![]() |
|
Buluşma Kıbrıs |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Eergul var, kocaeliden, Kıbrısta okuyor, görür inşallah :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Eergul okulu bitirdi diye biliyorum..
Düzenleyen cigdemilker - 02 Kasım 2013 Saat 00:30 |
||||
![]() |
||||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sevmemiştim kıbrıs ı asker iken fakat balayı da kıbrıs a nasipmiş duygusal bağlandık tekrar.
Nasip olur inşallah tekrar gitmek tepeden tırnağa gezdim yavru vatanı. :) Ordada bir başka olur pug buluşmaları Kıbrıs a selam
|
||||
''Bay Z''
|
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
ama orda :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
|||
Daha önceki düzenlediğim buluşmalarda mesaj da atıyorum, telefonumun acizliğine haber de veremiyorum artık. Bir gün biraraya geleceğiz tekrar.. Bir daha düzenlemeyecektim ama ki, yine öyle görünüyor pek ses getirtemedim adada.. Hayırlısı artık.. Dönüşte KARS mı olur, Doğubeyazıt mı olur Allah Kerim
![]() |
||||
![]() |
||||
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Çokmu belli oluyorki
![]() |
||||
97 model 306 1.6 diamond
|
||||
![]() |
||||
|||
Bende 28. mknz tümende ambulans şöförü/dişhekimi asistanı/ revir çay görevlisi olarak . 3 görevle yaptım 12 ay
![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |