce kalitelimi ? Arka fren ler için verilen fiyat şu: 1 aya kadar arkalarıda hallettiricem Remsa arka balatalar: 30 TL Disk Taşlama 15 TL Sökme takma işçilik 30 TL Toplam: 75 TL Fiyat malzeme nasıl arkadaslar... |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence fiyat çok iyi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
iyi
hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
içim rahatladı sağolun arkadaslar malum kımseye guvenemeyıor ınsan ister istemez
peki remsa iyi bir markamıdır dostlarım |
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet fiyatlar çok güzel
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
fıyat güzel ama disklerin kalınlıgını bir ölçeseydin Taslamayı pek kalın olmayanlarda tavsıye etmıyorum Bana taşlat dedi Baktım ölçtüm ince gittim yenisini alıp taktım üzerinden cıkanlar durdugu yerde 1 hafta sonra çatladı :) Fren bu ihlame gelmez
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşlar bu disk taşlanması nasıl oluyor zararı varmı bilgisi olan varmı
|
|
![]() |
|
haklısın dostum ancak taslama gelısı guzel yapılmadı hususen frencıde olcum sonrası yapıldı 1 kerelık pay vardı onuda kullandık hatta arkalardada taslama yapılıcak degısımde ondada 1 kerelık pay var, o nedenle dedıgın gıbı kafadan taslama cok cok tehlıkelıdır... |
|
|
|
![]() |
|
Disk taşlaması aslında zararlı değil yararlı tabi gerekli ise örneğin aracınızda yuksek hızlarda fren yaptıgında tıtreme varsa bu dısklerden kaynanklıdır ve bozulma vardır bunun gıderılmesı ıcın dısklerın olculup tasa tutulması kafidir ozaman tıtresım kalmayacaktır ancak bunu ıyı bır frencide yaptırmalısınız yoksa arakdasın dedıgı gıbı kafadan taslama zaten pay kalmamıs bır dıske yapılırsa catlamalara yol acar buda hoş degıl tehlıkelı olur o nedenle olcum sonrası onay alınarak taslama yaptıralım. |
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bence fiyatlar oldukca uygun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |