![]() |
|
Acil yardım!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 Saat 15:52 |
az önce peugeot servisini aradım ve PP2000 e bağlayarak özellikleri açıyormusunuz diye sordum böyle bir servis yok dediler. bende düşündüm İstanbulda anadolu yakasında PP2000 e sahip bir arkadaş bana yardımcı olur diye düşündüm var mı biri???
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
MuratUlg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biride cevap verse keşke
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
+++++
|
|
2005 1.4 HDİ XR
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Kimsede PP2000 yokta o yuzden cevap gelmiyor
![]() Servis sorunuzu anlamamistir yoksa parayi gordumu herseyi yapar ![]() ![]() Düzenleyen koliva - 19 Nisan 2012 Saat 17:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |